0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (2,110 puan) tarafından
Bizim normal issizlik maasimz vardi galiba burdaki bazi kisiler yanls anladi her neyse hala yatmayanlar varsa iskurdan ibanini kaydedip kaydetmedigine baksin bizde basta kaydetmemsz ptt nin mesajina iban atmstk yatmamsti burda brii paylasmsti ondan ogrendk iskurdan is arayana giriyoriz iban kaydet var oraya grip ibani tekrar yazip kaydedionsnz bi gun sonra yatio darisi henuz yatmayanlarn basina insallah yardmci olmusumdur aksam 5 den sonra yaparsaniz yarn yatmaz oburgun sabh yatar

6 Cevaplar

0 oy
(1,243 puan) tarafından

Kafayı yicem herkesın yattı iban kaydımı da yaptım iskura hala yatmadı:((((( sevindim senin adına canım yatmış ne güzel  iskurla görüşüp iban nuumarasimi bile dogrulattim

(2,110 puan) tarafından
Iskurdan nezman kaydettin tam olarak
(1,243 puan) tarafından
Iki gün oluyo canım
(2,110 puan) tarafından
Bugun yatar belki insallah yatar canm
(1,243 puan) tarafından
Inşallah canım sagolasin
-Reklam-
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Nerden yapiyoz o iban yerini ben bulamadim
(2,110 puan) tarafından
Iskura gir askimm orda is arayandan giriceksin iban kaydet var ordan yazcaksin kaydediceksin bi gun sonra yatio
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Ben söylemiştim bende Twitter da görmüştüm de öylr yaptım görmesem yatmadı belki de bilmşyorum ben ibanı kaydettim akşama doğru yattı benşm maaş. Peki fazla mı yattı maaşınız bana fazla yatırmışlar maaşımı 
(2,110 puan) tarafından
Allah razi olsun kiz evet sende okumustm galiba esime dedm bzede fazla yatar belki baktk yok normal yatmis ☺️
(1,137 puan) tarafından
Kendimden şüphe etmeye başladım hesapta paramı vardı acaba diye ama yok ayrıca yatırılan paranın dekontunu da bakıyorum 1545 lia yatıyor neyse dedim susayım uzatmiyşm hayrına yatırmışlar sende ye Miray dedim fazlasını :D
(2,110 puan) tarafından
Valla bende senden gordm fazla bekliodm ☺️☺️
0 oy
tarafından

Hadi gözünüz aydın gülle gülle harcayin

(2,110 puan) tarafından
Saol xanm benm ☺️
0 oy
(12,866 puan) tarafından
Ne zaman kaydettinde bugun yatti canim
(2,110 puan) tarafından
Esime yapi kredi mesaj atti atm den oara cekince para yatinca falan mesaj gelio sabah mesaji gordk
(12,866 puan) tarafından
Hmm tamam canim benimkide yapkredi gelir insallah
(2,110 puan) tarafından
Sabah mesaj gelir ☺️ bize 9 bucuk 10 gbi geldi
(12,866 puan) tarafından
Ayy insallah canim geçen ay bu kadar yaygin degildi gittim maske eldiven cektim geldim mecbur pttden. Hamileyim diye onumdeki bayan sirasini verdi mesela saolsun. Ama boylesi daha iyi direk hesaptan gonderirim kirayi
(2,110 puan) tarafından
Bzde sabah oyle yaptk kirayi  ibandan attik
0 oy
(135,452 puan) tarafından
Gule gule harca bebis napiyo 
(2,110 puan) tarafından
Saol canm benim uyuyo bebis ☺️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Prenseskizinannesi (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
26 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 119 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Atillanin annesi (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 435 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Maygilumay (428 puan) tarafından soruldu

411,129 soru

12,374,936 cevap

42,749 kullanıcı