0 oy
1,140 göst.
Diğer kategorisinde (2,576 puan) tarafından
Dün doğum günümdu bildiğiniz gibi. Akşam zaten 8 de geliyor eşim. Aradı akşam cano az isim var sen uyu bekleme dedi bende unutmuştur diye dusunup ağladım çok zoruma gitti. Arkadan da arkadaslarinin sesi geliyordu. Eltim aradı napyon diye bende napim yatacam dedim oda unutmazdi normalde oda  tamam o zaman iyi geceler dedi kapattı. Eltimle evlerimiz arkalı önlü. Annemlerden de ses çıkmadı . Kendi kendime dedim dilek sen artık tamamen unutuldun. Saat 10 gibi eşim aradı geliyorum diye bende gel napim kırmızı halı mi serim dedim. Ama yemin ederim aklımdan geçmiyor du sürpriz yapacağı. Normalde asla duygularını dışa vurmaz bana çok düşkündür ama asla belli etmez sozleriyle felan . ,Yarım saat geçti uyuya kalmışım bı baktım kaynimin oğlu geldi yenge koş annemin üzerine çay döküldü babam evde yok diye. Nasıl kapıdan çıktım nasıl koşup gitmisim haberim yok. Bı baktım annem babam kaynım eltim eşim hepsi evde evi güzelce hazirlamislar kocaman pasta yaptirmis benimle yaslan oğlumun anası yazdırmış. Annemle babama mi aglayim adamın günahına girdim ona mı eltimin üzerinde yanık bisey yok ona mı aglayayim tipimi gorseniz zaten krize girersiniz annem döndü 27 senedir hangisini unuttuk bugunu unutalım dedi. Annemle babam yüzük yapmışlar bana eltimle kaynım oğluma beşik almışlar eşim kocaman çiçek yaptırmış çok güzeldi ya. Eşimde babam gilin yanında yine günahıma girdin dimi dedi evet valla unuttun sandım dedim :D dün  hiç ise gitmemiş sabahtan beri sus balon bilmem ne almis annemleri getirmis çok güzeldi ya Allah herkesi yuvasında mutlu etsin insallah

22 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yaa çok güzelmiş gerçekten Rabbim mutluluhunuzu daim etsin . Demek ki hala romantik erkekler varmış:D

(2,576 puan) tarafından
Kız normalde romantizm kim bunun kocası kim dersin gorsen. Ayni odun gibi. Bazen arkadaşlar sen bunla nasıl anlaşıyon derler ama içi pamuk gibidir
tarafından
Önemli olan içi cnm sen biliyorsun yeter . Doğum günün kutlu olsun cnm bu arada
-Reklam-
0 oy
(7,680 puan) tarafından
Ne güzel rabbim burda kocası tarafından yüzü gülmeyenlere de nasip etsin çok sevindim . Annenler nerde oturuyor ki çok mu uzak 
(2,576 puan) tarafından
Amin insallahh. Ben koydeyim onlar merkezde 20 dk mesafe var ama eşim asla dolmuşla getirtmez ne zaman gelmek isterlerse gider arabayla alır gelir. Aileme çok değer verir. Çok düşkün anneme babama. Annemin kolları sorunlu diye her hafta gelir annemin erzagini alır götürür annem taşımasın diye
(7,680 puan) tarafından
Ne hayırlı damatmis maşallah rabbim de kocana  onun gibi hayırlı gelinler damarlar nasip etsin inşallah :) hep yüzün gülsün
(2,576 puan) tarafından
Amin inşallah kendisi gibi oğlum olsun damadım olsun çok düşünceli dışardan odunun teki görünür çok asabidir ama söz konusu annem olunca işler değişir
0 oy
(3,118 puan) tarafından

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :) doğum günün kutlu olsun nice yaşlara :)

(2,576 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum ❤️❤️
0 oy
(12,523 puan) tarafından

Ne güzel iste kız :))) Rabbim her zaman mutlu etsin :) 

(2,576 puan) tarafından
Cümlemizi inşallah kuzum
(12,523 puan) tarafından
Amin canım :)
0 oy
(28,892 puan) tarafından
Ne mutlu sana kuzum Rabbim mutluluğunuzu daim etsin 
(2,576 puan) tarafından
Amin balım cumlemizin insallah
0 oy
(19 puan) tarafından

Maşallah canım hep böyle mutlu olun inşallah :)

(2,576 puan) tarafından
Hepimiz inşallah
0 oy
(592 puan) tarafından

Ne guzel ne mutlu sana boyle bir ailen var :)

Saglikla Saglikla m nice guzel yaslar dilerim canim <3

(2,576 puan) tarafından
Çok şükür ailemden yana çok şanslıyım keşke abimde olsaydı..
0 oy
tarafından
Kız ben bile duygulandım ya ne güzel ne şanslısın
(2,576 puan) tarafından
Sansliymisim haberim yokmuş dışardan baktığın zaman odunn gibi kocam var görünür ama bu kadar detaylı beklemiyordum hele annemleri getirmesi tam şok yarattı bende
tarafından
Hele o en en güzeli gercekddn
(2,576 puan) tarafından
Dışardan kalas gorunur herkes sen bu adamla nasıl anlaşıyon put gibi der bide :D
tarafından
Boşver onları  Allah mutlulugunuzu daim etsin
0 oy
tarafından
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin kuzum
(2,576 puan) tarafından
Cumlemizinkini inşallah balım ❤️❤️
0 oy
tarafından
Ne güzel ne mutlu sana rabbim huzurunuzu daim etsin inşallah nice yaşlara
(2,576 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum hep birlikte inşallah
0 oy
tarafından
Ya cok güzel. Allah mutluluğunuzu bozmasin hep mutlu olun inşallah
(2,576 puan) tarafından
Hepimiz hep mutlu olalım inşallah kuzum
0 oy
tarafından

Adına çok sevindim canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah ❤️

(2,576 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
0 oy
(181 puan) tarafından

Amin canım <3

Allah daim etsin inşallah mutluluğunuzu güzel sürprizmiş:)

(2,576 puan) tarafından
Evet kuzum Allah herkesin yüzünü güldürsün insallah
(181 puan) tarafından
Amin amin canım :)
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Ne güzel cnm iyiki doğdun :) bu adamlar bize yaranamaz ztn
(2,576 puan) tarafından
He kız vallahi isim var geç gelecem deyince unuttu diye nasıl ağladım bide oğlumla konusuyom oğlum goruyon mu kimse hatirlamadi diye çocukta he anne der gibi tekme atıyor:D
(1,455 puan) tarafından
Hahah :)
0 oy
(1,096 puan) tarafından

Maşallah, doğum günün kutlu olsun :) imrendim valla. Ben rüyamda görsem inanmam öyle bir sahneye. Ne 27 senesi ben 29 yaşındayım kimse bana böyle doğum günü hazırlamadı. Valla helal olsun hepsine 

(2,576 puan) tarafından
İnşallah sanada böyle doğum günü yaparlar kuzum bende inanmazdım normalde ailem yapardı da bu kadar fazlasını beklemiyordum
0 oy
tarafından

Ay yok ne kıskanması aşk olsun :D

(2,576 puan) tarafından
Allah daha daha güzel sevincleri sana yaşatsın inşallah yüzün hep gülsün insallah
tarafından
Mutluluğun daim olsun canım nice mutlu yıllara inşallah
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş kiz maşallah esine
(2,576 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(10,081 puan) tarafından
Nasl duygulandm okuyunca ya.. ne guzel.. Allah mutluluğunzu daim etsin ❤
(2,576 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum teşekkür ederim
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Yaa MaşaAllah canım, okurken bile mutlu oldum vallahi adına. Ne güzel olmuş virüs yasağını rağmen bisey diyesim gelmiyor baska su an :) 
(2,576 puan) tarafından
Kuzum eşim çok dikkatlidir eldivensz maskesiz dolasmaz.  Baya izole etmiş kendini yani. Bende kızdım ama annemin de babaminda kronik hastalığı yok yaşları genç daha. Eşim arabayı sürekli olarak yikiyor bu virüsten dolayı iç taraftan kolları siliyor. Eşim normalde de titiz birisi virüs gelince kafayı yedi adam
(6,978 puan) tarafından
Hahah o zaman sorun yok, mutluluğunuz daim olsun:)
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Ne güzel cnm mutluluğunuz daim olsun 
(2,576 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah balım

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 861 göst.
7 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Asli_eren_47 (955 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 503 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Eymen Alinin annesi (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 601 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Neslidysn (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 390 göst.

406,593 soru

12,196,192 cevap

36,737 kullanıcı

...