Dün doğum günümdu bildiğiniz gibi. Akşam zaten 8 de geliyor eşim. Aradı akşam cano az isim var sen uyu bekleme dedi bende unutmuştur diye dusunup ağladım çok zoruma gitti. Arkadan da arkadaslarinin sesi geliyordu. Eltim aradı napyon diye bende napim yatacam dedim oda unutmazdi normalde oda tamam o zaman iyi geceler dedi kapattı. Eltimle evlerimiz arkalı önlü. Annemlerden de ses çıkmadı . Kendi kendime dedim dilek sen artık tamamen unutuldun. Saat 10 gibi eşim aradı geliyorum diye bende gel napim kırmızı halı mi serim dedim. Ama yemin ederim aklımdan geçmiyor du sürpriz yapacağı. Normalde asla duygularını dışa vurmaz bana çok düşkündür ama asla belli etmez sozleriyle felan . ,Yarım saat geçti uyuya kalmışım bı baktım kaynimin oğlu geldi yenge koş annemin üzerine çay döküldü babam evde yok diye. Nasıl kapıdan çıktım nasıl koşup gitmisim haberim yok. Bı baktım annem babam kaynım eltim eşim hepsi evde evi güzelce hazirlamislar kocaman pasta yaptirmis benimle yaslan oğlumun anası yazdırmış. Annemle babama mi aglayim adamın günahına girdim ona mı eltimin üzerinde yanık bisey yok ona mı aglayayim tipimi gorseniz zaten krize girersiniz annem döndü 27 senedir hangisini unuttuk bugunu unutalım dedi. Annemle babam yüzük yapmışlar bana eltimle kaynım oğluma beşik almışlar eşim kocaman çiçek yaptırmış çok güzeldi ya. Eşimde babam gilin yanında yine günahıma girdin dimi dedi evet valla unuttun sandım dedim :D dün hiç ise gitmemiş sabahtan beri sus balon bilmem ne almis annemleri getirmis çok güzeldi ya Allah herkesi yuvasında mutlu etsin insallah