Kuzum o öyle yaptı diye tavır almana gerek yok bence, saygıda kusur etmezsin okadar, omun davrandığını aşagısında davransan senin ondan bşr farkın kalmaz, bırak sen kendin ol, değişme o öyle yaptı diye, yaptıklarından o utansın
17 yaşımda anne oldum, kaynanamlarla yeme içme birdi, yatmaya çıkıyordum yukarı yukarda sadece yatak odamız vardı, başka birşey yoktu
Doğum yaptım yukarıda yalnız başıma kaldım, sabah bşr paket meyve suyu bir paket buskıbi bırakırdı, bir hafta böyle şeyler ye bebeğin gazı olmasın derdi
Tek başıma, ordaydım 2 3 gunde bir çıkardı yanıma, ne yemek, ne bi sutlaç, çok üzülürdüm, sonra ki öyle görmüşler, insaniyetlik namına birşey yok
İki yıl önce kızı erken doğum yaptı, eşime şundan getir yemek yapıp götüreyiöm dedim, bana boş ver hastane yemeklerini yesin dedi, sonra anladım ki bna karşı öyle değil yapısı, görmişlğğü okadar dedim
Saygıda sevgide kusur etmem, ne yemek yaparsam muhakak götürürüm bogazımdan geçmez :)
Annem yengem doğum yaptı, kucuk gelin yaptı babam söylemesi ayıp sürekli anneme etli yemekler yap grlin kendini toplarlasın derdi, annem kendş de öyle, küçük gelinimiz doğum yaptı, abim gidip tavuk et alıp geliyordu diyodu yapın yesin kan gelsin