0 oy
533 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (451 puan) tarafından
Eşimle pazartesi akşamı tartıştık o akşamdam beri konuşmuyoruz. Eve geldiğinde ben bebekle yatak odasına geçiyorum o salonda duruyor. Her akşam yemek yapıyorum ama benden mş bekliyor bilmiyorum 8 buçuk 9a kadar bekliyor salonda ondan sonra yemek yiyor. Suçlu olan o ama benden mi bir şey bekliyor yoksa onunda böyle işine mi geldi anlamadım. Tartıştığımızda da bana defol git başımdan demişti 

10 Cevaplar

+1 oy
(18,180 puan) tarafından

senin pes etmeni bekliyor demekki

-Reklam-
+1 oy
(29,596 puan) tarafından

Kuzum olaydan birsey anlamadim  

+1 oy
(3,465 puan) tarafından
Yani sen ne yapmaya çalışıyorsun ki canım böyle olmaz o gurur yapsa sen yapsan kim barıştıracak sizi. Senin onu terk edip odaya gitmen baştan yanlış bence. 
(451 puan) tarafından
Hatasını anlaması lazım
(326 puan) tarafından
Kadin hakliyum diyor siz ne diyorsunuz
(3,465 puan) tarafından
Herkes kendince haklı bu hayatta
(3,465 puan) tarafından
Yani eğer o adım atmıyorsa sen ufakta olsa Bi adım at en azından yemeğini hazırla sadece başka bişey yapma belki o zaman Bi kıvılcım olur barışmanız için
+1 oy
(458 puan) tarafından
Eğer problem çok büyük değilse bence yapma böyle aranıza soğukluk girer ben bir gün dahi küs kalma taraftarı değilim haklı da olsam giderim konuşurum hiçbirşey olmamış gibi aramız tam düzelince savunmamı yaparım ama küs kalmam 
+1 oy
(1,422 puan) tarafından
Bebegide gormuyo mu biz tartistigimizda genelde oğlumla ilgilenirken biranda bariamis oluyoruz bence eşin hatalı bile olsa konuşmaya calis canım çünkü bebeğinde etkilenir. Ha ben sana hataliysa hiçbir şey olmamış gibi davran demiyorum. Barış ama yine yaptıklarını vur yüzüne hem seninde için sogur
(451 puan) tarafından
Görmek istemiyo sanırım hiç yüzüne bile bakmıyor bebeğin
(1,422 puan) tarafından
Sana kizmis olabilirde insan evladını ozlemez mi ya valla bn olsam dayanamam hadi bana kızdın da insan bebeginide mi ozlemez deyip bı başlarım ne var ne yoksa sayarim
+1 oy
(7,631 puan) tarafından
Niye evliliği kendinize zehir ediyosunuz bir evde  sınır asilmadikca  her türlü kavgada olur gün gelir o özür diler gün gelir. Biz özür deriz sen o gelince odana cekiliyorsan o gelmiyorsa. Bu savaşı kaybedersiniz  kadın sabır eder erkege göre  erkek çok sabırlı olmaz  bunu unutma     eşin gözü dışarda deyilse sana şiddet yapmıyorsa  evini ihtiyacını görüyorsa.  Sonuçta insanız canım taş deyiliz bazen istemsizce sinirle  kırıcı olabiliriz bu erkek kadın içinde geçerli. İletişim. Kurmak ilişkide çok önemli susarak gurur yaparak hiç Bir yere varılmaz  
+1 oy
(1,001 puan) tarafından
Birak kendi yanassin sana sen ne kdr yanassan bu erkeklerin bi yerleri kalkiyo sonra bizde eskiden kavga ederken esim yanasip sarilip barisirdik ama bikere ben barsdim diye hep kavga ederken benden bekliyo suclu olsa bile oyuzden birak hatasin anlasin

Defol demeside belki sinirden demis ola bilir benim kac kere agzimdan cikti 
0 oy
(106 puan) tarafından
Ben dayanamıyorum haklı da olsam haksızda onunla küs kalamıyorum huyum kurusun inşallah 
0 oy
tarafından
Belki oyalanıp dinleniyordur o yüzden geç yiyordur
0 oy
(442 puan) tarafından
Konuşarak cozebilrisinz o gelmiyorsa sen git bı konusuun bence aynı yastığa baş koyuyoruz anlaşmak en güzeli hatalı da olsa konursanz analar bence tabi işin içini bilmiyoruz ama eş candır yoldastr herkes gider ana ata evlat hepsi yerini bulur eşle  kalırız problem büyük değilse halledn bence sağlıklı huzurlu mutlu bereketli yuvalr :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 791 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 423 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 710 göst.
0 oy
11 cevap 547 göst.
3 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde minnakoglum (74 puan) tarafından soruldu