İyi demissinkiz
Ağzına sağlık az bile demişsin. Her şey neyse de hastane randevusu için niye kayinvalideden izin alasın ki en fazla anne şu gün hastaneye gideceğim dersin o da demek istersen..
Benim eşim sadece 2 kez geldi benle hastaneye onda da kayinvalidemin işi vardı. Eşime şu güne randevu alacağım derdim alırdım.Anne şu gün doktor randevum var derdim tamam derdi kadın.. Esinle gidiyomussun zaten eşinin haberi varsa kayinvalidem önünüze mi geçecek hayır gitmiyosunuz diye. Insanlar bi değişik bacım valla akıl erdiremiyosun kimseye..
Senin bu yazin bna cok kotu bi animi hatrlattin. Oglum 35 gunlukken oksururken tikandi esime dedim hstaneye qoturelim dedim esmde anneme sole dedi bnde annen doktormu dedim kawqalr ettim anasi sesimize qeldi dedi cocukta hicbise yok kndiniz hastalik uyduruosunz dedi falan cocuqu qoturmedik doktora 3 4 qun sonra cocuqum birdaha oksurdu yine tikandi sabh 6 kalkim kndim hazrlandin cocuqumu hastaneye qotrcem dedim nyse zahmet edip bnmle qeldi sora cok yikici bi haber aldik oqlum kalp hastasiymis we biz anama sole soleme mewzusu yuznden we anasinin sapasaqlm cocuk q.... hastalik cikarmayin dediqi icin 4qun qec oqrendik cocuquma yatis ypildi esim coktu yere aqladi o qun pismn oldu ama is istn qecti smdi coooook sukur oqlum iyilesior esimde o qunden sora anasini hicbiseyimize dahil etmedi dilrim bnm qibi kotu olay yasamadan halledersin
cocuk yaparkende sorsaymiş annesine bak o zaman hakki var derdim tövbe yarabbi ya
1,491,811 soru
24,377,158 cevap
348,397 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın