Okuyanlar bilir kaç gündür kaynanamla aramda olanları. Hep bana derdi ki bu evde olan burda kalır kimseye anlatma annene bile derdimizi sıkıntimizi söylemeyelim derdi bende öyle yaptım şimdi telefonda biriyle konuşuyor beni anlatıyor el kızından o olmaz el kızından bu olmaz hiç demiyor bende bunları ediyorum kız bu yüzden ediyor diye cildiricam artık ya yeminle kalmak istemiyorum bu kadınla. Eşime dedim melek annen dedikodumu yapıyor bbu şekilde devam etsin diye eşimde artık sıkıldı bu durumdan anlatıyorum çünkü başka anlatcak kimsem yok ne yapıyım kızlar bi akıl verin ya
Canım erkeklere de anneleri yarıştırılmaz.erkekler zamanla sogur eşlerınde .her ne kadar annelerinin haksızlık yaptıklarını bilseler de annem e karsı kotu soğuk diye düşünür ve bir de dolduruşa gelirse ilerde inan aranız çok açılır.tamam sen haklısındır canım ama içinizi dokmeyın gecmişinizi anlatmayın inan erkekler gün gelir herşeyi başa kakarlar.
Canim bizde bi dönem kaynanamgille birlik kaldık. O zaman eve gelen misafirlere hep beni anlatiyordu kulaklarimla duyuyordum. Bi kere misafir varken sandalyeye degilde koltuga oturmusum onu en büyük yengeye anlatıyordu. Duyunca dayanamadim çıktım anne bir sorunun vsrsa lütfen benle konus ben cahilim hata yapmis olabilirim bir cok seyi bilmiyorum sen bana anlatki ogreneyim bileyim dedim düzgün bir sesle gayet sakin ve ılımlı. O gün bu gündür hep kaynanam benle konusmaya başladı hatalarimi bana söylüyor başkasından duymuyorum ve kendim isitmiyorum. Illaki gene konusuyordur ama o kadar önemli degil bizde annemizle yada arkadaslarimizla kaynanamizi anlatip onun deildikodusunu yapiyoruz. Senin buraya yazmanda aslinda bir dedikodu o yüzden fazla umursama derim . Her zaman ılımlı ol birsey kaybetmezsin ben o konuyu esime anlatmadim anne kendi anlatmis ama esim beni hakli buldu birde annesiyle tartıştılar şükür ki esim hep yanımda haklida olsam haksizda olsam asla ezdirmez sonra basbayken bak sen hatalisin düzelt gibisinden konuşur. Demem o ki herseyi anlatma esine o ogrenirse anlat bir cok seyi kendin halledebilirsin . Benim kaynanamda namaz kiliyor cok dindarlar esimde öyle cok şükür. Ama her namaz kilan 4 dörtlük olacak diye birsey yok. Herkesin hatası kusurları vardir. Ne sen kendini kaynanandan üstün gör nede o kendini senden üstün görsün. O zaman sorununuz kalmaz. Kaynananin hatalari vsrsa seninde vardir benimde var herkesin var . Bosa dememisler hatasiz kul olmaz diye. Peygamber efendimiz (s.a.v) bile kendi hatalarindan nefsinden ALLAH'a sığınırken biz kimiz ??? Allaha emanet ♡
Evinizi ayıramaz mısınız
1,493,249 soru
24,398,743 cevap
349,945 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın