Kızlar, üst komşum bugün evimi temizledi, sabahdan geldi akşama kadar dip bucak cam perde ne varsa temizleyiverdi son günlerimdeyim bende 10 günümüz falan kaldı normal doğum olucağı için ne zaman doğar bilemeyiz tabii. Allah razı olsun arkadaşımdan elimi hiç bi işe değdirmedi valla..dicem o Rabbim herkese iyi komşular nasip etsin. Bu devirde yeri geliyo en yakının yardımcı olmak istemiyor. Doğum temizliğim bitti çok şükür şuan evim mis gibi kokuyor çok huzurluyum içime dert olmuştu şu temizlik olayı size kimler yardımcı oldu yada olacak biraz sohbet edelim mi?.
Hangi apartman orasi hangi şehir boş daire var mi ben de geliyim
Ne guzel canm Allah herkese böyle komşu nasip etsin bu zamnda pek komsulukta olmuyo benm annem ve kayınvalidem gorumcem bide yakn arkadasm gelicek temizliğe ınsallah mayıs sonu haziran bası kısmetse doğum nisan sonu bütün isi bitirmis oluruz artk
Bizim komşular selam vermekten bile acizler
Kimseden bişey beklemiyorum valla ben en azından yardım etmeyen olursa üzülmem Yurtdışından gelin geldim annem hayatta değil ailenin yarısı zaten orda.Burda kayınvalidem var ama ben herşeyimi kendim yapmayı düşünüyorum, eşimde yardımcı olur şükür anlayışlı.Allah razı olsun komşundan ne güzel yardımcı olmuş canım
Allah razi olsun komsunuzdan ne güzel hamilenin duasini aldi. Eskiden komsuluklar böyleydi canim
Eşimle yaptk bizde canm daha dogrusu o yapti camlari sildi perdeleri yikadik mutfak dolaplarim heryer mis gibi oldu halilarimda yikandi geldi bizde haziriz bakalım 20 günümüz var
1,487,738 soru
24,319,995 cevap
345,266 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın