0 oy
1,115 göst.
Diğer kategorisinde (9,935 puan) tarafından

image

Şu goruntulere bakın utanç verici gerçekten.. virus bu gunden itibaren herkese bulaşmıştır eminim..

image

image

11 Cevaplar

-Reklam-
+2 oy
(14,488 puan) tarafından
 Daha erken haber verseydiler.

(9,935 puan) tarafından
2 gunde kim ölmuş Allah aşkına
(14,488 puan) tarafından
Mevzu ekmek deglki
Mesela bezimiz az kalmis.
 Bu aksam buyuk bi felaket geldi başımıza,.
Esime kalk bul diyemedim morali bozuktu.
Yoksa bende bez icin yollardim
(9,935 puan) tarafından
Cnm haklısn da şu goruntudeki olaylar hep fırının onunde çekilmiş. Beze fln bişey diyemem. Butun emekler çabalar boşa gitti.

Postunu da şmdi gordum bu arada geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.. :/
(14,488 puan) tarafından
Amin ecmain :(
 Duani esirgeme nolur :(
 Allahm basimizdan eksik etmesin:'(
(9,935 puan) tarafından
Amin amin cnm.. tam olarak nesi varmş iç organları mı zarar gormuş?
(906 puan) tarafından
Ya bu tarz seyler son dakika soylenirse boyle kaos yaratir tabi ! Kimi bebek mamasina kosar,kimi bezine,kimi ekmege panik sadece bizim ulkemizde yok dunyanin neresine gitseniz boyle ani bir karar herkesi sokaga dokerdi yani
(14,488 puan) tarafından
Yavrum goguste kırık ve kanama ayriyeten midede kanama var.
Acilen ameliyata aldikar kanamayi durdurmak için 4 saat surdu.
 Cikar cikmaz ambulansla baska hastaneye gogusten ameliyat olsun dyr sevkediyolar suan yoldalar :(
(9,935 puan) tarafından
Canım beenim anlamıyorsun . 2 ay değil 2 gun ya 2 gun.
48 saat sadece. Kimse açlıktan olmez. Ustelik bu goruntuler fırınlarn onunde çekilmiş çoğu. Bebek bezi maması bişey diyemem onlara. Zaten geniş kapsamlı bir yasak olsaydı onceden haber verirlerdi. 48 saate bile dayanamıyor duşuncesiz milletimiz. Yayıldı tum virusler şuan. 2 hafta sonra artan vakaları gorunce ne yapacaklar bakalm...
(9,935 puan) tarafından
:(( yaa Allah size bağşlasn inşallah  çok uzuldum gerçekten :( dualarım sizinle
(906 puan) tarafından
Suru piskolojisi canim benim ))) tabiki haklisin bakis acin olmasi gerektigi gibi, ama topluluklar malesef boyle seyleri algilayamiyor, ciranavirus vakasi almanyada ilk ciktiginda orda yasiyorum ,maketler tiklim tiklimdi )) allahim ne karantina var ne sokaga cikma yasagi var sadece insanlaridaki panik baska nirsey degil, un,makarna,tuvalet kagidi hersey ama hersey bosaldi raflarda )) kaldiki sen kalkip son dakikada sokaga cikma yasagi dersen o akli bes karis yukarda olan insanlari sokaga dokersin...
(906 puan) tarafından
Yoneticilerin bunu bilmesi lazimdi, ben duyar duymaz simdi herkes sokaga dokulur eli kulaginda dedim, ben bikiyorsam onlarda bilmeliydi bencw
(9,935 puan) tarafından
Haklısn duşunecek kafaları kalmıyor o an pat çıkıyorlar hayret bişey ya :) burda da ilk vakada herkes stok yapmıştı zaten.. market reyonları bomboştu ilk gunler fotoğraflarda
(906 puan) tarafından
Ya iste bizede aglanacak halimize gulmek kaliyor ))
0 oy
tarafından

He vallahi ya iki gun nolacak sanki :(:ermm:

(9,935 puan) tarafından
Olecekler dmek ki
0 oy
tarafından
2 gün ekmeksiz ölürüz korkusuyla aokağa cıkanlar virusden ölücekler haberleri yok
(9,935 puan) tarafından
Kesinlikle.. videoları izleyince hele iyice kotu oldum millet birbirini yiyor kavgalar fln
0 oy
(7,486 puan) tarafından
Yaziklar olsun baskada hic bise demiyorum. 2 gun idare edemeyecek kadar mi olduk. Herkeisn hakkina giriyorlar. Boyle düşüncesiz davrananlara hakkimi helal etmiyorum...
(9,935 puan) tarafından
Kesinlikle bende kuzum. Dün evimin yakınında kızıma sut almaya gittim 10dk surmedi bile ama nasl gittim geldm bide bana sor. Ben boyle eve tıkılıp kalmşken burnumu bile uzatmıyorken boyle duşuncesizce davrananlara gerçekten hakkımı bende helal etmiykrum...
0 oy
tarafından
Allah'tan değil aç kalacaklar diye korkan insan dışı varlıklar işte 
(9,935 puan) tarafından
Malesef...
0 oy
(5,368 puan) tarafından
Ekmeği geç millet sogan almaya çıkmış oturup ağlamak istedim
(9,935 puan) tarafından
Yok artık ya.. gerçekten acınası durumdayz...
0 oy
tarafından
Bunlar niye sokağa dökülmüş böyle 
(9,935 puan) tarafından
Ekmek almaya :) videolara baksana kavga ediyorlar
tarafından
Ben bişey kaçırdım ama hala anlamadım ne oldu
(9,935 puan) tarafından
Kız sokağa çıkma yasağı geldiya :D
0 oy
(1,964 puan) tarafından
2. vdyo bana geldi buraya nasıl atılır diyodum atmissin canim

Yaa neden boyleyiz anlam veremiyorum yaygarayi macerayi cok seven bi milletiz aa yasak varmis napalim ekmek alalım herkes o modda iki gun ekmek yemezseniz ölmezsiniz ama suan yaptginzls sadece kendinizi değil sevdiklerinizide öldürürsunuz.. bu devlette tanimiyo mu halkini boyle olacağını biliyo insanlarin panikle sokağa çıkacağını biliyo neden gunler oncesinde duyurmuyo!!
(9,935 puan) tarafından
Aynen oyle kzum çok acınası haldeyiz gerçekten.. ben emeklerin gittiğine yanıyorum. 2 hfta sonra vaka sayıları 2 katına çıkmazsa neyim
0 oy
(17,103 puan) tarafından
hale bak 2 gun ya sank 1 aylık yasak varmış gibi 
(9,935 puan) tarafından
Valla billa ya..
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Sinirden uyuyamyrm .Gitti bakanın ,sağlık çalışanlarının bizlerin haftalarca verdiği emek.Iki gün de olmezyiz de bu cahillikle ölürüz. Adam kola almış  kuruyems almış iki günde bunları yemeden ölünür!!Ne diyeyim hakkimiza girdiler.
(9,935 puan) tarafından
Eve tıkılcaklarya iki gun çerezsiz kolasız olur mu hiç...

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 555 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 227 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Pampers (243 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 671 göst.
11 Mayıs 2024 Aile kategorisinde duygu_22 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,359 göst.