Hayırlı sbahlar kızlar. Üç dört gündür annemlerde kalıyoruz neyse oğlumla yatak odasındaydik annemlerin yatakta bı taraf duvara tam yapismiyo hem cam var hem petek var yani arada boşluk kalıyo iki üç karış kadr. Oğlum da uykusunda çok dönüyo bende yeni dalmışım uykuya daha birden bı ağlama sesine uyandım baktım o boşluğa düşmüş yavrum :( ama nasıl ağladı kuzum kıyamam canı yanmasından çok korktu birazda uyku sersemiydi oda uykusunda dönerken düşmüş. Ağlama sesine ev halkı geldi birden eşim kardesim annem flan eşim bana kızdi benimde moralim bozuldu yere yatirsana çocuğu flan dedi dedjm yer soğuk çekiyo hasta mı edelim yerde dedim. Gündüz yere yorganı 4 kat yapıp gündüz yerde yatırıyorum uyanırsa duymazsam düşmesin diye ama gece uzun süre yatıyo illa yerde çekiyo soğuk. Gerçekten çok üzüldüm nasıl duymam dönmesine diye ama yeni dalmışım daha 3 buçukta uyudum 4te oğlum düştü. Sonra annem çocuğu aldı ben şoktan susturamadim yatakta oturdum kaldım çocukla. Annemlerde eşime kizdilar niye böyle yapiyonuz bilerek mi düşürdü diye. Böyle durumda birbirinizi suclamayin flan dedi işte. Sonra eşim girdi tekrar yanıma herkes çıktı yanımdan moralim bozuldu çok yine bana söylendi bu nasıl uykuydu ki dönmesini duymadın flan dedi. Ben ztn üzüntüden ağlıyorum bide onun söylenmesi iyice sinirlerimi bozdu. Az önce uyudu oğlum şuan iyi Allah'a şükür Rabbime hamd olsun ama korkusu yetti :(