0 oy
752 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bugün sabah mesaj geldi kredi çıkmış mobile girdim onayla deyince 3000 falan bişeyler diyo ve nasıl aktarcam kendi hesabıma 

2 Cevaplar

0 oy
(3,618 puan) tarafından
Esimde 3 bin onaylanmış orda sözleşme cikiyo onaylayınca hesabıniza yatıyor 45 lira dosya masrafı kesiliyor
(1,198 puan) tarafından
O kadar veriyorlar canım on bini öylece vermiyorlar lafta on bin yanş
(3,618 puan) tarafından
Canım maaşına gore siciline gore cikiyor
tarafından
Gülbahar kuzum nasıl geçti bende ziraat mobil var onayla diyorum ama olmuyo ya şu anda işleminizi gerçleştiremiyoruz diyo
(0 puan) tarafından
Sözleşme bende çıkmıyor nereden bakabilirim
(3,618 puan) tarafından
Başvuru takipden bak canim
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

böyke diyo nedenn acaba bilen var mı 
(510 puan) tarafından
Maaş durumu kredi puanı bunlar göz önünde bulunduruluyor şu an içinde bulunduğumuz durumdan dolayı da en az 3 bin TL yatıyor herkese
(12,775 puan) tarafından
Sen 10bine basvurmussun ama senin 3bini odeyebilecegine kanaat getirmisler demek canim
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim şimdi 3 bin çekebilcem yani dimi
(510 puan) tarafından
Aynen öyle 3 bin çekebilirsin bu dönemde hiç yoktan iyidir bende başvurdum ama kaç güne cevap geldi size mesaj mı geldi birde yoksa siz mi siteden vs. kontrol ettiniz İNŞAALLAH bize de çıkar hayırlısıyla
tarafından
Mesaj gelmiş sabah aynen üç bin zaten iki aylık kira var evin iki aylık doğalgaz ve su faturası var benim telefon faturam var hepsini ödedikten sonra 10 tl  artıyo
(510 puan) tarafından
Hahahaa valla çok iyi denk gelmiş en azından borçlardan kurtuldunuz işte bize de yatsa birine 3 bin borcumuz var  7. Ayda öderiz diye aldık ama ne kadar erken ödersek o kadar iyi diyorum bir an önce şu borçtan kurtulsak hayırlısıyla İNŞAALLAH bizim sadece bir borcu kapatacak yani olursa tabii
Hiç yoktan iyidir 6 ayda ödemiyorsun sonrasında da 188 ödeyeceksin oda seni çok zorlamaz yani hayırlı olsun
(12,775 puan) tarafından
Ayy okuyunca rabbim hepinizin yardımcısı olsun canlarım benim ya. Şu mübarek gunlerde hicbirinizi daraltmasın hepinizi feraha çıkarsın inşallah.
tarafından
Zorlamaz aynen. İnşallah size de çıkar canım. Rabbim hepimizi borçlardan kurtarsın inşallah
tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun valla o kadar bunaldık ki anlatamam bir senedir dünyanın borcunu ödedik tam bitti artık rahatız dedik korona geldi korona çinde çıktığı anda eşim işten çıkartıldı 3 aydır işsiz kaldık öyle ortada
(12,775 puan) tarafından
Ayy kıyamam ya ev kendinin olsa bi şekilde soğan ekmek yer oturursun ama ev sahipleri öyle demiyor maalesef gununde kirayi istiyorlar. Allaha şükür bi derdim yok bu konuda ama uzuluyorum ya. Gercekten ülke hiç iyi durumda degil
(3,618 puan) tarafından
3 bin cıkmış canim bizede böyle dedi tamam dersen 3 bin alcan
(3,618 puan) tarafından
Ayda 188 dien arkadas 112 cıktı bize sizin faiz mi fazla
tarafından
Ona 5 bin çıktı herhalde canım. Tamam diyorum ama işleminizi şimdi gerçekleştiremiyıruzz daha sonra deneyin diyo yoğunluk var herhalde akşama doğru tekrar denicem.
tarafından
Aynen canım kira olmasa evde ne varsa o yenilir farketmez de kira çok zorluyor insanı elimizdekini süpürüyo hep
(3,618 puan) tarafından
3 bine toplam ne kadar faiz odenio
(12,775 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım benim
tarafından
Bilmiyorum canım gülbahar
 Teşekkür ederim böcük
(510 puan) tarafından
Gülbahar 5 bin çıkarsa 188 3 bin çıkarsa da 112 faizi bilmiyorum
(3,618 puan) tarafından
Anladım canim bise 3 bin cıktı 112
(510 puan) tarafından
Ona da razıyım bakalım nasip artık
(3,618 puan) tarafından
Almadn mi
(510 puan) tarafından
Bir kaç gün önce başvuru yaptım beklemedeyim
(3,618 puan) tarafından
Anladm canim esim 3 nisanda basvurmus
(510 puan) tarafından
Ne zaman açıklandı peki
(3,618 puan) tarafından
Dün sabah msj geldi herkese gelmiş canim
(510 puan) tarafından
Bize de gelir mi ki acaba yaa
(3,618 puan) tarafından
Canım eğer bankayla bi sorununuz olmadıysa duzenli maaş varsa herkese veriolar
(510 puan) tarafından
Yok herhangi bir sorunumuz olmadı şükür eşime de çıkar mı acaba maaşı var sigorta da var ondan kaygılanıyorum acaba verirler mı vermezler mi diye
(3,618 puan) tarafından
Verirler canim esimin bankalarla sorunu olduğu halde verdiler
(510 puan) tarafından
İNŞAALLAH bakalım teşekkür ederim :) iyi akşamlar

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 398 göst.
1 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 363 göst.
30 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selin07 (378 puan) tarafından soruldu
0 oy