0 oy
682 göst.
Diğer kategorisinde (2,110 puan) tarafından
Kizlar 2 saatte bi uyandirip emziriyorum bazen uyanikken 1 saatte yarm saatte falanda emziriyorm memeyi kendi brakiyo bazen uyuyo memede ama zaten gogsumun ucu yara emerken biden cekiyo asiri canim aciyo o ceknce agliyorum kendimi kasiyorum dikis yerim aciyo bide o yetmezmis gbi damari buluyo sanki disi var aliyo isiriyo onla oynuyo memeyi brakirkende ucunu isiriyo kendini geri cekiyo memeyide cekiyo cok canm aciyo :( nezamn gecicek bu gunlerr

11 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
oynuyo resmen emzik kullanmanı tavsiye ederim 
(2,110 puan) tarafından
Emzikte veriyorum emiyo emiyo sut gelmio die atiyo doysa bile agzi bos kalsin istemiyo
(1,909 puan) tarafından
aliscak zamanla daha çok küçük
(2,110 puan) tarafından
Insallah ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(29,334 puan) tarafından
Kırkı çıksın hepsi geciyor kuzum az daha sabır gogsunu nemli tut  emmedigi zaman 
(2,110 puan) tarafından
Emzirdkten sonra hemen kremimi suruyorm ama gecmiyo biri iylesti saylr ama dgeri hala gecmedi gecmeyeni isiriyo
(29,334 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun kuzum geçer zamanla benimde çok acıyordu ağlıyordum doktor bir krem yazmisti onu sürdüm iki üç defa gecti şükür
(2,110 puan) tarafından
Aminn insallah Allah razi olsun canmm
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Canım emzik ver inan biz emzikle rahat ettik 
(2,110 puan) tarafından
Emzikte veriyorum emiyo sut gelmiyo die atiyo
0 oy
(12,865 puan) tarafından
Canım ne kadarlik bebisin
(2,110 puan) tarafından
Insallah yaaa valla doydgundan eminim ama agzina memeyi versem ynede cekiyo agzi bos kalsin istemiyo her verisimdede hirsla cekiyo aglaya aglaya bi hal oldum :(
(12,865 puan) tarafından
Aynem hep istiyoduki memede uyuyim. Cekiyodu simdi e yoruluyodu duruyodu ya ablam agzindan cekecegi zaman hemen emiyomus gibi yapiyoduki cekmesin memeyi diye :D emziğe alistirmaya calis canim valla cok rahat edersin biz alistiramadik ya :(
(2,110 puan) tarafından
Bende sirf cekmesin die bdaha kendime cekiyom :(
Emzigide cekiyo cekiyo sut gelmeyince atiyo bide ona sinirleniyo
(12,865 puan) tarafından
Haha aynı ya bizimkide hic almadı diliyle kontrol ediyodu bakiyoduki anne memesi degil hemen itiyodu diliyle. Canim valla Allah yardimcimiz olsun. Insallah tez zamanda normale donersiniz
(2,110 puan) tarafından
Amin aminn valla demekki butun bebekler ayni emzikten sonra memeyi veriyom once yaliyo sonra emiyo ☺️
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Emzik denedin mi canım 
(2,110 puan) tarafından
Veriyorum cekiyo cekiyo sut gelmeyince atiyo
(12,522 puan) tarafından
Ayy minnos cadı ya ☺️
(2,110 puan) tarafından
Bazen diyorum valla aglasanda bunu vercem memeyi vermicem resmen emzik niyetine memeyi kullanio doysada agzi bos kalmicak ayni babasi kilikli ☺️
(12,522 puan) tarafından
Ahaha :D
0 oy
tarafından
Geçecek kuzum inşallah 

Göğsün için de ayva cekirdegini yarim bardak suya att 1 saat bekle jel gibi olunca sür bana çok iyi gelmişti 
(2,110 puan) tarafından
2 kg ayva aldm 3 unden cekirdek cikti igrencti cekrdegi ynede cok az suya attm 2 gun bekledm jel olmadi ayvalar guzel degl:(
tarafından
Yaa şanssızlığa bak yaa
(2,110 puan) tarafından
Okadar uzuldmki o ayvalar oyle ckti die :(
tarafından
Üzülme kuzum nasip işte bi daha alırsamn daha sert sari olanlardan alırsın iyi çıkar
(2,110 puan) tarafından
Pazara ben 2 aydir gtmiyorum esim aldi bi tezgahta varms sadcee :(
0 oy
(5,068 puan) tarafından

Oyy kuzucuğa yaa:) annesi suan bildigi yapabildigi  tek şey emmek onun tadını çıkarmak istiyor. Göğüs yaraların iyileşse bu kadar canın yanmayacak. Kremlerini felan ihmal etme daha kötü olmasın. Elinde vardır ama yoksa diye söyleyeyim Lansinoh un Lanolin kremi var ben çoook faydasını görmüştüm. Elinde yoksa temin etmeye çalış hem o kremi sürdükten sonra emzirebiliyorsun da Hiç zararı yok bebege.

(2,110 puan) tarafından
Onu kulalniyorum zaten birini iyilestirdi ama dgerni iylestrmio o yetmezms gbi kizim onu isiriyo :(
(5,068 puan) tarafından
Acısını şuan hissedebilyorum kuzum. Krem sürüp gögüsünü hava alacak şekilde bırak daha çabuk iyileşir.
(2,110 puan) tarafından
Bugun oyle denicem bakalm
0 oy
(12,865 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

bak boyleydi

Şimdi boyle oldu kuzumuz. Oyle hizli buyuyolarki ya. Inan bu zamanlari bile ozleyeceksin :D

(2,110 puan) tarafından
Vallahi bakislari bile ayni ☺️ masallah subhanallah
(12,865 puan) tarafından
Seninkide buyuyecek annesi böyle minnoş olacak :)) içini ferah tut
(2,110 puan) tarafından
Insallah ☺️☺️
0 oy
(1,697 puan) tarafından

Kız al artık şu dediğim Silverette gümüş göğüs kapağını çekme bu eziyeti. Okudukça benim içim gidiyor :((

(2,110 puan) tarafından
Biri iylesti dgeri henuz gecmedi kuzum ikiside gecmeseydi alcaktm sen ne kadara aldin oda baktm pahaliydi :(( esim issiz
0 oy
(1,494 puan) tarafından
 O zamanları en iyi zamanları bence değerini bil bizimki 9aylık canım iza okuyor w c ye gidemiyorum onu bırakıp beşiğinden bizim yatağa geçiyor heran düşme tehlikesi sürekli peşindesin yemek yemek istemez diş çıkarı mı ayrı bir dert keşke o küçücük zamanların değerini bilseydim diyorum bazen
(2,110 puan) tarafından
Her zamanlari ayri bi sknti ckio yani ☺️

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 263 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ayze (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
0 oy
16 cevap 606 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,112 soru