+2 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (8,761 puan) tarafından
Kızı uyutsam oğlan bağırıyo uyandırıyo sil başdan herşey kız baya huysuz oluyo çok sinir küpü olarak dolaşıyom oğlum aşırı derece bağırıyo 

3 Cevaplar

0 oy
(133,927 puan) tarafından
oguna sarıl sinirlenjnce sımsıkı sarıl alnindan öp
(8,761 puan) tarafından
Herşey yapıyom ya kacıyo oğlan
(133,927 puan) tarafından
ilgi istiyo kardes kiskancligi baslamis arada kopru ol mesela en basiti bebegin bezimi degiscek ogluna gek beraber yapaljm bezi ver islak mendili getir falan de
(8,761 puan) tarafından
Bi denerim ama bağırmalarına bi cağre bulamam lazım çok inatcı
-Reklam-
0 oy
(815 puan) tarafından
Gün içinde uyuyorlar mı? Ben uyumasa bile kızımı yatağına bırakırım, odayı karanlık yaparım. Böyle biraz uzanınca kendine geliyor. 
(8,761 puan) tarafından
Onu yapıyom ama babası oldumu daha çok inatlaşıyo ağlıyo en son  eşime işe gitme numarası yapmak öyle sakinleşiyo kızda maşallah çok kucakcı
(815 puan) tarafından
Kardeş kıskançlığı olabilir mi? Birde bu dönemde extra inatlaşıp, krizleri tutuyor. Mümkün olduğunca ikisininde aynı anda olanabileceği oyunlar kurun.
(8,761 puan) tarafından
Bügün yaptım aslında biraz rahatladı ama sonra yine aynı işallah değişir huyu çok zorlanıyom babası oldumu daha çok
(815 puan) tarafından
Eğer babası özel olarak şımartmıyorsa, siz bebekle ilgilenirken o da babasından ilgi istiyordur. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Dediğim gibi mümkün olduğunca ikisini de aynı anda bir arada tutacak aktiviteler bulmalı.
(8,761 puan) tarafından
Denerim canım işallah gecer bu zamanlar
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Benimde oglum 2.5 yas 2 aylik kizimi tam uydugu an gidip uyandiriyor. Kahvalti esnasinda masada hic oturmaz anakucaginin yanina gider strestwn kahvalti yapamiy8ruz annemle sirayla yiyoruz. Sonra kziim uyurken koltkktan atlar ben orumcek adam oldum der . Bende artik kizmiyorum bu sekilde alismaya calisiyorum. Bazen cok sahipleniyor bazen kardes kiskancligi yapiyor. Biberondan sut iciriyor  bazen sutunu getiriyor. Bazen bezinj banyoya atiyor sacini ben taricam diyor idare ediyoruz bu sekilde
(8,761 puan) tarafından
Anlatıkların bi kısmı bende var

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 249 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 300 göst.
+1 oy
20 cevap 415 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy