0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim 4 ay 12 günlü 4 aylık aşısında devletin verdiği kan ilacı vardı aldım doktoruma sordum şimdilik kullanma  6. Ayda kan sayimi yapariz dedi bende hiç kullanmadım ama icim rahat değil kullanmayan var mi veya hangi marka kullaniyosunuz malum paraben var devletin verdiğinde bide hiç bi kan sayımı yapılmadan veriliyo mesela ben gebelikte kullanmadım çünkü kan değerlerim çok iyiydi sadex e devit kullandım şimdi bebeğinde de monovit kullanıyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(2,718 puan) tarafından
Bende surda duruyum bnde kullanmiyom hic
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana vegaferon mi ne verdi canım iki güne bı kullanıyorum ama verdgmden beri dışkılama düzeni kalmadı hergun yapardi kakasını şimdi iki günde bı anca oda kokuyo onunla alakası varmı bilmiyorum hemşire kabzlk yapar demişti
tarafından
Benim de korkum bu zaten hemen hemen herkes kabizliktwn yana dert yaniyo  bu devletin verdiğine
0 oy
tarafından
Ben hiç kullanmadım 
tarafından
Kan sayımı yaptırdınız mi peki ve d vitamini kullandınız mi
tarafından
Hayir d vitamini de kullanmadim. 12 aylikken yaptiralim dedim doktor gerek gormedi
tarafından
Peki bebeğin nasıl kimisi bu ilaçların bebeği aşırı hiperaktif yaptığını da soyluyo
tarafından
Benim oglum çok uslu sakın bir bebek. Çevredeki hicbir güncel sorunla karsilasmadim. Ne inatçılığı ne huysuzlugu asla yoktur. Uykuları uzun ve düzenli yemesi içmesi gayet iyidir. Bugune kadar hastalık da görmedik cok sukur. Masallah diyim nazar degmesin. Insallah kardesi de onun gibi olur
tarafından
Maşallah nazarlar değmesin inşallah abisine çeker
0 oy
(311 puan) tarafından
bende kullanmıyorum ilk çocugumda da kullanmamıştım 
tarafından
D vitamini kullandın mi peki
(311 puan) tarafından
yok onuda kullanmıyorum canım
tarafından
Peki bebeğin nasıl kimisi bu ilaçların bebeği aşırı hiperaktif yaptığını da soyluyo
(311 puan) tarafından
şuan kızım 4 yaşında ona hiç kullanmadım gayet sakin bi çocuk oğlum da 7 aylık o da normal ya zaten çoğu çocuk hiperaktif d vitaminiyle alakası yokki
0 oy
(16,106 puan) tarafından
Devletin verdigini kullanmadim. Eşim doğal diye floradix almiş ama tadi çok kötüydü istemedi kaldı öylece. Onu almadı diye venatura almiş ,ondan verdim biraz tadi daha iyi. 9 aylik olunca hemşire kan sayımına çağırdı ama gidemedik. Her sabah pekmez veriyorum. 
tarafından
Ya bizim de ek gıdaya başlamamiza az kaldı zaten kullansam bi dert kullanmasam bi dert
0 oy
(637 puan) tarafından
Bebek 15 gunlukken d vitaminine baslanmali. 4 aylikken de kan ilacina baslanmali. Kesinlikle ikisi de kullanilmali. Ben her gun hic aksatmadan veriyorum. D vitamini ocean marka kullaniyorum. Kan ilacını da fermix  kullanıyorum. Bitince bazen fermix yerine ocean microfer kullaniyorum. 
0 oy
(75 puan) tarafından
Canım onu değil de sidefer al kullan derim bende kullanmadım kan değerleri çok düşük çıkınca sidefer aldım 
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Kan ilaci gerek varsa kullanilir.

Bizim burda testte yapmiyorlar verme geregide duymuyorlar sadece d vitamini veriyorum . Eger kan sayimi yapılacaksa ve gerek duyulursa kullanilir
tarafından
En iyisi aslında ya ihtiyacı yoksa boş yere ilaç yüklemesi doğru deil bana göre de
0 oy
tarafından
Ben hiç kullanmadım gerek görse doktor verirdi bir ara kullancak oldum latin ağrımış yapıyormuş bıraktım sonra 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 446 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
3 cevap 113 göst.
2 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defne_batuhan (3,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 387 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,314 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,616 soru

23,667,937 cevap

309,360 kullanıcı

...