Esim cuma günü mesaiye kaldı normalde kalmasını istemezdim neden bilmiyorum o gün hiç bisey diyemedim dilim tutuldu sanki kaldı saat 10 gibi eve geldi eli arkasındaydı noldu dedim parmağımı kestim önemli bisey yok dedi ama bisey olduğunu anladım meğer hastaneden geliyormuş eli demirlerin altında kalmış orta parmağını patlatmış et diye bisey kalmamış kemiğe kadar inmiş yüzük parmağını biraz hırpalanmış eli şişmiş morarmış dün eczaneye ilaçlarını almaya gittim içti iyiydi bugün sabahtan beri midesi bulanıyor başı dönüyor antibiyotikler ağır geldi sanırım sabahtan beri uyuyor nolur dua edin agrisiz acısız geçirsin sanki ona bakınca içimden biseyler kopuyor. Şimdi belki bazınız diyecek ki bu kadar küçük bisey için mi üzülüyorsun bazısı ne kadar gereksiz herkes istediğini demekte özgür ama şunu söylemek istiyorum hani bazılarınız diyor ya keşke şu karantina bitse eşimle birbirimizi yiyoruz diye bence Allah'a sukredin eşiniz sağ başınızda boşverin sağlığı sihati yerinde olsun da dediklerini duymayın.
Uzun oldu hakkınızı helal edin.