Kızlar simdi ben erken doğum yapip bebeklerimi kaybetmstm eltimde benden 10 gün once doğum yapmıştı kizi cok şükür sağlıklı kizinida cok severrm masllahi var cok tatli ben cocuklrmk kaybttgm de kaynanamlrda kalıyordum annemin evi uzak olduğu icin benim eltim misafir benim yanima geldiginde kızını odamdan cikrtrdi onu gormek isteyn misafirlere de benim cocuklrmi kaybettgm icin benim yanima getrmdgni soylerdi ama misfrlr gittimi kızını yanima getiriyordu ustunu degstryor opo kokluyor ben sensiz yapamam gibi seyler söylüyordu evet ben öyle gorunce canim aciyordu ama rabbim beni böyle imtihan ettiğinidr blyorum kızını halende sevyorum ama zoruma giden şu birileri geldiğinde bana gostrmk istmdgni soyluyor kızını ama kimse yokken dibimden ayrmyor kaynanamda farkinda bu durumun ama bisey diyemyor acaba bizmi yanlış anlyoruz yoksa eltim bunu bilerek mi yapyor anlamadm gitti sizce nedir yani yapmk istdgi ha eltilr grubunada kiziyla sarmas dolas fotosunu yollar ve hep benim üzülmemem icin biseylr der üzülmemi istmyn birisi boyle seylr yaprmi????