0 oy
604 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

27 hafta 5 günlük hamileyim kaynanam falan gitme basınıza is almayın dedi  doktora yazdım virüsten dolayı endişeliyiz herkes gitme diyor dedim erteleyebilirsin hareketleri iyiyse dedi hareketleri iyi çok şükür ama arkadasım o haftalarda benden beslenememiş sorun çıkmıştı gerilemişti bebegim gitsen mi ki dedi kendi arabamızda yok hastane uzakta dolmusla ne kadar güvenli olur ki :((((

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum etrafında kötü şeyler yaşayanları dinlersen psikolojin bozulur ben öyle olmuştum hareketleri iyiyse bi sıkıntı olmaz allahım izniyle
tarafından
Hareketimiz iyi çok şükür canım doğru söylüyorsun ama kfa karıstırıyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ankarada hangi hastaneye gidiyorsun?
tarafından
Hacettepe özel bölüm canım sıhhıyede hariatada çok yogun virüs görülüyor bide bitane dr da çıkmıştı orda
tarafından
Gitme canım o hastaneye şuan en kötü hastane biliyorum hacetepeyi vaka çokmuş orda
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Bence bekle bende İst Küçükçekmece deyim. Aylık kontrol geldi veklicem  mecburr
tarafından
Evet bizde gitmeme taraftarıydık ancak lafa karstırıyolar üzülüyorum bebegın sağlığı için endiselenıyorum
(7,631 puan) tarafından
O endişe hep var az durdumu ay biseymi oldu hemen bir panik. Olma hali   inşallah  bişey olmaz endişelenme
tarafından
İnşallahhh canım tesekkür ederim
0 oy
tarafından
İyi beslen hareketlerine bak bişey olmaz inşallah su iç bol bol 
tarafından
Tamam canım tesekkür ederim
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Hangi hastaneye gidiyorsun 
tarafından
Hmm siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
(12,522 puan) tarafından
Ben hamile değilim canım
tarafından
Anladım canım kusura bakma :) kafa hep hastanelerde olunca
(12,522 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ne kusuru
tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,909 puan) tarafından
herkesin gebeliği bir değil ki canım doktoru dinle iyiyse gitme risk daha büyük 
tarafından
Öyle tabi ki canım tesekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben olsam gitmezdim 
0 oy
tarafından
En son ne zaman gittin canım 
tarafından
O zaman gitme mayısa kadar bekle canım bende Ankara dayım size yakın tıp merkezi varsa gidebilirsin
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim siz hangi hastaneye gidiyorsunuz normalde
tarafından
Rica ederim canım ben doğum yaptım Kasım da gata ya gittim gerçekten özelden farkı yoktu çok iyiler di
tarafından
Gataya çok iyi diyorlar canım doğrudur
tarafından
Evet gerçekten de öyle çok anlayışlı doktorları 4 gün kaldım baya baya memnun oldum 2 kişilik odalar
0 oy
tarafından
Valla doğıiumum ywklaştı bugün drum gelme artık doğurmaya gel dedi ve inan ki benim gittiğüm hastanede vaka yok drlar söylüyor bence gitme 
tarafından
Aynen benim gittiğim yerde vaka o kadar çok ki doktorlar hemsireler hep bualsmıs virüs bulaşırsa Allah korusun bebeğimden ayrı kalmaya dayanamam emziremem tedavi sürecinde ona bisey olursa yine ben kahrolurum bazıları var bu sitede gidin demekte ısrar ediyorlar bebek var karnında can var diye virüs bulaşırsa can olmuyo mu yazık değil mi küçücük bedeni nasıl dayanır canını veren de yasatanda Allah ama o kadar careszm ckmazdaym ki Allah buyukdur
tarafından
Rabbim bi şekilde kolaylığını veriyor elhamdürillah
O kadar emek çekip bi virüs uğruna yazık etme bence canım
Ben bugün gittim mecburdum drum kendi çağırdı
Ama hastanede inan ki kimsecikler yok amaaaa hastalık da yok değil herkes dikkat ediyor dezenfektan eldiven maske gözlükle gittim eve gelir gelmez temizlendim duş aldım vs
tarafından
Peygamberimizin hadisi var salgın olan yere gitmeyin eğer oradaysınız da çıkmayın diye.. Gitmemek daha doğru canım teşekkür ederim
tarafından
Gitme canım en güzeli ☺️☺️❤
tarafından
Aynen canımm tesekkür ederim ☺️☺️❤️
0 oy
tarafından

Biri kötü birşey yaşamış diye sende yaşatacak değilsin , sen Yemen'e icmene dikkat et gerisini Allah a bırak kötü düşünme 

tarafından
Tamam canım tesekkür ederim
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Haraketleri iyiyse bir sancin ya da herhangi birsey yoksa gerek yok bence
tarafından
Sıkıntı yok çok şükür canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 214 göst.
19 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 297 göst.
21 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 361 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 977 göst.
3 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,846 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,023 soru

23,673,845 cevap

309,746 kullanıcı

...