0 oy
1,205 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Çocuk resmen engel olamıyor kendine Tik gibi birşey olmuş durmadan gelip beni öpüyor, öpsün istemiyorum çünkü malum hastalık var benden ona geçebilir, ondan bana falan. Nasıl engelleyebilirim bu durumu 

15 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Kusura bakma ama sorun çok saçma geldi bana sadece öpmekle bulassa emin ol şuan vaka sayısı nu kadar olmaz yan yana otursanız bile bulaşır eğer hastalık varsa evden çıkmıyorsanız eve birini kabul etmuyosan sorun olmaz evlat bu sonuçta nasıl uzak tutabilirsin bu zamanlara bu yaşlara gelmicek bi daha bırak opsun ne guzel
tarafından
Ama şuan ben 15 gün karantinadayım balım, Adana'dan geldim ve su 15 gün yaklaşsın istemiyorum
tarafından
Valla canım o zaman sadece öpmeyi değil sosyal mesafeyi de koruman lazım öyle bi illet ki her türlü bulaşıyo Allah korusun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Aynı evin içindesiniz mecbur ona dokunacaksin öpmesen bile yada ona bakacaksin. Ben hiç öyle bişey düşğnmedim ben neysede dişardan gelenler için çok korkarim 
tarafından
Bende mecbur dışarı çıkıyorum ama balım
0 oy
(1,909 puan) tarafından
sürekli evdeyseniz bişey olmaz bence ya bizde oğlumla çok öpüyoruz birbirimizi 
tarafından
Bu yazıyı okurken geldi bidaha öptü :D :D kahkaha attım
(1,909 puan) tarafından
evdeyseniz bişey olmaz dışarı cikincada gelince dezenfekte edersin iyice anca öyle çocuk bu öpmeden duramaz :D
tarafından
Adana'dan geldiğim için 15 gün karantinadayım polisler yolda dedi o yüzden bu 15 gün dikkat etmesini istiyorum oğlumun da işte çocuk anlamıyor
0 oy
tarafından
Bu hastalık sadece öpmekle gecmio ki çocuğun sonuçta birlikte uyuyorsunuz oynuyorsunuz hadi esinle koyarsinda çocuğunla arana mesafe koyamassin
0 oy
tarafından
Evdeyseniz dışarı ile bağın yoksa öpsün bişey olmz 
0 oy
(10,507 puan) tarafından
Kız çocuğunda arana mesafe mi koyacaksın evden çıkmıyorsa nasıl hiç de bir şey olmaz
tarafından
Polisler 15 gün karantinaya aldı canım, Dışardan geldiğim için o yüzden bu 15 gün öpsün istemiyorum
(10,507 puan) tarafından
O zaman canım çocuk senin yanında olmaması lazım çok dikkat etmen lazım
0 oy
tarafından
Benim kızım bana yapışık gibi valla öpmeyi bırak sürekli ısırıyor oğlum da kardeşine babası ikisine de derken böyle yaşayıp gidiyoruz :D
0 oy
(1,523 puan) tarafından
E çocuğunda seninle birlikte değilmiydi? Adanadan geldim karantinadaym demişsin tek başına mıydn da çocuğun zaten hep yanında değilmiydi 
tarafından
Benimle birlikteydi ama ayrı yatırıyordum hep, dün hatta ciğerlerim ağrıyor diye post açmıştım 2 gündür ağrı çekiyorum belki üşüttüm belki başka bişey ama genede bana yaklaşsın istemiyorum, sürekli dışarıda duruyorum çocuğuma çizgi film açıp salonda tutmaya çalışıyorum.
0 oy
(764 puan) tarafından
Aynı evin içinde olduğunuz için öpmese de varsa bulaşır 
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Ayni evin içerisindesiniz gecicegi varsa temastan da gecer . O senin cocugun canım senden ona geçse cok dert olur da ondan sana geçmesinden korkman ne bileyim işte. 

Allahin izniyle birsey olmaz canım 
0 oy
tarafından

Benim oğlum beni hergün öper nolcak öpsün varsın 

0 oy
(6,298 puan) tarafından
Anormal sorularda bugun .. cocuk disari cikmiyorsa nerden ne alipta sana bulastiracak birak opsun ici kayniyor demek ki
tarafından
Ben bana bulaştırıyor demedim canım, evde kimse yok tek ben varım çocukla Ve 15 gün karantinadayım ciğerlerim ağrıyor diye de post açmıştım dün, ve çocuk bana yaklaşıp benden birşey alsın istemem
0 oy
tarafından

postlarini goruyorum devamli . bende merak ediyodum evine gidince aksiyonlari bitecek ne postu acacak diye merakimi giderdin sagol :)

tarafından
Shdhdhshshd hahahahahaha aksiyon canım, napayım şimdide karantinaya aldılar :D
0 oy
(17,045 puan) tarafından
opmekten degil hersekilde bulasiyor bu jlhastalik Allah yrdimcimiz olsun
0 oy
tarafından
Çocuk derken sanki komşunun çocuğundan bahsetmissin. 

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 724 göst.
18 Eylül 2024 Aile kategorisinde Yeyesim (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 617 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 294 göst.
7 Aralık 2023 Aile kategorisinde Mersal (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
66 cevap 1,331 göst.