0 oy
718 göst.
Diğer kategorisinde (2,560 puan) tarafından

4 Ya  ben sütüm yetmediği için 3 aydır mama ve emziriyorum oglumn4 aylık bugün iki defa emdi  emmi yor ne yapmadığım bilmiyorum bilgi verin tutmuyor ağlıyo

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok üstüne gitme canım karnı aç değildir belki ondan istemiyor dur mama da alıyor muş zaten bebeklerde oluyor bazen böyle 
(2,560 puan) tarafından
Cnm ac ağlıyor mama veriyorum içiyor şuan yattı emzigi ağzından çıkardım memeyi verdim  emzik sanıyor  emiyor
tarafından
Dış falan çıkartıyor olabilir mi acaba belki onun agrisindan emmek zor geliyor olabilir çenesi ağrır cunki yavrusun
(2,560 puan) tarafından
Daha erken değil mi 4 ay 5 günlük suan
tarafından
Bi kontrol et canım olmaz diye bir şey yok
(2,560 puan) tarafından
Kontrol ettim cnm sertlik yok
-Reklam-
0 oy
(507 puan) tarafından
Benimkinde 4 aya girdi sadece süt veriyorum istemiyor hep ağlıyor elinle itiyor zor veriyorum canım ya ne yapacam bilmiyorum
(2,560 puan) tarafından
Ya a bırakmasını istemiyorum uyuyordu aldım kucagina emzigi ağzından çıkardım memeyi verdim emiyor emzik saniyo
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Bnmkide 3aylık 1 2 haftadır reddediyor zar zor tutturuyorum ağlıyor tutmamak için emme pozisyonu alınca anlıyor daha basıyor çığlığı  şaşırdım valla 
(2,560 puan) tarafından
Aynen ya ne yapacam bilmiyorum uyudu emzigi çıkardım ağzın dan memeyi kattı 10 dk emzirdim ayağıma kattım sallıyorum uykulu emdi yavrum emzik sandı yoksa almıyor ağlıyor böyle denicem bakalim ne olacak
(2,091 puan) tarafından
Benmki emzikde tutmuyor kendi elini emiyor sürekli kucağıma alıyorum elini emiyor elini çekip memeyi veriyorum azcık çekiyor anlayınca çıkarıyor elini sokuyor yine :))
(2,560 puan) tarafından
Aynen uyanıkken öyle ama uyuyor şuan ağzına kattım emiyor ama uyanın da emer mi bıkmıyorum
(2,091 puan) tarafından
İnşallah düzeni girer cnm hepimizin bebekleri emmeyince aç kalıyor zayıflarsa diye düşünüyorum
(2,560 puan) tarafından
Cnm dindendir 2 defa ma. Verdim emdiriyorum 10 dk yatıyor kalkıyor emmi yor ama süt yok 1 maç gün öyle yapacam bırakmasın az da olsa yesin
0 oy
tarafından
Merhaba kıymet hanim. Eğer facebook kullanıyorsanız emzirme Akademisi diye bir grup var oraya üye olmanızı tavsiye ediyorum.3 4 aylık Bebeklerde çevreyi tanıdıkları için meme reddi yasanabiliyormus. Aslında üye değildim sırf size yardımcı olabilmek adına üye oldum .
(2,560 puan) tarafından
Ay tesekur ederim cnm ben kullanmıyorum facebook  ıstegram   tesekürler bilgin için  ben bu 0 gündür ma a çok verdim alıştı dünden beri 2 defa verdim kestim mamayı tuttu sukur
tarafından
Emzik ve biberon kullanımı meme reddine sebep olabiliyormus. Umarım sıkıntısiz emmeye devam eder küçücük :)
(2,560 puan) tarafından
Sağol cnm tesekur ederim
0 oy
(185 puan) tarafından
Burnumu tıkalı acaba 
tarafından
Ben de bu bilgiyi az zaman önce öğrendim. Bebekler burnu tıkalı iken de emmek istemezlermiş.
(185 puan) tarafından
Benimki 3 seneki önceki tecrubeyle sabit :)
(2,560 puan) tarafından
Yok cnm ben her gün burnunu açıyorum  ben bu 10 gündür mama çok verdim meme az alıştı dünden beri 2 defa mama verdim şimdi tutuyor şükür dün geceden beri uymadım zor zor ağzına soktum şimdi emiyor zar zor katıyorum ağzına ama emiyor şükür ya çok uzuldum etmiyecek diye
0 oy
tarafından
Biberon veriyor musunuz? Biberondan dolayı almıyor olabilir. 
(2,560 puan) tarafından
Cnm çok şükür dünden beri mama vermiyorum emiyor tuttu artık gece tek 1 defa mama verecem
tarafından
Çok sevindim. Aynı sorunu ben yaşadım. Sütüm yetmediği için ben de ek olarak mama veriyordum biberon ile. Sonra biberona alıştı memeden soğudu. Sütüm artınca memeyi tekrar aldı. Mama sayısını da azalınca biberonu unuttu gibi oldu. Şimdi şükür memeyi güzel emiyor inşaallah hep böyle olur.
(2,560 puan) tarafından
Cnm süt az olunca gelmiyor akıllılar valla biberondan hemen geliyor onlarda biberini istiyor ama.mama vermeyince  mecburen tuttu pasam
tarafından
Aynen. Mamayı ben de biraz azalttım nasıl da memeye döndü gerçekten. Insaallah sütümüz hep bol bol olur da yine gerek kalmaz.
(2,560 puan) tarafından
Amin cnm insallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Prenseslerinannesi! (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,547 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,835 puan) tarafından soruldu

411,611 soru

12,391,385 cevap

43,820 kullanıcı

Kategoriler

...