Sinirlenince totosuna vuruyorum şiddet değil bu ama kızıyorum çünkü yürüyor ve her delikte
6 aylık bebeğim var asla el kaldırmam nasıl kıyarım ona o bana Rabbim in en güzel hediyesi iyiki var
Var varrr olmaz olurmuu
Annem terlikleri havada firlatiyo banaa
Benim cocugum olsun bende yazarim ama kiyamam kii annemde zaten şakayla atiyo sorada git terligimi getir diyi
Kızımı cimcikliyorum 8 yaşında
ay dogursam vurmam da cok isiririm cocugumu sanirim popisinden canima okudu benim hamilelikte ebeler dogunca kucagima verince poposunu dondurun dicem
Şimdi yapan yoktur ama annem az oklava ile kovalamdi yani denk geldi yerde yapıştırdı
Çok sinirlendirirse uyutmaya çalışıp da bar bar bağırırsa saatlerce en son bi tane hızlı değil kesinlikle bi tane yapıştırıyoryapıştırıyom bacağına daha çok ağlıyor sonra onunla bende ağlıyorum özür diliyorum birbirimizi sakinleştiriyoz
Hiç unutmam ve unutmayacam benim yengem kız çocuklarına çok kötü vurur ,ama erkek çocuklarına kıyamaz,
Hatta bir ara öyle vurmuştu ki yigenim kaçıp bizim eve geldi o zaman 7 yaşındaydı salonda kuran vardı kuranı eline aldı ALLAH'İM sen annemin belasını ver bizi sevmior diye :( annem oturdu ağladı ,
Abim evdeyken korkudan bişi demezdi ama abim evde olmayınca çok kotu doverdi :(
Büyük oğlumla fena kapışırız ama öyle canını yakasıya vurmam hiç vuruncada gülüyo 6 aylık yusuf'uma asla el kaldırmadım tabi kızmiş olabilirm uyumuyo falan diye ancak ne büyük oğluma bebekliğinde nede şimdikine vurmadım hiç allah korusun ama büyükle her daim kavga ederiz
405,624 soru
12,153,283 cevap
36,576 kullanıcı