Hiç sevmediğiniz huylarınız ?
Ben ; Herkesin elinden bişey yiyemem. Buda kibirli yapıyormuş beni :/ ne alaka ya
Elleri lekeli olanin elinden yemem
Sevmediğim insan konuştukça böyle bakarim
Vs vs
Valla bende çok tanımadığım insanın elinden yiyemem ya :/
Bir de ben çok içimden konuşurum
Biriyle konusuyoruz mesela bi kelimesine cok kizmissam diger dediklerini duymuyorum
Bide bi kisiden bi kere sogumussam ne yaparsa yapsin duzelmiyo
Bende herkesin elinden yiyemem icim almaz bazi insanlarinkini ama sevmedigim bi huy degil bence gerekli bi huy yani mutfagini pislik goturen birinin yemegini neden yeyim ki sonucta degil mi
Sevmedigim bi huyum sinirlerime hakim olamamam sinirimin cok gec yatismasi
Sinir olduğum insana hiç tahammülüm yok ya çok belli ediyom bide o kişiyi sevmediğimi bide önyargılıyım galiba mesela tanımadığım halde kızın gözü fıldır fıldır iyi değil bu kız derim gerçi genelde yanılmam kavga edip küsemem illa konuşcam söylücem eşimde tam tersi küser susar ben deli olurum inatçıyım bşyi istemiyosam mesela amuda da kalksa yapmam hayırsa hayırdr baya pis huyum varmış kız benim
Sa.lagim ben en sevmediğim huyum bu herkese güvenirim herşeye inanırım herkese acırım ufak bir şey desem birine haklı da olsam vicdan azabından ölürüm bildiğin süzme işte
Mesela temizlik yapcam biri bana temizlik yap şöyle yap dediği anda yapmam yapamam kendi halimde kalmayı seviyorum ama imkansıźzzz
1,489,683 soru
24,347,533 cevap
346,323 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın