0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ayaga kalkmayı öğrendi tv ünitesine falan çıkıyo bezi atıyım geliyim diyene kadar çıkmış oraya çok düşüyor ama kendi desteksiz kalkmaya çalışıyo habire düşüyo artık o nereye çıkıyosa peşindeyim 1 dk durmak istemiyo 8 aylık hiperaktif

7 Cevaplar

0 oy
(3,142 puan) tarafından
Benim oglumda oyle . Surekli dusuyor her yeri mosmir. Dun sehpaya tırmandı düşünce ağzında bir yere zarar verdi kan ixinde kaldi ağzı ustu basi . Korkudan öldüm. Bu sabahta dustu yüzüstü off sürekli peslwrinde olmalıyız 
tarafından
Yaa öylemi çok geçmiş olsun Allah esirgesin kaç aylık
(3,142 puan) tarafından
Sagol canim 9 aylik olucak 7 ci aydan beri böyle ama bu son 2 haftadir cok tehlikeli olmaya basladi
tarafından
Benimki düşüyo daha hala oraya çıkmaya çalışıyo ağlayarak
(3,142 puan) tarafından
Benimki de aynusi canım
Zor bir durum Alllaha emanet yavrularimiz Allah korusun onlari hep
tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkide 9 aylik 3 bes saniye duruyor düşüyor ve asla yerinde durmuyor. Bezini bile bağlayamiyorum
tarafından
Bezi zaten bende bağlayamıyorum kaçıyo yere yatsa bu seferde ayaklar tak tak hiç durmuyo
tarafından
Mızmızannesi sin bende bir mizmiz annesiyim valla hep mızmız. Aglamak için dogmus sanki
tarafından
Zaten güldüğü bi an yok zorla güldürürsen ondanda resim çekiyorum hiç görmediğim için
tarafından
Demekki ciddi bir bebek :D yok benimki cok güluyor ama en ufak bir seyde hemen ağlıyor.
0 oy
tarafından
Bizimki 9aylik yürüyor şuan yara almadığı yeri yok 
(10 puan) tarafından
Maşallah. Kendi başına yuruyormu. Benimki tutunup kalkıyor . Koltuk kenarlarında tutunarak yoruyor. Acaba ne zamana yurur diye merak ediyorum. Sizinki ilk ne zaman tutunarak kalktı ve ne kadar sonra kendi yürüdü acaba
tarafından
Aynı cnm senin çocuğun gibi 8 aylık tırmandı bir yerlere yavaş yavaş adım atıyordu 8 buçukta da tutunduğu yerden ellerini bırakıp gel deyince bna geliyordu şuan emekliyor koltuğa duvara vs kendi gidiyor tutunup kendi geliyor emeklemiyor o kdr yürümeye çok hevesli :D
0 oy
(12,522 puan) tarafından

Maşallah :)) çok normal peşlerinde dolanıp durcaz :angel:

0 oy
(10 puan) tarafından
Emekliyor mu. Benimki de aynı tutunup kalkıyor ama ben sürekli peşinde oldum için ve kendi emekleyip bı yerlere gidemedi için kendi başına gidip tutunup kalkıp düşmüyor. Ama bu seferde sen sürekli o nere isterse oraya tutup goturuyorsun belim kopuyor valla. Acaba ne zamana yürürler. Çok aşırı hareketli ve çok mız mız bir bebek bı dk ayrılamıyorum başından . Bana yapışık resmen. Yururse az da olsa rahatlar miyim diye merak ediyorum. 
tarafından
Emekliyor aynen benimkide çok mızmız memnun olmaz bişeyle
(10 puan) tarafından
Sizin bebekle bizim ki aynı valla. Oyalamak için nasıl aktiviteler yapıyorsunuz. Önceden önüne oturur biraz oyuncaklarla oyalanirdik şimdi o da yok nasıl oyaliycami şaşırıyorum. Tavsiye edebileceğiniz şeyler varmı şunu yapıyorum bunla biraz oylaniyor ya da nebiliym su oyuncak dikkatini çekti sevdi gibi.
0 oy
(2,095 puan) tarafından
Maşallah maşallah. Benim neredeyse 10 aylık olacak hala emeklemiyor
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Benimki 10 aylık aynen böyle ama düşe kalka büyüyecekler

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 978 göst.
25 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
4 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gamzeli00022 (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
11 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde efuliim (68 puan) tarafından soruldu

410,831 soru

12,362,499 cevap

41,680 kullanıcı

Kategoriler

...