0 oy
564 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şu karantina meselesinden dolayı evden çıkamıyorum annem ile evim uzakta hafta da 1 gidiyorum o da çok çok nadir annem yanlız yasiyo evden de çıkmıyo ekmeğini bile kendi yapiyo o da bunaliyo eşim arabayla anneme kadar bırakıyo ama annem bebeğin küçük çıkma bisi olur diyo o yüzden çok fazla da gidemiyorum eşimin çalıştığı yerde virüs çıktıgi için karantinaya alınan arkadaşları çok fazla o yüzden mesaili çalışıyo sabah 7de gidiyo akşam 21.30da geliyo isten akşam yemeği bile yemiyoruz 1 saat kizimuzu seviyo benimle sohbet eduyo uyuyo bebeğim 4 aylık zaten kışin doğduğu için yine hiç bi yere çıkamamıştım kuaförler kapatıldı kendimi iyiiyice saldım sanırım psikolojik bunalıma girdim iyice ya onceden çalışan bi insandım 35. Haftama kadar çalıştım haftanın 6 günü dışarıdaydım alışamadım nu duruma bide kayinvalidem ile gorumcem altlı üstlü oturuyolar her gün beraberler gorumcem de dalga geçer gibi mesaj atmış bugün iyice bunaldim diye hiç yoktan ailesini görüyo o nasıl çıkcam bu psikolojiden 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ee annen yanlız yaşıyorsa yanında neden kalmıyor 

tarafından
Hımm anladım canım.. Zor ama senin için sürekli yanlız kalmak eşin baya uzun süreli çalışıyormuş üzüldüm senin içim
tarafından
Evet ya çalıştığı yerde virüs çıktıgi için bi çok kişi karantinaya alındı onların yerine de full mesaili çalışıyo günde 1 saat görüşüyoruz o yüzden evde ne yemek pisiyo ne başka bisi
tarafından
Aman dikkat edin o zaman dibinize kadar gelmiş madem
tarafından
Esim olabildiğince dikkat ediyo canım ya maskeyi eve girmeden atiyo hemen duş aliyo sa Allaha emanetiz işte
tarafından
Hep öyleyiz kuzum ya
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yok tek sen degilsin herkesin piskologi bozulmus :ermm:

tarafından
Allah şu belayı def etsin uzerimizfen meğer dışarı çıkmak bakkala gitmek markete gitmek ne kadar büyük bi nimetmis :(
tarafından
He yaa insan bi seyin degerini kaybetmeden anlamiyo
tarafından
Aynen Allah bu günlerimizi aratmasin
tarafından
Aminn aminn inşallah
0 oy
tarafından
Ben kimseyi görmüyorum herkes uzak aşırı darlandım bi de oğlum da çok hareketli yaramaz beni çok bunaltıyor her şey üst üste 
tarafından
Evet ya lohusa dönemini çabuk atlattım ama şuan ondan da beter oldum şükür saglimiz yerinde sevdiklerim sağlıklı diyorum ama insan belli bi zaman sonra bunaliyo artık
tarafından
Benim oğlan 16 aylık düşün sürekli bi orda bi burda akşam elini kapıya sıkıştırdı sürekli kendine zarar verici seyler yapıyor ev bi sn toplu durmuyor yap yap aynı bi de eve tıkılınca bu ufak şeyler daha çok göze batıyor inşallah bu dönemleri atlatırız allahın izniyle
tarafından
Oyy kiyamam yaa icin acimisti seninde Allah yardımcın olsun her dönemin ayrı zorluğu var işte inşallah Rabbim şu günlerimizi geride bıraksın eski güzel günlere döneriz inşallah
tarafından
Inşallah canım
0 oy
(52,664 puan) tarafından
:) görümcem ve kayinvalidene takılma 

hastalik olmasinda evde sıkılalim cok şükür bugunumuze
tarafından
Şükür Allah bu günleri aratmasin da bi an önce eski halimize dönelim
Onlar takilmicak gibi değil ki sabah aksam beraberler geçen bana annemi çok özlüyorum sabah ilk iş görüntülü arıyorum dedi dalga geçer gibi bende üşenme iki merdiven cik aricagina dedim sinir oldim
(52,664 puan) tarafından
sen annenle çok sık gorusemwdigin icin sana nispet gibi geliyordur canim o yüzden takilma hic bizde ayni mahallede sayiliriz hasret çekiyoruz birbirimizin iyiligi icin
tarafından
Öyle canım bu günler geçsin hasret bitixek inşallah
0 oy
(906 puan) tarafından
Bende aylardir evdeyim guzelim senden farkim yok...sinirker iyice bozuldu dogum yaklassada bebekle mesgul olsam evde diyorum zaten kayinvalideme gececem dogumda ozaman nefes alirim iki insan gorurum diyorum
tarafından
Evet ya insan iki farklı yüz görmeye hasret
0 oy
tarafından
Hepimiz ayni durumdayız inan ki bir kere bile çıkmadım virüsten bu yana . Eşim yoğun çalışıyor benim de . Bende çalışıyordum şu an evdeyim. Ama çıkmam dışarı. Allah korusun eşinin iş yerinde çıkmış annen risk grubunda mi bulasmasin gitmeyin bence.
tarafından
45 yaşında annem şükür bi rahatsızlığı yok ama az görüşuyoeuz zaten
0 oy
tarafından
Aynı ben ben de aynıyım oğlan dört aylık doğumdan beri hiç bir yere gitmedim bi annem bi kaynanam o kadar doğumdan bi gün önce bile gezmeye giden biriydim bi de üstelik kafayı yiyorum tam havalar ısınacak gezerim derken virüs çıktı 
tarafından
Evet vallahi bakkala gitmeyi bile özledim ya
0 oy
(143,977 puan) tarafından
Bende siyirdim yanliz degilsin uzulme
tarafından
Sizin orfa durumlar nasıl çok mu orda da
(143,977 puan) tarafından
2200 kiside varmis

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 216 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,039 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,075 göst.
1 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 220 göst.
22 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,122 göst.

Kategoriler

1,438,816 soru

23,655,667 cevap

308,716 kullanıcı

...