Arkadaslar esim benden sogumuş gbi hissediyorum her türlü telini sürekli karıstırıyorum hic bişey yok benden habersz biyere de gitmez zaten işe gider saatinde gelir yemegi yer yatır kaldırıyom kldırıyom ama kalkmıyo saatlerce uyuyo yani aldatma video gibi şeyler yok ama neden böle anlmıyorum soruyorum neden soguksun neden ilgisizsin dedigimde lgiliyim sogukda deglim bebegimizide senide seviyorum diyor strdigimi de alır gerci ben pek bişey istemem böle davrandıkca sinirden konusasım bile gelmiyo dün akşam mesela işten geldi bahceyle ugrastı yemek yedik saat 9bucuk oldu uzandık ikimizde dediki 10kaldır kaldırdım kalkmadı 12bucuga kdar kldırdım sürekli 12bucukda kalkdı bende sinirlendim yattım kendi soda icti oda yattı ne sarılma ne öpme hic bişey yok uyuduk sabah kahvaltı hazırladım kalkdı yedi üzerini giydi öptü bende öptüm karnımı öptü bende dedimki gerek yoktu dedikmkaldırdım kafasını sonra gitti benmi abartıyom hamilelik pskolojisimi esimdemi var bişey anlam veremiyorum düşünmekten snir krizi gecircem artık ne yapbilirim bi fikir verin bana