Kizim 7 aylik ben 2 yil once evlendim esimle. Baya anne baba kavgasi oldu evlilimizin basinda. Ikimizinde 2inci evliligi bu arada. Kizim dogdu ben ilk gunden bellu ayaktayim dinlenmedim aileler geldi gitti yemek yapmalar hic dogum yapmamisim gibi. Sonra kaynanam geldi birgun hosgeldin demeden kendimi attim disari. Beni esim hic anlamadi. 7 ay sonra isten eve evden ise erdogan hastasi tv bakar durmadan telefonunda oyun derdinde. civi cakilacak ben yaparim boya yapilacak ben yaparim yemek ev isi cocuk hersey bende. Gecen hafta babam gelmek istedi olmaz dedi esim. Yorgunmus dinlenecekmis bu gelmesin lafini birdaha duydugumda. Bende istemiyor olmaz dedim babama. Ama esim kendisine darildimi farketti ve hatirladinmi anneme hg. Demeden gitmistin ********!!!yaptigin yemegi cope dok yemicem fln diyo agzimdan b. Ye cikti o sinirle. Basladi p.csin sen p.c se..fsiz agzina s.. keske eski esimin onune gecseydimde gitmeseydi ozluyorum onu cok fln dedi. Ve benim icimde beynimde ne varsa bitti. O anda buz oldum. Ne yapmaliyim? Ayrilsam 7 aylik kizim var. Sorunlu evlendik babamin abileri kardesleri zil takip oynicak sevincten dusuncesi beni yiyo. O cirkin laflarsan sonra benimle birlikte olmayi denedi istemiyorum dedim inanmadi bir kac defa istemiyorum diye bagirinca idrak etti ciddi oldumu anladi. Ayni gece ayirdim odalari. Sonra 3 veya 4 gun yine beraber uyumayi denedim ama olmuyo. Sigarayi birakmistim basladim fln bunaldimmm ...Ben napicam.?????
Bu soruya özel olmayacak ama burada cevap veren insanlarin kafalarinin yerinde olmadığını(lohusa) senin hayatını bilmediğini ve burada yazilanlarla gaza gelip hareket etmemen gerektigini zaten bastan biliyorsun.
Ya hoşgeldin demedin diye mi bu tavırlar söylemler Allah akıl fikir versin acelen olur yorgun olursun unutursun söyledin sanarsın bu nedir yani
1,499,449 soru
24,491,694 cevap
357,661 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın