0 oy
2,167 göst.
Diğer kategorisinde (1,357 puan) tarafından

Kızlar çok ciddi bi durum anlatacağım. Bu işin şakası yok. Yakın bir arkadaşımın kocası 5 6 aydır karabasan görüyormuş geceleri. Dün gece ilk defa (gece 1 ve 4 arası olduğunu söylüyor) kadın uyurken adam aynen şunları görmüş. Gölge şeklinde bir suret yatak odasının kapısından hızlıca gelmiş, bebeğin beşiğinin başında bi süre durup adamın yanına gelmiş. Adam o sırada kitlenmiş. Adam karısına bakıp onu uyandırmaya çalışmış ama o suret buna izin vermemiş. Adam heryerde dönebiliyormuş ama karısına dönmesine izin vermiyormuş. O suretin cinsiyeti kadınmış ve adamı eşinden kıskanıyormuş. Yüzünü dahi görmüş adam. Bundan bi süre öncede adam buna benzer bi olay yaşamış ve karısına dönünce karısının yüzünü korkunç bir surat olarak görmüş. Kadına bu gece anlatmış kocası çok korkuyor. Evi baştan aşağı sirkeli suyla (iğne noktası kalmayacak şekilde) temizletsem muska falan varsa bulurum belki diyor. Sizce napmalı? Benim bile içim çok kötü oldu Allahım yardımcıları olsun dua edin lütfen birde akıl istiyorum şuan ne söyleyeyim kadına ne yapsın?

Birde adam ayağa kalkmış ama kendisini yatakta yatarken görmüş. Aşırı korktum Allahım napabiliriz nolur yardımcı olun

33 Cevaplar

+2 oy
tarafından

En İyi Cevap
Başlıkta korkan girmesin yazmış korktum anlatacak bu saati mı buldunuz yazmışsınız kız sizi basta uyardı korkma girmesin diye niye giriyorsunuz madem korkuyorsunuz 
(12,770 puan) tarafından
İşte yazmış  kız laf ediyorlar gene de okuyorlar merak :)))
(1,001 puan) tarafından
Haha kadinlarimizdaki bu merak varyaaa
(906 puan) tarafından
Valla bende merak ettim girdim, normalde yanlizliktir,korkudur ,karanliktir aldiris etmem mesela okudum neden korkacam ki dedim ama korktum ))) Ne yapacaz simdi (((
(906 puan) tarafından
Normalde hic sevmem , onu yazmayin bunu paylasmayin diyenleri ama cogumuz ya lahusalik donemindeyiz yada hamileyiz ki en cok bu zamanlarda bu tarz karabasan olaylari yasanir, hic anlatilmasina gerek yoktu bence,konu sikintisi cekmiyoruz valla, illa birsey yazilacaksa biraz daha dikkatli olmak lazim diye dusunuyorum
(906 puan) tarafından
Insanin basina ne gelirse merakindan gelirmis )) Artik sabaha kadar golge kovalayacam yada o beni kovalar bellimi olur ))
-Reklam-
+1 oy
(76 puan) tarafından
Yanlis hatırlamıyorsam hep sen bu tarz seyler anlatiyorsun hamilemisin degilmisin bilmiyorum ama sana tavsiyem sende uzak dur bu konulardan zaten adama musallat olmuslar allah yardımcisi olsun 
(76 puan) tarafından
Kasinmissin derken
(1,357 puan) tarafından
Korkan girmesin dediğim halde girmişsin sonra da korkmuşsun.
Kaşınmışsın= Haketmişsin
(76 puan) tarafından
Ben allahtan baska birseyden korkmam cenabi allah bizleri onlardan ustun yaratmistir sadece euzi besmele cekmekle bile onlari yanindan def edebilirsin tesessurlusun bunları seninde bilmen lazim allah nas felak aytel kursi indirmis buyuden cinden seytandan korumak icin eger sende bunlarin bilincide olsan buraya yazmak yerine arkadasina bu tavsiyeleri verebilirdin demekki sende eksiksin benim gözümde boyle bir konu hakkinda insanlardan bilgi aldigina gore
(1,357 puan) tarafından
Yahu belki muska var belki büyü yapıldı bunlar hocaya gitmeden sadece dua ile tamamen yok olmaz sen bunları bilmiyor musun
(76 puan) tarafından
Muska allaha karşı sirktir ac nihat hatip oglunu yada başka hocalari dinle muska haram muskanin dinimizde yeri yoktur senden cok bildigim kesin sen baya geri kalmissin
+1 oy
(2,891 puan) tarafından
Vallahi anlatıldığına göre ciddi ciddi Musallat varsa adam bu şekilde göremez görse bile bunu böyle anlatamaz izin vermezler benim bu konuda bilgim bu Belki de Rüya görmüştür etkilenmiştir bir şeylerden olabilir sadece psikolojisi bozulmuş bile olabilir ama bu Karabasan değil Çünkü Karabasan Aslında yok dinimizde yeri yok Karabasan diye adlandırılan şey uyku felci bilimsel bir şey

Zaten bu şekilde anlatıldığı gibi de olmaz Karabasan gözle görülmez gördüğünü söyleyenler rüya gören kişilerdir

Bilinç bir süreliğine uyanır ama vücut uykudadır bu anlarda kişi kalkmayı lister kalkamaz konuşmak ister konuşamaz kıpırdamak ister kıpırdayamaz gibi

Velev ki anlattığı şeyler gerçekten yaşanıyor o zaman sirke ile falan çözemezsiniz bunu hakiki bir hoca bulmak gerekiyor etraf şarlatan dolu şeytandan Emin olmanın tek yolu ise ibadettir abdestsiz ve Besmelesiz gezme mek tir üç harflilerden ve Şeytandan korunmanın yolları kur'an-ı Kerim'de mevcuttur
(2,891 puan) tarafından
Canım bize hoca anlatmıştı da kuran hocası tüylerim diken diken olmuştu
Kıyafetini Besmelesiz çıkardığında alıp giyerlermiş
Bunu sürekli yaparsan o kıyafeti sahiplenirler miş ve sen kıyafeti her Besmelesiz çıkarıp geri Besmelesiz giydiğinde benim kıyafetimi giydi deyip sana sinirlenirmiş O kadar önemli besmele
(10,937 puan) tarafından
Yaa cddi misin :((( ben zaten herseyde çekmeye çalışrm ama kyafet gyip çkarrken değil tbi :((
(1,357 puan) tarafından
Evet mesela yaz geldiğinde kışlıkları ayırırsın snr kış gelince tekrar çıkarırsın kıyafetleri sarı leke olur ya. O şeytan giydi demek oluyor
(3,270 puan) tarafından
Şeytan işemiş derler bizde
(10,937 puan) tarafından
O leke olaynı biliyorum :/ aynen bizde de işemiş derler
0 oy
tarafından
Korktum kız gece gece . Birde tuvalete kalkıyorum gece 10 kere
0 oy
tarafından
Allah yardımcısı olsun 
0 oy
tarafından

Kız bu saatimi bekledin yazmak için ödüm koptu nasıl uyucam ben. Hocaya gitsinler bence

0 oy
tarafından
Olur böyle şeyler o kadar da korkunç değil rüya oluyor ama insan gerçek sanıyor 
(2,891 puan) tarafından
Ayşeeee yer mi Anadolu çocuğu:))
0 oy
(143,917 puan) tarafından

Inan tirstim şuan yaaa :unsure:

0 oy
tarafından
Sirkeli su ile temizlesinler. Evde bakara suresi açık olsun canim. Rukye ayetleri de acsinlar. Uyumadan evvel de nas felak ayetel kürsi okuyup yatsinlar. Korkmayin hiçbirşey Rabbimizin kudretinden buyuk değildir ve o izin vermeden yaprak kipirdamaz
(1,357 puan) tarafından
Aynen canm çok katlıyorum evn heryerini sirkeli su ile temzlesnler dikkat etsnler yattıkları yere birde kendilerine iyice okusun lar nas Felak ayeltel kürsi bilmiyolarsa internettn baksnlar korkmayın rabbim büyük dr
0 oy
(193 puan) tarafından
Bu psikolojik hastalık olabilir tedawi olsn yatmadan Felak nas Ayetel Kürsi okusun
0 oy
tarafından
Korktum okurken bi hocaya falan gitsin büyü olabilir karabasan değil o bence 
(1,357 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm çünlü uzun zamandır soğukluk vardı aralarında. İkisi çok aşık biliyoruz ama öyle davranmıyor adam hiç
0 oy
tarafından
Adamın okunması lazım.

Musallat olmuşlar 
0 oy
tarafından
Bu saati mi buldun 
(1,357 puan) tarafından
Evet bu saati buldum
0 oy
(12,770 puan) tarafından
Bi hocaya danışsin abdestsiz yatmasın dualar etsin ayatel kursiler okusun tabi temizlik önemli evi her yer baksın ama güzel duası kuvvetli Bi hoca gitsin büyü demiyorum bak dua diyorum neler yapması gerektiği okuması gerektiği söyler inşallah ramazanda zaten yaşamaz bu durumları 
(1,357 puan) tarafından
Zaten adam abdestli yatınca görmüyormuş birde göreceği gece hşssediyormuş
(12,770 puan) tarafından
İşte çok düşününce de olur abdestli yatsın namaza başlasın bak abdestli rahatsız etmiyorlar ise dua taşısin
0 oy
(29,596 puan) tarafından

Çokta korkunç birsey degil korkmasin korkdukça musallat olurlar bolca okusun o surati gördüğü anda nas felak okusun. Okuyamiyorsa guzelce evi sirkeli suyla temizlesin. 

Evde kuran okusun bol bol 

(1,357 puan) tarafından
Adam kitleniyormuş ben karabasan diye düşündüm çünkü çevremde yaşayan var. Kştlendiği an bişey yapması imkansız oluyor. Temizlikçi falan tutmuş güvenilir az önce konuştuk yine evi baştan aşağı sirkeli suyla temizlenmesini söyledim
0 oy
tarafından
Banada çok kara basar ama boyle şeyler yaşamam burda anlatmak yerine başka hocalara gitse bence  daha iyi olur burda hoca yok ki canım bişeyler size soylesin iyi bi hoca şart 
(1,357 puan) tarafından
Bende ne önereceğimi şaşırdım sizden akıl istedim işte zaten ödüm koptu kızım ağladı ona bile korktum resmen :( seninki nasıldı kitliyormuydu seni
tarafından
Ever bende çok kötü oldum en son bebegim yeni dogumuştu ve annem gile gitmiştim o sira bana bastilar ve kızım gözümde kulagimda hiçkıra hıçkıra aglıyordu odada ikimiz tek uyuyorduk hiç o günü unutamam kitlendigim için kızıma ulaşamadim ama gerçekten aglamiyormuş bir an kendime gelince kızım uyuyordu annem çok agladi dedi ben seni nasıl tek biraktim lohusaydim lohusa olanlara hamile olanlara çok musallat olurlar
0 oy
(877 puan) tarafından
Allah yardım etsin büyü falanmı acaba iyi. Bi hocaya görünsün evde uyurken sesli bakara suresini açsınlar sabaha kadar çalsın uyusun onlar 
(1,357 puan) tarafından
Aaaa evet çok iyi bir fikir. Büyü ise napmaları lazım peki
(877 puan) tarafından
Yani onu bulmaları lazım çok iyi bi hoca bulmaları lazım özellikle karısını kötü surette görmesi büyü gibi geldi ama dediğimi yapsınlar telefondan bakara suresini açsınlar sürekli çalacak şekilde yüksek bi yere baş uçlarına koysunlar öyle bangır bangır çalmasına gerek yok hafif bi seste çalsın uyusunlar canım bi denesinler iyi gelir İnşallah Kuran okunan bi yere hiç varlık giremez
0 oy
tarafından
Sirkeli su ile silse iyidir evet ama bişe varsa eğer onu imha etmeleri lazım 

Ve eşinin okunması gerekk

Çok yakınım kim demicem ama bu şekilde kaybolan birini tanıyorm ben 

1 ay okundu o dediğim kişi 

Muska takiyo hala 

Kesinlikle ikis de koruyucu muska taksinlar 

Sürekli Ayetel Kürsi Felak nas okusunlar abdestli yatsınlar 

Yanlarında da yasini şerif olsun 
(1,357 puan) tarafından
Tüylerim diken diken şuan :'( korona virüs işi var şimdi nasıl okutacaklar bilmiyorum ki yaa
tarafından
Hiç olmazsa muska ettirsinler.. çok ciddi bir durum
0 oy
(3,153 puan) tarafından
Posttan önce yorumlari okudum korkanlar varmış okumayaa cesaret edemedim gece gece ekran aldım yarın gündüz okuyacam :D
(7,911 puan) tarafından
Bende yorumlara bakayım dedim bütün konuyu anladım :)
(3,153 puan) tarafından
Kız yorum geliyor posta girdikçe merak ediyorum durunnnnn :D
tarafından
Kız hele bu saate hiç okuma valla ben çok korkan biri degilim ilk defa işik açip wc ye gittim :D
(3,153 puan) tarafından
Yok şimdiye kadar tuttum kendimi tutarim eşim içerde uyuya kalmış okursam gdp adamı da cagiramam korkudan kalırım dimdizlak :) yarn okurm
tarafından
Ahhaha bencede canım
0 oy
(236 puan) tarafından
Bu arkadaşa deki uyurken bakara suresi açsın telefonda uyusunlar bakara okunan eve cin şeytan girmez evde müzik falan açmasınlar abdestli uyusunlar gerisi allaha kalsin
(1,357 puan) tarafından
Sabaha kadar çalsın öyle uyuyun dicem bakalım kısık sesle açık olsa gelirmi acaba yine
(236 puan) tarafından
Orta seste açsınlar bende hamileliğinin ilk ayında çok kabus görürdüm actigim zaman rahat uyurdum

İlgili sorular

+2 oy
30 cevap 992 göst.
0 oy
35 cevap 1,175 göst.
0 oy
5 cevap 408 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 425 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler