Kızlar çok ciddi bi durum anlatacağım. Bu işin şakası yok. Yakın bir arkadaşımın kocası 5 6 aydır karabasan görüyormuş geceleri. Dün gece ilk defa (gece 1 ve 4 arası olduğunu söylüyor) kadın uyurken adam aynen şunları görmüş. Gölge şeklinde bir suret yatak odasının kapısından hızlıca gelmiş, bebeğin beşiğinin başında bi süre durup adamın yanına gelmiş. Adam o sırada kitlenmiş. Adam karısına bakıp onu uyandırmaya çalışmış ama o suret buna izin vermemiş. Adam heryerde dönebiliyormuş ama karısına dönmesine izin vermiyormuş. O suretin cinsiyeti kadınmış ve adamı eşinden kıskanıyormuş. Yüzünü dahi görmüş adam. Bundan bi süre öncede adam buna benzer bi olay yaşamış ve karısına dönünce karısının yüzünü korkunç bir surat olarak görmüş. Kadına bu gece anlatmış kocası çok korkuyor. Evi baştan aşağı sirkeli suyla (iğne noktası kalmayacak şekilde) temizletsem muska falan varsa bulurum belki diyor. Sizce napmalı? Benim bile içim çok kötü oldu Allahım yardımcıları olsun dua edin lütfen birde akıl istiyorum şuan ne söyleyeyim kadına ne yapsın?
Kız bu saatimi bekledin yazmak için ödüm koptu nasıl uyucam ben. Hocaya gitsinler bence
Inan tirstim şuan yaaa
Çokta korkunç birsey degil korkmasin korkdukça musallat olurlar bolca okusun o surati gördüğü anda nas felak okusun. Okuyamiyorsa guzelce evi sirkeli suyla temizlesin.
Evde kuran okusun bol bol
1,493,448 soru
24,401,072 cevap
350,135 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın