0 oy
2,201 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kızlar bu korkunc şeyler yazan postlar açılıyor ya mesela az once gördüm çok merak ediyorum kuduruyorum ama okumak istemiyorum bauagi bir once biri çok korkunc birşeyler anlatmıştı ve bende 1 2 hafta korku oluştu tuvalete banyoya zor gittim aklımdan çıkmadı resmen çok etkilenyorum ben ya sizde etkileniyor musunuz yani okuduktan sonra hiç aklınıza gelmiyor mu?????

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ve de gördüm o postu okumadım etkilendim diye
tarafından
iyi yapmışsın bende okumadım okuyanların cogu pişman zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence paylaşilmamasi gerek 3 harflilerden bahsediyorlar insanlar korkmasa dahi bilinç alti oluyor. 
tarafından
yani bir kere durduk yere aklımıza geliyor yani biz ne yaapayapalım hocamiyiz dimi bi hocaya gidin yani
tarafından
Aynen burda hoca olsa tamam dicem zaten evden dişari çikamiyoruz ramak kalmiş deli olacaz :) bidr bylr şeyler görüyoruz
tarafından
yani karantinada odadan oadaya gezebiliyorz anca artık onuda yapamicaz :D
0 oy
tarafından

Ben giriyorum hepsini okuyorum normalde korkağın önde gideniyim:Dama neden bilmiyorum hepsini sonuna kadar okuyorum bide yalnız yatıyorum :woot:

tarafından
nasi l ya korkmuyor musun kiz
tarafından
Korkuyorum çok ama napim merak işte okuyorum bide yalnız yatıyorum
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Kiz postu gormemistim sen yazinca merak ettim korktum valla :/ ben korkmam diye bakmistim. Sen bakma sakin bosver :ermm:

tarafından
kız niye baktın ki :/// keşke okumasaydin bende merak ediyorum ama okumamaya çalışıyorum çok etkileniyroum sonra cunku
(7,483 puan) tarafından
Etkilenmem sandim canim okurken korktum ama suan iyiyim. Sen cok etkileniyomusun okuma tabi
0 oy
(94 puan) tarafından
Canim ben bu korkunc seyleri buraya yazanlari anlamiyorum okudum az once o gonderiyi biz ne cozum bulabilirz ki hoca miyiz biz o adam bi hocaya gidecek yani.  burda hamileler var evde yalniz kalanlar var tamam korkan girmesin yazmis ama insanoglu bu merakliyiz meraktan acar okur korkar 
0 oy
tarafından

Silindimi post ya hangisi :ermm:

0 oy
tarafından

Bazen burda okuduklarimdan bende ister istemez etkileniyorum ...

0 oy
(1,312 puan) tarafından
Bnde cok korkuyom hatta artk kendime soz verdim okumaycam diye cok cok etkileniyom hep aklima geliyo 
0 oy
(484 puan) tarafından
Hiç etkilemiyorum :) 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 502 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 34513451 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,040 göst.
22 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 512 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde 1995 (1,422 puan) tarafından soruldu
+1 oy
77 cevap 2,675 göst.
26 Aralık 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kulpsuzkupa. (415 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,191 soru

24,527,669 cevap

359,841 kullanıcı

...