0 oy
1,383 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (81 puan) tarafından
Eşim işe gidiyor bize bulaşma korkusundan evde sosyal mesafeye uyuyorz gecede dger odada yatyr tamm biliyorm bizi düşünyr ama ne bilm huzursz oluyorm moralm bozuluyor yabancı gbi var mı bizm gbi olan:(

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz sarılmadan uyumayiz asla ha hasta olsak da beraber olup çekeriz o hastalığı 

Eşim eve gelince direk banyoya girer dikkat eder yani
(81 puan) tarafından
Öyle tabi benm esmde direk banyoya girer tepeden trnaga kendini dezenfekte eder benm de öyle aman bna bulasmasn korkusu yokda tek korkumz bebegmz iste:(
-Reklam-
0 oy
(94 puan) tarafından
Bemim esimin is yerinde,cikinca korkudan evden gitti arkadaslarinda kaliyor iki gecedir ayriyiz eve  ihityaclarimizi aliyor gidiyor
(81 puan) tarafından
Napsn oda sizin icn anlyrm sizi benm esimnde her gidp geldgnde eli yüregnde bizm icn deglde bebegmzden dolayı tedirgnlgmz Allh yardmcmz olsn
(94 puan) tarafından
Tabi,mecbur bi süre orda kalacak en azindan sonuclari gelene kadar ve durum netlesene kadar dundem beri de basi agriyor o da iyice tedirgin oldu kaptim diye.Saglik olsun da bugunler gecenlee insallah
(81 puan) tarafından
Insllh temz ckar sonclar bazen psikolojik de oluyor esimde diyor braz basm agryr oldm mu acaba öksürse diyor oldm mu acaba hepimiz paranoyak oldk:/
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Yooo uymjyoruz zaten virüs olsa temas ettiği yerlerden de gelir . Bol bol el yikagin birşey olmaz
0 oy
(782 puan) tarafından
Benim esimde gidiyo mecbur ise ama ayri yatmiyoruz bebek yok eger bebegimiz olsaydi bizde ayri yatardik onun icin 
(81 puan) tarafından
Iste bizde kendmz icn deglde bebegmz var esim diyor o yzden size bulasmasn ama insanda huzursz oluyr ayrı yatnca :(
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Eşler ayrı yatınca araya soğukluk giriyor ayni evde camasirlarini yikiyoruz bulasiklarini yıkıyoruz aynı banyo tuvaleti kullaniyoruz ayni ortamda nefes alıyor ayni esyalari kullaniyoruz zaten ayrı yatsan bile bulaşma ihtimali kesin gibi birşey evde olmaz eve gelmez ona birşey diyemem tabiki 
(81 puan) tarafından
Yok canm eve gelyrda dedgn gbi aynı catı altndasn bi yatmayla bulasma olmaz ki
(2,368 puan) tarafından
Bence ayrı yatılmamali biz grip dahi olsak ayrı uyumayiz eşim bebiş doğunca siz burada yatin ben salonda yatarim diyor bende kesinlikle olmaz diye ikaz ediyorum yani o kadar hızlı yayılan birsey ki aynı evde yasayip bulasmaması imkansız gibi gözüküyor
(81 puan) tarafından
Haklsn bende öyle düşnyrm
0 oy
(148 puan) tarafından
Hiç öyle bişi yapmadık aynı ortamdayız zaten evim 2+1 küçük ayrı yatmak saçma sen mi istiyorsun o mu 
(81 puan) tarafından
O istiyor bebegmz var size bulasmasn diyor evde sürekli ykanyr kolonya sürüyor maskeyle oturyr yatarkende ayrı yatalm bi süre size o kdar yakn olmm bulasmasn diyor ama ne bilm ayri yatmakda huzursz ediyor insani
(148 puan) tarafından
Tedbirini alıyormuş daha neden evham yapıyor tedbir senden takdir allahtan derler ne kadar cok sakınırsan o kadar cok korktuğun başa gelir Malesef
(81 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından

Biz de ayrı yatıyoruz canım ama virüsten değil 

0 oy
(605 puan) tarafından

Benimki de direk işten qeliyor ben sarılmıyorum önce üstünü değiştir elini yıka diyorum die eliyle dilini yalayıp benim üstüme sürüyor bende varsa sana da bulaşsın beraber ölelim diyor s.lak :))) ama çocuğa bulaşırda die düşünmüyor :)))

(81 puan) tarafından
Bizde bebegmz var dye bu kdar temkinli davranyrz ya
(605 puan) tarafından
Malesef benim ki öyle değil o qiderse benide arkasından sürüklüyor:))
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Canım benim eşim gelir gelmez üstünü değiştirir elini yüzünü yıkar yada duş alır öyle yanımıza yaklaşır. Eşinde öyle yapabilir.
(81 puan) tarafından
Öyle yapyr zaten eve gelnce üstnü degsr kendini dezenfekte eder kolonya dökünr maske takar
0 oy
tarafından
Benim eşim hep evde virüs çıktığından beri o yüzden uygulamıyoruz biz bence sizde uygulamayın sonuçta aynı ortamdasınız kapalı ortam aynı havayı soluyorsunuz aynı kapıya prize musluğa koltuğa dokunuyorsunuz bulaşacak virüs her türlü bulaşır yani ayrı yatmak sizi korumaz 
(81 puan) tarafından
Bencede yani
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Adamın çamaşırını götürüp makineye atıyor Sen bulaşığını getirip makine yatıyorsan senin koyduğun sofradan yemek yiyip sonra sofrayı Sen kaldırırsın zaten bulaşma ihtimali yan yana Yatmaktan daha yüksek böyle
0 oy
(451 puan) tarafından
2 haftadır bizde öyleyiz
(81 puan) tarafından
Insan huzursz oluyorms ya ayrı yatnca
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Benim eşim de geçen hafta işe gittiğinde öyle demişti iş yerinde birkaç kişide çıktığı için ama saçmalama dedim ben ayrı yatmak istemiyorum. Senin eşin de lc Waikiki de calisiyomus galiba yorumlarda gördüm. Hangi ildesiniz canım. Biz istanbuldayız benim eşim de Lcw nin deposunda çalışıyo 
(81 puan) tarafından
Biz kocaelindeyz

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 1,823 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Cimen3372 (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 894 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
31 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kokerem (4 puan) tarafından soruldu

412,710 soru

12,425,860 cevap

45,480 kullanıcı

Kategoriler

...