kızlar benim bi görümcem var Allahım ondan bin kere razı olsun
Anamdan görmediğim ilgiyi sevgiyi görümcemden gördüm 45 yaşında kendisi
Anadan yana yüzüm hiç gülmedi annem beni sadece doğurmuş ilk evliliğimden iki evladım var iki kez doğum yapmış ama yapayanlız kalmış kendi başımın çaresine bakmış bir insanım
İlk doğumum da ameliyata girerken ben anne diye ağlarken o dışarda sigara keyfi yaptı
İkici doğumumda temizliğime varana kadar yaptım benden bişey bekleme dedi tamam dedim herşeyimi yaptım doğumda yanımda olsun istedim geldi ama bu seferde çay içmeye gitti ve ameliyatlı bir şekilde iki evladımla kendim ilgilendim
Bunları ne eşim ne görümcem bilmiyor
Ama sanki hissetmiş gibi görümcem ben varım elin kolun ayağın olur her birşeyine yeterim dedi ve Allahım ondan razı olsun hastanemi ayarladı drumla konuştu odama varana kadar hemşiresine kadar halletti sen yeterki iste kuzum dedi
İnsanın kendi annesi mi yoksa aslında el olan görümcesi mi
Valla benim görümcem değil sanki annem imdat dediğümde yeten yetişen bi anne gibi yaklaşan görümcem var bütün herşeyi o aldı özel ikitane battaniye yaptırmış elbiseler almış süslemiş çeyiz gibi
Daha diyor ki altını da doğsun takarım ☺️ Allahım razı olsun Allaha çok yalvardım anamdan sevgi göreyim diye ama oda benim imtihanım
Kayınvaldemle görümcem ikisi herşeyimi yaptılar gözüm kalmadı hiç birşeyde canlarım onlar benim ☺️☺️☺️
Annemle 3 aydır konuşmuyoruz o başka şehirde birkez olsun aramadı sorrmadı canları sağ olsun ve benden uzak olsunlar çok yoruldum annemin sevgisizliğğnden yana
Yaşamayan asla bilemez bu duyguyu