0 oy
2,436 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ya su güzel güzel gecelikler varya siz onları  giyebiliyor nusunuz bn resmen eşimden çekiniyorum ya :)

32 Cevaplar

0 oy
(813 puan) tarafından
Bende 9 aylık evliyim 6-7 kez giydim ama hala utanıyorum hatta ilk eşim dedi bana giy diye bende giydim.

İlk baslardan giymezsen zor olur tabi ama şortunu flandamı giymedin hiç ? 
tarafından
Hic birseyini giymedim valla oylece duruyo :))
(813 puan) tarafından
Ay şortunu flan giysen daha kolay olurdu şimdi giymen
Ben hep giyerim şort bide elbisem var dizimden bı karış yukarda onuda giyiyorum valla gayette hoşuna gidiyo esimin
Bence sende giy en kısa zamanda cesaretini toplayıp ben olsam bu kadar insanın gazına gelip giyerdim :D
tarafından
Tmm deniycem soz :))
(813 puan) tarafından
Hadi bakalım bekliyoruz sonucu :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben giyerim sürekli de almak istiyom değişik değişik :D
tarafından
Bnm doluda giymeye adam yok :)
0 oy
(135,940 puan) tarafından
İlk gecede tek utandim snr laçka ☺️bende zerre utanma yok saldim cayira mevlam kayira gecelik desen cok cok var cesit cesit desen desen ☺️☺️☺️
tarafından
Ohhh kiz valla bndede cokta hic giymedim valla :))
0 oy
(518 puan) tarafından
Valla bizim ev sobalı kisin çoraplari pijama içine koyup yattigim bile oluyor,esim dalga geçiyor yatacağı zaman daha çok giyinen karim var diye,ama işin diğer tarafı 10 yıldır evliyim halen öyle gecelik falan giymeye çekiniyorum ben de
tarafından
Bnde bi garip olan bnm saniodumm :))
(518 puan) tarafından
Yok yok hemen herkes öyle,amaannnn giysen 5 dakika giyebiliyorsun anca adam desenini bile anlamıyor:))
tarafından
Ya Allah seni yaaa :))
(518 puan) tarafından
E öyle ben bir kez rengini sordum farketmemis bile rengine adam.tipik erkek işte çokta utanma erkekler bütün olarak görür,selilut varmış kilon fazlaymış farkedemiyorlar bile.biz gözümüzde büyütüyoruz
0 oy
tarafından
Valla yatak odam sıcak ama koridor falan soğuk gece kalkınca üşüyorum diye giymiyorum ama yaz gelince hep giyerim
tarafından
Ayyy iyiymissin sen bn beceremiorum ya :))
0 oy
(29,527 puan) tarafından
Gizz giy ne olacak esin sonuçta bende giymiyirum amannn nerde vakit olacak beznip susleneyim
tarafından
Bnmde zaman yokta iste adam istermi die dusunmeden edemiorum :)
0 oy
(373 puan) tarafından
Ne yalan soyleyim ben ozel gunlerde giyerim.yada yazin hava sicak olanda giyerim.neden utaniyorsun o senin kocan.el alem  icin giyinmiyorsun ki.giy gitsin bence.ben alis verise cikarken yenisini aliyorum.amma fazla acik sacik degiller normal gecelikler.
tarafından
Kiz bnmkilerde ole cok acik degil ama iste ne bilem alisik degilimya cekiniorum.
(373 puan) tarafından
Fantazi yap bir gecə giyin
0 oy
(203 puan) tarafından
Evlenecegmiz zaman heves ettim aldım ama hepsi dolapta tozlaniyir valla hiçbirini giyemiyorum utanıyorum eşim giy diyor ama ben yine giyemiyorum pijamayla uyuyorum kapaliydim ya eteğin altına giydiğim taytla uyuyorum saat 8 oldu mu eteği cikartyyotim alttaki taytla direk yatağa girip uyuyorum benim çok erken uyuma sorunum var esimde bundan çok şikayetçi uykumda düşkünüm elimde değil napim :) 
tarafından
Bnde ayniyim ayicikli pijamalarla vok mutluyum :))
(203 puan) tarafından
Aynen valla bende eşim diyor o kadar para verdik aldık boşuna sana pijama alsaydın daha iyiydi :)
0 oy
tarafından

Ben ton atelek ile yatıyorum çocuklar fırsat bulamıyorum 4 tane var ama hiç giyinmedim 4 sıpa olunca evde:D

tarafından
Bnnde iki tane ama iste ne bilem adam beklermi die dusunuorum
tarafından
Tabiki bekleler kız neden beklemesinler de vallahi giyin yani giyebiliyorsan fırsatın varsa ne olacak eşin senin
tarafından
Deniycem bu arada bnm adimda Filiz :))
tarafından
Memmun oldum adasim::))
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Bende giymekten utanıyorum ama vücudu güzel göşteriyor ve muhakka istiyorlardır eşim fazla yaklaşamıyor hamile olduğumdan dolayı ama önceden süslenir püslenir çıkardım karsisina saçlarımı da fönlerdim erkeği eve bağladığına inanıyorum 
tarafından
Yaaaaa bnnki cok sukur bagli ewden ise isten ewe ama beklermi die dusunmeden edemiorum
(2,368 puan) tarafından
Kuzu erkeklere güven olmaz benimkide ayni sekilde kimseye baktığını görmedim bu zamana kadar çok şükür  ama yapmayacağı anlamina gelmez neler görüyor onlar sen biliyor musun tedbirini alacaksın yani güzel güzel şortunu da giyeceksin geceliginide valla beklerler
tarafından
Yok kiz yapmaz demiorumda ne bilem tamam deniycemm :))
(2,368 puan) tarafından
Valla eşimin ortamini gördüğüm için aile şirketleri var mesela sarı sarı manken gibi kızları gönderiyorlar açık açık da giydirip sonra işte bankamızda şu hizmetler var bunlar var diyerek bankalarina çekmeye çalışıyorlar güzel güzel kızları onlari görüp bende pembenin donuyla çıkarsam tabi bana bakmaz :D
0 oy
(349 puan) tarafından
Allah senin hayrını versin ya ne kadarlık evlisin
(349 puan) tarafından
Bn evlendiği ilk gün baya utanmıştım giymedim ilk tişörtle yatmıştım sonra kendimi zorladım giydim çünkü nasıl alışırsan öyle gidersin canm
tarafından
3 sene oldu cnm :)
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Var ama giymiyorum utnyorum:) oda istmyor zaten
tarafından
Bnmki ne dusunur bilemiorumm :)(

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 883 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 668 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Linasu (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 483 göst.
25 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 440 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Bsra77 (179 puan) tarafından soruldu

412,655 soru

12,423,829 cevap

45,362 kullanıcı