Biraz içimden geçenlerden bahsetmek istiyorum aslında. Kendi kendime sohbet etmekten sıkıldım. Birlikte yaşamaktan vazgeçmeyip, birlikte yaşaması zor varlık insan... İnsanın insandan istediği asıl şey nedir diyorum. Soruyorum kendime... Aslında sadece birbirlerini dinlemesi. Bazen sadece biri beni dinlesin istiyorum. İçimdeki kendi kendime ölçüp biçtiğim duygularımı düşüncelerimi dinlesin... Ama sadece dinlesin istiyorum. Anlayarak dinlesin... Akıl vererek kendi hayatıyla kendi duygularıyla kendi düşünceleriyle kendi yargılariyla değil sadece ve sadece beni ben olarak dinlesin hissetsin. Galiba sadece istediğim bu... İhtiyacım olan da bu... Yoksa kimseden birşey beklediğim yok süslü cümleler teselli tavırları bir diğeri de verdikleri aklı hayatları boyunca kendilerine yaramamış büyüklerin tavsiyeleri... Aslında sadece birisi beni dinlesin istiyorum...
Ve sonuç olarak en iyi dinleyici kişiyi en iyi anlayan ve destek olan her halini düşüncesini bilen en iyi tanıyan Allah (CC) bize yeter O ne güzel vekildir...