0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde (406 puan) tarafından
Kızlar bebeğim tam 7 aylık gün içinde 6 kez falan emiyor

Ek gıdada yiyor ama hep emmek istiyor oruç tutsam bebeğim için bir zararı olur mu sütün azalması

12 Cevaplar

0 oy
(10,495 puan) tarafından
Aksine sütün çoğalır ben de öyle oluyor oruç tuttuğun zaman suçum daha da çoğalıyor
(406 puan) tarafından
Aynen ya geçen yıl hamilelikten dolayı tutamadım bu sene tutmak istiyorum ama eşim sürekli çocuğun sütüne ihtiyacı var deyip duruyor
(10,495 puan) tarafından
Benim oğlum benim sütümle doyma hastalığı şte doymadığı sütünle Zaten insanlar bana dedi işte oruç tutma ve bir daha da aç kalır diye Ben tuttum İnanır mısın yemin ediyorum sütüm taşıyordu İa o kadar  böyle
(406 puan) tarafından
Oruç berekettir zaten ya Allah verir yani ona göre sütümü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence tut yine sen bilirisn 7 aylık olmuş zaten rızkı veren Allah 
(406 puan) tarafından
Bence de
0 oy
tarafından
Ben kızım 3 aylıkken geçen sene tutmaya çalıştım çok hurma yedim hurma çoğaltıyor sütü azalma felan olmamıştı ama kızım sürekli kucak istiyordu psikolojik olarak durumum baya kötüydü ondan tutamamıştım 
0 oy
(16,909 puan) tarafından
O sana bağlı canım bize değil. Şimdi sen burda sordun ama kimi tut dicek kimi tutma dicek. Hangi birinin sözünü dinlicen. Sen içini rahatlatmak için buraya sordun çoğunluk tutma dese tutmican mi içinde tutmamak varmış ki tutmazsın. Ama eğer tutma düşüncesi daha ağır bassaydı içinde buraya sormaz tutardın. Benim oğlum 2 aylik bende sürekli emziriyorum. Bir de 14 aylikds kızım var onun peşinden koşup duruyorum. Ama buraya gelip oruç tutabilir miyim diye sormuyorum. Çünkü tutacam tutmak istiyorum. Sen mi daha çok tutmak zorundasın yoksa ben mi. 

Sakın beni yanlış anlama ben seni linç falan etmiyorum. Sadece burda oruç tutabilir miyim diye soru soran herkese diyorum bunu. Içinizde tutmak varsa tutun buraya sormayın. 
(406 puan) tarafından
Ben 28 yaşındayım 1 gün bile atlamadan tuttum orucumu kazaları bile bayramdan hemen SONRA tuttum. Mesele tutup tutmamak değil canım, mesele bebeğim ek gıda bile yese emmeden doymuyor ki rahatsız olduğum dönemlerde bişey yiyememistm ve sütüm yok denecek kadar azalmıştı oruç tutunca süt yine azalıyor mu diye soruyorum ben tutsam mi tutmasam mi kizlaar demiyorum. Sütüm daha önce kesildiği icin aclikta tamamen kesilirse diye danışıyorum daha önce tutup kesilen var mı diye.. düşüncen için teşekkürler.
0 oy
tarafından
Tut bence canım sonra tutmak çok zor oluyor eğer zorlanacak olursan bir gün tut bir gün tutma ben öyle yapmıştım
(406 puan) tarafından
Zorlanmak değil de sütüm azalıyor diye korkuyorum çünkü bebeğim tıka basa yemekte yese emmeden doymuyor
0 oy
tarafından
1 kaç gün denemek lazım canım sütün azalıyor mu diye 
(406 puan) tarafından
Normalde bişey yemediğim zaman azalıyor evet süt gelmiyor. Oruç ta Allah rızkını verir diye düşünüyorum
tarafından
Aynen canım rabbim rızkını verir inşallah
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Benim kızım haftaya 7 aylık olucak ek gıdadan çok süt istiyor ama ben yine de tutucam
(406 puan) tarafından
Aynen benimki de aynı ek gıda yese bile emmeden doymuyor
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Bence tutulabilirsin canim
(406 puan) tarafından
İnşallah. Sütüm azalmazsa
0 oy
(50,803 puan) tarafından
benimki koca sipa oldu ama tutabilecekmiyim bilmiyorum :(
(406 puan) tarafından
Yaramaz mı ? Benimki de öyle
(50,803 puan) tarafından
19 aylik canim aklina estikce emiyo bide ben sık sık biseyler atistirmazsam fenalasiyorum durdugu yerde durmuyo genelde kucağımda dibimde :)
(406 puan) tarafından
Hmm anladım canım alllah yardımcın olsun :)
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Benimki de 7 ay bitti bugün canım aynı seninki gibi benim minnakta. Tutacağım ben inşallah 
(406 puan) tarafından
Bende tutacağım sütüm azalmazsa devam ederm
0 oy
(451 puan) tarafından
Benim ki de 4 aylık denemek istiyorum, açlık değilde susuzluk korkutuyor beni 
(406 puan) tarafından
Ben bı geçen yıl tutmadım hamilelikte bu yılda sütten dolayı kararsız kaldım
(451 puan) tarafından
Bir gün deneyelim bakalım
0 oy
(609 puan) tarafından
Ben bu yil da tutamiycam maalesef bebegim 8 aylik ve gunde baya  emiyor sutum azalsin istemiyorum o yuzden allah nasip ederse seneye
(406 puan) tarafından
Benimkide bayaa emiyor ama bakalım azalacak mi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 158 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde fatmazarif (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu