0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (877 puan) tarafından

Kızlar tam 39+0 şimdi doktor çatıya baktı inanlmaz kan aktı kıpkırmızı baya derine gitti hala var doktor önemli değil dedi ama çok oldu 1 cm açıklık var çatı kemiğin aşağıda biraz zorlanırsın ama bnce normal yap dedi ne yapaym eşim yanımda değil çok kötüyüm yaa kızlık zarında bozulmamış dedi bu arada bana akıl verin zorlanırsın ama yap diyo ve bu doktor hep normalden yana 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kızlık zarı nasıl bozulmamış :O

(877 puan) tarafından
Kız ne biliyim ilişkide kan geldi ama ilk gece yarısı bozulmuş sadece dedi diğer kısım duruyo dedi
(2,111 puan) tarafından
Geride ve esnek olunca ilişki anında bozulmayan var, normal doğum yapınca bozuluyor. Bir arkadaşım var 2 çocuğu var sezaryen oldu kızlık zarı bozulmadı :d
tarafından
İlginçmiş kanamaya gelince çatı muyanesi sonrası oluyor bu normal ama çok fazla ise tekrar doktora git derim
-Reklam-
0 oy
(10,890 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım Zaten doğumun yakın savcıların olursa gidersin hastaneye doktorun Önemli bir şey değil Demiş zaten
(877 puan) tarafından
Ondan değil zorlanırsın ama normal yap bnce diyo ne yapcm bilmyrm ya çok zorlasam ebede çok zorlanırsın demişti sezaryenmi olsam
0 oy
tarafından
Bilgim yok sorun yukarı çıksın diye yazdım Allah yardımcın olsun
(877 puan) tarafından
Çok saol canım
0 oy
(301 puan) tarafından
Kızlık zarın vars nasıl hamile kaldin
(17,871 puan) tarafından
Kızlık zarı hamile kalmaya engel değil
(301 puan) tarafından
Hadi canım bende ilk aylar hamile kalamiyorum acaba zarimmi yirtilmadi diyodum
(877 puan) tarafından
Yarısı bozulmuş yarısı duruyo dedi canım ilk ilişkide kan gelmişti yarısı duruyomu
0 oy
tarafından
Bana da biraz zorlar dedi ama pelvis dar demişti çatı dememisti . Ben bir saat içinde doğum dikiş hepsi bir saagte bitti çıktım dogumhaneden canım ilk dogumumdu . Ama her bünye farklı oluyor bişey de diyemiyorum . Kızlık zarin esnekmis demek ki olabiliyor öyle 
(877 puan) tarafından
İnşallah bnmde öyle olur canım ama çatı muayenesi yapalı yarım aati geçti hala kan geliyo az az normalmi
tarafından
Onu bilmiyorum canım ya bende öyle bişey olmamıştı
0 oy
tarafından
Kızlık zarı esnekse ve çiftlse yırtılma olmuyor benim de doğumlardan sonra yenileniyor sezeeryan doğum yaptığım için 

Kimisinin doğumda da yırtılabiliyormuş

Nişanın gelmiş olmalı bi kaç güne doğurursun inşallah korkma normal doğum gibisi yok hemen iyileşir toparlanırsın üzülme ☺️
(877 puan) tarafından
Kız hiç kan falan yoktu doktor elini öyle bi soktuki ondan sonra oldu bu kanama ne yapcm hiç bilmiyorum ya
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Seni evemi yolladı hastanede misin 
(877 puan) tarafından
Eve yolladı canım istersen pazartesi sezaryen yaparım dedi 1 cm açıklık var nlcak hiç bilmiyorum
(7,631 puan) tarafından
Kanama devam efiyomu
(877 puan) tarafından
Evet yarım saatten fazla oldu hala geliyo az az
(7,631 puan) tarafından
Başka bir doktora mi gitsen acaba
0 oy
(154,036 puan) tarafından

Kizlik zarina şasirdim ben yaa :O kiz normal dogumdan yana dr en guzeli zorlanirsin diycene sana epidural yapsin prenses dogum iste en guzeli

(877 puan) tarafından
Epidural yok hastanede canım
0 oy
(29,688 puan) tarafından
Esnek zara sahipsin demekki olabilir ama şansın varsa normal dogum yap kanaman çok ise bekleme git. Az ise korkma bebegin haraketlerini takip et kanama iyi degil hamilleikte 
(877 puan) tarafından
Yarım saatten fazla geçti hala az az geliyo kan
(29,688 puan) tarafından
Bence doktor senin yavstan dogumunu baslatimis gibime geldi dikkat et
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Ne kadar zor olursa olsun bence hem anne için hem bebek için en iyisi vajinal doğum. Ben 38 yaşındayım hastanede herkes şok oldu. Senin yaşında normal doğuran yok dediler. Hep özele gidip isteğe bağlı sezeryan oluyorlar dediler. İyi ki de doğal doğurdum diyorum gerçekten. ❤️ 
(877 puan) tarafından
Tabiki en sağlıklı o canım ama bebeğimi riske de atmak istemiyorum sıkışıtsa falan :(
(1,629 puan) tarafından
Bebeğin tehlikede olsa doktor normal önermez canım. ❤️
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Iliskide bozulmadıysa bile çatı muayenesinde atn bozulmuştur cnm 
(877 puan) tarafından
Ondanmı bilmiyorum hala kan geliyo kaç saat oldu kırmızı kan geliyo :( doktoru aradm açmadı korkuyorum artk bebek hareket ediyo
(3,270 puan) tarafından
Bebek hareket ediyosa korkma cnm ama bikac güne doğurabilirsin böyle devam ederse

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 322 göst.
26 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.
20 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busemlih (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 16 göst.