0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sabah 7 de başladım anca bitti kizlar şükür her yeri tertemiz ettim ocağa yemeği de koydum ama yorgunluktan geberdim resmen 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ohhh ellerine sağlık :) gözün aydın :)

tarafından
He valla çocukla çok zor.oldu ama.bugun normale göre daha sakindi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ellerine saglik gule gule otur
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Maşallah bütün evi bir günde mi yaptın hergun bir oda yapmayı düşünüyorum yarın halıları bı gondereyimde 
tarafından
Halılarımı yeni yıka atmıştım canım Zaten 2 hafta önce vermiştim yıkatmaya eşimle birlikte yaptık o da yardım etti 2 kişi olunca hızlıca bitirdik
0 oy
(301 puan) tarafından
1 gündemi yaptn kiz ben 2 haftadur anca bitirdim
tarafından
Halıların yıkanmış the zaten canım temizliğe eşim de yardım ettiği 2 kişi olunca çabuk bitirdik
(301 puan) tarafından
Ellerine saglik canim benm
0 oy
(77 puan) tarafından
Ellerinze saglik
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Eline sağlık okadar yorma kendini bi güne sığdırma 
tarafından
Eşim de yardim etti canim o yüzden bir gun de bitti yoksa tek başıma bitiremezdim
(5,439 puan) tarafından
Ne güzel anlayışlı eş:))
0 oy
tarafından
Ohhh ne güzel eline sağlık
tarafından
Saol canim
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Oh maşallah ben de bu hafta sonu yapmayı düşünüyorum halilar kalıyor ama benim malesef evim küçuk yikayamiyorum. bayram zamanı haliciya vercem
tarafından
Ben vermiştim 2 hafta önce canim
0 oy
tarafından
Heralde dip köşe girmedin canm mümkün degil camlar perdeler mitfak dolapları yatak odası icleri birgün de yapamazsun ben 10 gündür icindeyim hergjn bi ueri yaptim usrin esimle camları perdeleri yapacaz ekoltuklari silecez evi sereriz yetişirse oda
tarafından
Yok girdim valla eşim de yardim etti halılarım yikanmisti koltukları falan da sildim perdeleri de yıkadım hepsini yaptım
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Ellerine sağlık baci
tarafından
Saol canim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 357 göst.
10 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cimri kaynanam (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 458 göst.
16 Nisan 2020 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 638 göst.
7 Nisan 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Bez bebek (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
17 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Hshhdg (10 puan) tarafından soruldu

414,176 soru

12,464,720 cevap

46,852 kullanıcı

Kategoriler

...