0 oy
1,256 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Haber edin demiştiniz baktım bi tanıdığım dışarıdaymış ona mesaj attim hemen sordum çocuğun çenesi ve ayakları kırılmış 12 saat gözlem altında kalacakmış çok şükür yaşıyormuş 

26 Cevaplar

0 oy
(1,823 puan) tarafından
Ayyy cok sukur insallah sagliklica cikar hastaneden gelir evine
tarafından
Inşallah cnaim
-Reklam-
0 oy
(777 puan) tarafından
Kuzum yaa nasıl sevindim şu an anlatamam çok şükür bununla kurtulmuş yavrum.inşallah çabucak iyileşir de mutlu eder sevdiklerini
tarafından
Inşallah canım bende sevindim inşallah hemen toparlar kıyamam daha 4 5 yaşında  dediler o annesinin bağırışı felan çok fenaydı Rabbim bidaha yasatmasin onlarada baskasinada çok acı bi durum
(777 puan) tarafından
Amin kuzum Rabbim hiçbir anneye evlât acısı vermesin inşallah
0 oy
(862 puan) tarafından
ayy cok sukur namazda oyle dua ettim ki yavrucaga
tarafından
Yaa Allah razı olsun senden
0 oy
(11,317 puan) tarafından
Ayakları mı :( ikisi birden mi hemde :( off içim nasl.kotu oldu anlatamam.. nyse ki yaşıyor çok şukur. Çenesi de kırılmş inşallah kalıcı hasar olmaz yavrucakta :( Rabbim anasna babasna bağşlasn :(
tarafından
Amin inşallah çok zor gerçekten yani hersey bi anlık Rabbim korusun evlatlarımızı kimseye yasatmasin bu acıyı:(( yanı bana öyle dedi canım ayaklari ve çenesi diye yazmış yaşaması mucize bisey inşallah hemen toparlar :(
(11,317 puan) tarafından
Bncede mucize :( amin inşallah cnm sağ salim çıkarlar innşallah o hastaneden :(
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Çok şükür verilmiş sadakasi varmış cnm rabbim yavruyu ailesine bağışlamış rabbim tez zmanda iyilesmeyi de nasip etsin inşallah.
tarafından
Aminnn inşallah canım
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Allahım çok şükür oğluma baktıkça hep o geldi aklima:(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 325 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,022 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Citlenbikannesi42 (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 513 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,257 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Emine sinan (689 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,782 soru

23,781,602 cevap

316,427 kullanıcı

...