0 oy
665 göst.
Diğer kategorisinde (190 puan) tarafından

Şaka şaka uyku tutmadı yinee:D:D

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğurmadan hapse düşme;)
(190 puan) tarafından
Bunlar hep doğumun psikolojisi :)))
tarafından
Kac gun kaldı doguma
(190 puan) tarafından
Pazartesi doğum olacak :)
tarafından
Eee ne ayaktasın kiz sen uyusana valla Allah aratmasun bu günleri  ama ararsın ben diyim sana :)
(190 puan) tarafından
Ahh ahh çok istiyom uyumak ama malesef bacım :( stres stres stres
tarafından
Doğum stresi mi
(190 puan) tarafından
Evet bacım heyecan stres hepsi bir arada
tarafından
Sezeryan mi olcan stres olmana gerek yok herseyi tamam mi ? Bir de korkma sakin Allaha sığın Allah yardımcınız olsin sag salim kazasiz belasız çıkarsınız inşallah hastaneden   . Hastalıktan dolayı hic korkma Allahtan habersiz hic bir sey olmaz diledigine verir dilediginden alir dua et rahmetiyle muamele etsin inşallah cümle hamilelere müslümanlara butun insanlara inşallah
(190 puan) tarafından
Evet canım sezeryan olucam bol bol dua ediyorum işte insan ister istemez korkuyo nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için Allah yardımcımız olsun inşallah çok çok amin
tarafından
Iki Doğum şeklide bana göre kolay değil  kolay geçirenler cok var inşallah onlardan biri olursun.  Benimle doguma giren bir kadın doğum sonrası bana hava atti durdu ayni odaya alındık, hic hissetmedim ay bende göbek yok sanki hic hamile değilmişim gibi kesi de yok falan filan :)))) yani  korkma  hiç şipşak sağlıkla verecekler tırtılını kucağına inşallah
(190 puan) tarafından
Ayy inşallah canım inşallah :) doğum sonuçta kolay değil tabi canından can çıkıyor normal doğum çok zor yaşadım biliyorum 24 haftalık kaybım var geçen yıl normal olmuştu sonrasında amalıyat oldum belimden mecburen sezeryan olucam onuda tadalım bakalım :))
tarafından
Hmmm.... hayırlısı olsun canım Rabbim selamet versin sana evladına inşallah geçmiş olsun dikkatli ol sezeryandan sonra üşümemekte lazım  çok dikkatli ol.  Hastaneye kalın çorap götür ayağında mutlaka bulunsun doğum anında da. Hiç çıkarma gerekmedikce
(190 puan) tarafından
Amin inşallah canım koydum çorap patik falan hepsi hazır :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende gerçek sandım :)

(190 puan) tarafından
Ayyyy Allah korusun :)))
0 oy
tarafından
Kizzz napiyosun gozukmuyosun çok ta hamişlik nasil gidiyo. Bende gercek sandim. Aman Allahim bunuda gorduk diye girdm posta. Allah seni napmasnnn
(190 puan) tarafından
Valla hep burdayım canımm :)) son bir gün bakalım Allahın izniyle bakalım katil kim ben kim hahahahah :))))
0 oy
(29,153 puan) tarafından

Henüz burda katil olacak bir baygana rastlamadim hahaha:)

(190 puan) tarafından
Bu şakayı bende yapayım dedim :))
0 oy
(776 puan) tarafından
G3ne bir nagihan gene bir doğum ne kadr stresli girersen o kadr zor ayılırsın sen sadece bebisinle kavuşacağına odaklan usumek titremek gayet normal duani et ptesi beklioz sonunda bende dogurdum postunu sag saglim kavusun inşallah evde iş bırakma her şeyin hazir olsun
(190 puan) tarafından
Ayy inşallah canım canım Allahın izniyle paylaşırım doğum postunu :)  kız etmem mi bol bol dua ediyorum işte yinede heyecan geçmiyor :))

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,781 göst.
15 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Zehra Kahrıman (1,909 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,946 puan) tarafından soruldu
+7 oy
16 cevap 485 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde pembesever (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 879 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sermir (453 puan) tarafından soruldu

409,159 soru

12,297,217 cevap

38,358 kullanıcı