0 oy
904 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşinizle küs olduğunuz  zaman davranış sekiliniz nasıl olur çay yemek falan filan devam edermsnz tessekurler..

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaparım ama önüne koymam ister alır ister almaz kendisi
-Reklam-
0 oy
(18,165 puan) tarafından
cok uzun surmuyor kusmelerimiz ya ama yemegi cayi yaparim tabi
0 oy
(2,718 puan) tarafından
3 gundr kusim yuzune bakmiyom ymegi hazrliyom koyuyom oturuyo kalkiyo iste canm bise derse cvp veriyom mevzu buyuk kolayla kusmm nirmalde az tavr yapar konusurm 
0 oy
(771 puan) tarafından

Genelde küsülecekse surat asılacak trip yapılacaksa ben yaparım eşimde gönlümü alır ya hiç bişi olmamış gibi sırnaşır yada ben yemek yapmayı sewmediğim için gidip bişiler hazırlar yemek yapar bende daha fazla sürdürmem :)

0 oy
tarafından
Hiç birini yapmyorum ne yemek ne çay ne çamaşır ne bulaşık ertesi gün akıllanıyor zaten
0 oy
(7,629 puan) tarafından
Bizde küslük olmazki o reddeye getirmedik hivc 
0 oy
tarafından

Evet devam ederim . Cocuk gibi ne o oyle küsecem de yemek yapmayacam. :D ac kalamam ben 

0 oy
(1,001 puan) tarafından
Yok ne yemegi vercem eli ayagi varya kalkar alir yemeginide cayinida kahvaltimi bile kalkara yalniz yapar toplarim sonraa ) eli var kendi hazirlasin kendine ben kusken pan zehri bende olsa bile vermem okdr yagnii
0 oy
tarafından
Eskisi devam ama esim uzatmaz genelde ben uzaririm uzuycak olursada hic konusmayiz
0 oy
(615 puan) tarafından
Bn yaparım cnm cay yemek flan. Her hızmetını ama konusmam. 
0 oy
(10,859 puan) tarafından
Ben eşime hiç küsemiyorum ki o da aynı şekil Ben seninle küstüm hemen sarılır bana şakalar söyler
0 oy
(3,187 puan) tarafından

Biz küsünce isimlerimizle hitap ediyoruz.. küslük değilde ağır Tripli ve tavırlı geçiyor diyelim..

Şen şakrak misafir ağırlayip sonra devam etmisligimiz var.. ama fazla sürmez genelde :))

0 oy
(214 puan) tarafından

O 10 dk fln balkona çıkar ben içerde sonra girince hiçbirşey olmamış gibi devam ederiz önceden konuşup anlaştığımız birşey değil ama ikimizde uyarız böyle alıştık <3

0 oy
(1,572 puan) tarafından

Her zaman ki gibi devam ederim yemek yemezsem o da yemez  yersem eşim de yer öyle :)

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 222 göst.
0 oy
2 cevap 98 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 225 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (783 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 548 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu