0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından

Bugün sağlık ocagina gittim 1 aylık 

image

bebeğimin aşırı gazi var ve uyuyamıyor dedim gaz ilacı yazdı birde  yuzukoyun  yatmak onu rahatlatacagini  söyledi. Durduğu yerde çok zorlanıyor zaten bebeğim. Ben gece de uyandığında yüzükoyun  hayatta yatmaz.. birde böyle boğulur diye korkuyorum of napcami şaşırdım.

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
yüzü koyun yatrdgnda yaninda olcksn cnm gece ole yada gün içerisinde o şekilde uyutmayacksn yaninda olmayacksn eğer 
(1,424 puan) tarafından
Bide çok kusuyor diye bu şekilde yatıracaksın dedi..
tarafından
başını biraz dik tutsn yani biraz yüksek tutup yan cevirsen yeter bence hani bende yüz üstü cvriorm kızımı koyuorm yastgn üstüne snra sırtını ovaliorm biraz masaj yapiorm iyi geliyor ole durmak rhtlatr bebekleri ve emzirdgnde önce ağızdan gazını ckrttr snra sırt üstü yatır masaj yap yapiormsn nrmlde?
-Reklam-
+1 oy
(185 puan) tarafından
Aa tabiki böyle uyutma bırakma yalnız sadece gazını çıkartmak için böyle yap 5 sdk sonra geri çevir bide bacaklarını karnina çek banada zeyrinyag ver dedi Dr kabizi için ama
(1,424 puan) tarafından
Birde eşimin  yanında söyledi illa diyor eşim böyle yatacak gelde anlat.
(185 puan) tarafından
Yok canım yani normal yatarken bile korkuyorum ben yan yaptırıyorum ama battaniyesini üzerine cektimi feln diye bu eşler çok biliyor zaten
0 oy
tarafından
Canım yere yatırmn sart degil ki ne yap bak döşüne yatır sırtını oksa buda rahatlatir inşallah
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Keşke ytsa. Aslında çok sağlıklı bir pozisyon. Benim kız he gün denediğim halde hiç sevmiyor böyle .

Emdikten 2 3 saat sonra yatırdsm bile debelenirken midesi ağzın geliyor istemiyor 
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Ben 1 aylıkken başladım  yüzü koyun yatırmaya hiç sorun olmadı 2 aylığız halen gece gündüz yüz üatü yatar arada sağa sola ceviririm  kusmasıda azaldı gazıda kendisi çıkrabiliyor
(1,424 puan) tarafından
Yani bu şekilde yatıyor demi. Bende 1. Aydayım bizim uyku problemide  var hiç uyumaz böyle ya
(5,329 puan) tarafından
Evt cnm foto yüklenirse paylaşayım seninle
(1,424 puan) tarafından
Tamam canım.
0 oy
(5,329 puan) tarafından

Böyle ytyr cnm 

image

<3

0 oy
(1,946 puan) tarafından
Benimki 81 günlük korkup yatırmıyorum bir arkadaş yatırıyor atmıştı foto burda geçen denedim sadece 15 saniye geri kaldırdım gaz sorunu yok zaten.
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Benim oglum bu şekilde yatınca en az 3 saat uyuyo bu sekilde daha rahat uyuyo :D

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 529 göst.
20 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Peripella (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 222 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ZeuS ve HeRa (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 185 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 3,972 göst.