0 oy
1,144 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Kızlar, 

Malum ramazan geliyor, ekonomik durumlar belli. Çoğumuz zenginlikten uçmuyoruz. 

Bu arada benim doğumuma 7 gün kaldı. Her an gelebilir bebişimiz ❤️... 

Aranızda gerçekten ihtiyacı olup, bebeğine henüz birşey alamamış, ne bileyim durumları sıkıntılı olan varsa lütfen bana ulaşsın. 

Ama bana tanıdığımı tanıdığı var gibi mesajlar atmayın nolur.. Ben istiyorum ki gerçek ihtiyacı olana gitsin, hayrını görsün.. 

İster burdan, ister instagramdan ( insta ismim ozlemesraks) ulaşabilirsiniz.. Detayları mesaj ile bildireceğim..

Karşılığında istediğim tek şey dua.. Kalpten edilen duaların yeri bambaşka.

29 Cevaplar

0 oy
(4,625 puan) tarafından
Instagram ini bulamadım lütfen mesaj atar mısın
(12,775 puan) tarafından
Gecen senenin postu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok şükür ihtiyacım yok.  Allah razı olsun senden? ,,,, üstte kalsn diye yorum yaptm   ❤❤❤ kalbi güzel insan 
0 oy
(114 puan) tarafından
Allah simdiden kabul etsin ins.
0 oy
(1,517 puan) tarafından

Post 1 sene oncesine ait kizlar 

0 oy
(907 puan) tarafından
Rabbim hayrını kabil etsin canım 
0 oy
tarafından
Sen kendin mi yardım edeceksin yoksa devlet tarafından mı yardım bilgisi vereceksin 
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sag salim kucagina al insallah. Allah hayrını kabul etsin insallah.
0 oy
tarafından

Buradanda hayır yapmak güzeldir ama önce yakınlarından başla canım yardım etmeye

Bulunduğun yerde elbet vardır.ihtiyacı olan 
Hem sende gözünle şahit olursun.için rahat eder.
Veya yardım kuruluşları var yetimler için 
0 oy
(2,095 puan) tarafından
Bu postu görünce büyük bir mutluluk la açtım. Nasıl ihtiyacım var anlatamam. Hiç bir yerden yardım alamadım nereye gitsem kapılar hep yüzüme kapandı.. Bana yardımcı olursanız nasıl mutlu olurum anlatamam dualarım da olursunuz her daim 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,298 göst.
1 Şubat 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ozlemesrash (79 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,054 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
+4 oy
20 cevap 1,009 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hamzanin annesi 12 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 399 göst.
13 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,136 soru

12,331,944 cevap

39,247 kullanıcı

Kategoriler

...