0 oy
468 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,948 puan) tarafından
Kızlar 6 aylık hamileyim eşim bu hafta ise başladı.kira fatura felan 1000 lira .2.500 tl ile bebek bakımı bezi felan geçirilir mi?har vurup harman savuran biri değiliz.bebek masrafı ne kadar olabilir aylik

12 Cevaplar

0 oy
(1,021 puan) tarafından

En İyi Cevap
eşim işsizlik maaşı alıyor 1800 mecbûr idare ediyoruz kıradayiz bebegimizde var sen onla daha rahat gecinirsin merak etme canm
-Reklam-
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Aylik 1000 liraya yaklaşıyor bizim. Bebeğim mama ile besleniyor aylik 600 lira falan sırf mama tutuyor 
(1,948 puan) tarafından
Peki yenidoğan için ne kadar tutar.anne sütüyle beslenen felan
(1,856 puan) tarafından
Bi bez masrafı olur. Oda günde 8 tane falan gider sonra azalır. Kıyafetleri de küçük almadıysan gider baya
0 oy
(44 puan) tarafından
Canım siz yine iyisiniz benim eşim 2500 tl maaş alıyor 1000 tl kira veriyoruz 450 tl telefon faturası var üstüne telefon almış düğün taksiti mi var 200 tl babası yok üstüne annesine harçlık veriyor eksiğini alıyoruz gerisi faturalara gidiyor zaten  yine de diğer aya  geçiyoruz şükür yapacak birşey yok hesabını bilirsen 
(1,948 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bacım cidden.cok zor Allah kerenize bereket versin inşallah.Bizde para biriktirmeye başlamıştık bu ay para olmadığı için 4 aylık birikim gitti resmen
(44 puan) tarafından
Gider ya gitmez mi zaten markete çıkıyorsun 40 50 tl den aşağı çıkamıyor insan herşey pahalı insan heves ettiğini de yeri geliyor almıyor başka ihtiyacımı alırım diye düşünüyor  Rabbim kolaylik versin .. bak şimdi cemiyet olucak neymiş taktıklarıni takmak zorundaymışız 600 kusur olmuş çeyrek veni 2 ay geri atacak şimdi insan bunalıyor ama işte ALLAH başka dert vermesin diyoruz
0 oy
tarafından
Canım benim bebeğim anne sütü içiyor . Islak mendil bez ayda 200 civarı gidiyor . Ekstra asi falan olursa gidiyir öyle mesela bu ay rotavirus aşısı yaptircaz 300 TL devlet onu karsilamiyo isteğe bağlı yaptırıyodun. 
0 oy
(1,629 puan) tarafından

Faturalar ve kira 1000 mi ne güzel :ermm: benim sadece kiram 1750 :pouty: İstanbulda yaşamak çok zor :ermm:

(1,309 puan) tarafından
Bende istanbulda oturuyorum valla kira 2 bin lira 300 lirada aidat parası var
tarafından
Abooowww iki bin lira mı
tarafından
Kiz istanbulun nersnde oturuyonuzda o kade kora veryonuz
(1,629 puan) tarafından
Ben şu olaylar durulsa ev değiştirmem lazım, çocuğa güneş alan oda lazım, 2 binden bakıyorum, ben Kadıköy tarafındayım
tarafından
Anldm canim evet oralr pahali maalesef
0 oy
(673 puan) tarafından
Canm bebeğimin hiç bi masrafı yok toplu bez aldık bikere internetten 200 lşraya 3 aydır kullanıyorum sadece ıslak mendili okadar tabi emziriyorum eyer mamayla beslenirse mamalar biraz pahalı oluyo 
0 oy
tarafından
2.300 eşim alıyor 500 kira 500 de faturalar ym içme 500. 200 de bebege gidiyor. 400 de borç a gidiyor çok şükür bu ay bitck insllh borcumuz kalmicak :) 
0 oy
tarafından
Geçirilir mutlaka çünkü herkes zengin değil onca insanin kac çocuğu var yeminle o çocuk riskiyle gelir benim durumum cok kötüydü bebek doğdu herşeyimiz var suan şükür 
0 oy
tarafından
Emzirirsen bi bez masradi olur 
0 oy
(349 puan) tarafından
Cnm  sadece emzirdiğin zmn aslında Bi masrafı olmuyor bez dışında. Islak mendil de biz 3 paket aldık bize 6 ay yetti. Çünkü Bn büyüğünü yapmadığı sürece silmiyorum bilmiyorum ne kadar doğru
0 oy
tarafından
Sadece anne sütü alırsa bez ve ıslak mendil ben bimden alırım aylık 100 TL falan tutuyo sadece 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 408 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu

412,445 soru

12,416,882 cevap

45,055 kullanıcı

Kategoriler

...