0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (877 puan) tarafından

Nasıl olmuş kızlar atkı bere patik falanda yaptım şimdide kapşonlu hırka yapıyorum 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyy bende yapmak istiyorum yaa elimde kazak ipi var onunla bunlar yapılır mı 
(877 puan) tarafından
Yapılır canım youtubedan izle yap ben öyle yaptım ordan izledim yaptım :)
tarafından
Bend youtubeden bakarak lif yaptım ilk defa post da açmıştım ilk defa yapınca  :) şimdi de yelek tarzı şeyler yapmak istiyorum elimde bulunsun benim bebeğim olursa ona giydiririm yada hediye olarak veririm
(877 puan) tarafından
Sarıyı yaptığımda bekardım ben ama içinde bebeğimi hayal ederek ördüm hep o yüzden o yelek benm için çok değerli hep saklycam bi tane yelek yap ve içinde bebeğini hayal et Allah nasip etmeyeceği hayali kurdurmaz bi gün içinde kendi bebeğini görürsün İnşallah :*  haroşa yelekler çok kolay şu ebruli kahve ipten yaptığım yelek baya kolaydı  linki buraya atarım izle kadın 3 ipten yapmış ama ben ebruli ipten yaptım
https://youtu.be/FYKwQAKzlm8
tarafından
Teşekkür ederim canım allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sarıyı çok beğendim zaten kız olsun erkek olsun sarıyı bebeklere çok yakıştırıyorum güle güle sağlıkla giysin kuzucuk 
(877 puan) tarafından
Amin İnşallah sarıyı yaptığımda bekardım ilk yaptığım o yaparken içinde hep hayal ediyodum olmayan bebeğimi çok şükür 5 Günümüz kaldı sağlıkla giyer İnşallah
0 oy
(18,166 puan) tarafından
ne guzel örmüşsün ellerine sağlık
(877 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım :)
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Eline emeğine sağlık cnm güle güle giysn 

Sarının İnternetde adı ne alarak geçiyor 
(877 puan) tarafından
Tunus işi yelek örgüsü canım modeli kendim uydurdum o pıtırcıkları yapmayı öğrendikten sonra kendi modelini yapıyosun çok kolay

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 968 göst.
0 oy
1 cevap 216 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 568 göst.
18 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Efsun (334 puan) tarafından soruldu

412,735 soru

12,426,831 cevap

45,526 kullanıcı

Kategoriler

...