Elbette ❤️
En önce patates soyup küp küp yapıp haşlıyoruz, biraz fazla olmalı patates yarım kilo kadar.
Sonra ayrı bir tencerede 1 soğan yemeklik doğruyoruz, üstüne küp küp havuç, bezelye, biraz kavurup üstüne kıymayı koyuyoruz güzelce kavurup üzerine domates sosu veya doğranmış domates veya salça hiç farketmez tercihe bağlı, pişirip kenara alıyoruz biraz ılısın.ha bide istediğiniz baharatı koyabilirsiniz, tabii ki tuz ☺️ haşlanan patatesleri bir güzel eziyoruz ben kolay olsun diye blenderdan geçiriyorum, yarım su bardağı süt, tereyağı, bir su bardağı kaşar koyup iyice karıştırıyoruz. Dikdörtgen borcamda çok güzel oluyor, kıymalı harcı döküyoruz içine borcamın, üzerine de patates püresini seriyoruz, ben 200 derecede 15 dk pişiriyorum fırına göre değişebilir, ama 170 derece 20 dk da olabilir, en son üzerine rende kaşar serip eriyene kadar daha fırında duruyor, sonrası afiyet bal şeker olsun ☺️❤️