Icimdikileri oldugu gibi dokmeye geldim yazcak kimseyi bulamiyorum herkes iyi gun dostu olmus bu devirde sultan dedigim kisi dunurumz olan artik teyze abla bile demek istemiyom da ona adiyla hitap ediyom sultan gönlunce gezdi tozdu ben kac aydir evdeyim ve bizim evdeki herkeside hapis cezasi var para cezasi var diyerek kandirdik onlarda biryere cikmadilar sultan her bizim eve geldiginde defalarca dile getirdik ve bi gün geldiginde zeyneb agliyordu ben dikisler daha yeni aciyor diye kalkamadim fatma (kucuk gorumce 11 yasinda) eline aldi onlarida ilk haftalar uyardik almayin falan die ama iste cocuk laftan anlamiyor isteyipde vermeyince kalbi kiriliyor onlar evin icinde bir yere cikmiyor diye gobek bagi dustukten sonra onlarada vermeye basladik iste herneyse o gun fatmaya verdim odanin icinde gezidr dedim belki susar fatma gezdirirkene sultan bi anda cocugu tuttu kucagina aldi boyle baygi bi sevdi evdeki herkes bana bakiyor cunki kayinbabam bile dioki ben belediyede gun 30 kisiyle konusuyorum diyerekden zeynebi daha hic kucagina almadi biz dedik dedesi yani ilk torun tutmak ister belki kucaklamak ister dedik ama düsün yani o okadar dusunuyorki evdekileri virus gelir diye ama isde sultan aldi bize getirdi sag olsun
Hani dusunme kafaya takma diolar ya herkesin testi poztif cikti esimde pozitif cikti dun gec yasadiklarimi kabus gibiydi evde kimse yok en son ben esim(ibrahim) kızım(zeyneb) kaldik test sonucu bekliyoz herkes poztif diyi gidiyor ben piskolojiyi yedim bebegim aglayinca kucagima alamiyorum sadice emzirmek icin alip hemen birakmam gerek cunki bendede virus var belirtilerden dolayi fark ediodum bana da bulasdigini bebegim aglayinca kendi kendine dayanamayip sinirlenim bebegim hirpaladigim oldu daha 13 gunluk oldu suanda ve ben ne yaptigimin farkina bile varamiyom sonra kendime gelince oturup agliyom ne yapiyom kucucuk bebege diye o saduce beni istiyor kokumu istiyo ama iste ben onu tutarmsam benden ona bulascak onunda zaten kusmalari cogaldi atesi 37 oluyor 38 oluyor oksurugu var arada nefes almada zorlaniyor onu gordukce ben kendimi yiyiyorum hastanede yatak kalmamis kos koca evde bebegimle yanlizim esimin testi pozitif cikdi benim negatif cikdi ama evdekilerden bana bulasdi biliyorum hic iyi degilim cunki nefes alamiyorum basim agiriyor atesim yuksek ama test nasil negatif cikdi yenimiydi ki daha simdilerde belirtiler cikmaya basladi anlamadim dun esim yani ibrahim yasadigim olayi anlatmak istiyorum ibrahim uykudan kalkip banyoya gitmis ben daha belki 5 dk falan uyuyabildim zeynebi uyuddum tam uyuyim derken güm diye ses geldi sordum noldu ibo bayildim dio bana korkudan elim ayagim bosaldi bi anda ne yapcam sasirdim iyiki bi kaynim daha vardi yanimda hemen cagirdim dedim ben elim ayagim bosaldi ne yapcam sasirdim bi gel ibrahim cok atesim var dio olctuk 35 sonra kendisi gene olcdu gene 35 sonra bana dio benim yanima gelince ben uyanikmiydim dio hatirlamiyonmj diom hatirlamiyom dio piskolojik sorun baslamis ondada ama benide kokrkuta korkuta yakinda bende kafayi yerim herhalde o gun esimin de testi poztif cikdi oda gitti hastaneye
Bide fahretin koca dio ya hani polisler yapicak ihtiyaclari karsiliycak die polis kapida dioruz su bitti bi akrabaya deyin o getirsin kapiya biraksin dio ve hic bir akrabada korkuda bizim eve gelip bi ihtiyacimizi bize karsilamadi zaten 112 den soru sorabilirsiniz dio ya 112 bize demedigi kalmadi maske yok evde ates olcer yok birinin atesi olsa bilemiycem hele polisler varya belki köpege daha iyi davranir o yuzden olabildigince kendinizi koruyun soylenenler hep yalan ben esim dun bayilip rahatsizlaninca ambulansi kapiya aksama kadar belki10 defa aradim zorlukla getitdirm bide bize diolarki atesi yuksek degil neden bizi mesgul edionuz diolar bende testi pozitif cikdi bayilip duruyor zten kendide piskolojik kotu oldu bize dokunamiyor kendini bi odaya kapaddi basina bisey gelse ben ne yapicam elimde bisey yok dedim o sekilde goturduler hastaneye