0 oy
798 göst.
Diğer kategorisinde (2,771 puan) tarafından
Icimdikileri oldugu gibi dokmeye geldim yazcak kimseyi bulamiyorum herkes iyi gun dostu olmus bu devirde sultan dedigim kisi dunurumz olan artik teyze abla bile demek istemiyom da ona adiyla hitap ediyom sultan gönlunce gezdi tozdu ben kac aydir evdeyim ve bizim evdeki herkeside hapis cezasi var para cezasi var diyerek kandirdik onlarda biryere cikmadilar sultan her bizim eve geldiginde defalarca dile getirdik ve bi gün geldiginde zeyneb agliyordu ben dikisler daha yeni aciyor diye kalkamadim fatma (kucuk gorumce 11 yasinda) eline aldi onlarida ilk haftalar uyardik almayin falan die ama iste cocuk laftan anlamiyor isteyipde vermeyince kalbi kiriliyor onlar evin icinde bir yere cikmiyor diye gobek bagi dustukten sonra onlarada vermeye basladik iste herneyse o gun fatmaya verdim odanin icinde gezidr dedim belki susar fatma gezdirirkene sultan bi anda cocugu tuttu kucagina aldi boyle baygi bi sevdi evdeki herkes bana bakiyor cunki kayinbabam bile dioki ben belediyede gun 30 kisiyle konusuyorum diyerekden zeynebi daha hic kucagina almadi biz dedik dedesi yani ilk torun tutmak ister belki kucaklamak ister dedik ama düsün yani o okadar dusunuyorki evdekileri virus gelir diye ama isde sultan aldi bize getirdi sag olsun 

Hani dusunme kafaya takma diolar ya herkesin testi poztif cikti esimde pozitif cikti dun gec yasadiklarimi kabus gibiydi evde kimse yok en son ben esim(ibrahim) kızım(zeyneb) kaldik test sonucu bekliyoz herkes poztif diyi gidiyor ben piskolojiyi yedim bebegim aglayinca kucagima alamiyorum sadice emzirmek icin alip hemen birakmam gerek cunki bendede virus var belirtilerden dolayi fark ediodum bana da bulasdigini bebegim aglayinca kendi kendine dayanamayip sinirlenim bebegim hirpaladigim oldu daha 13 gunluk oldu suanda ve ben ne yaptigimin farkina bile varamiyom sonra kendime gelince oturup agliyom ne yapiyom kucucuk bebege diye o saduce beni istiyor kokumu istiyo ama iste ben onu tutarmsam benden ona bulascak onunda zaten kusmalari cogaldi atesi 37 oluyor 38 oluyor oksurugu var arada nefes almada zorlaniyor onu gordukce ben kendimi yiyiyorum hastanede yatak kalmamis kos koca evde bebegimle yanlizim esimin testi pozitif cikdi benim negatif cikdi ama evdekilerden bana bulasdi biliyorum hic iyi degilim cunki nefes alamiyorum basim agiriyor atesim yuksek ama test nasil negatif cikdi yenimiydi ki daha simdilerde belirtiler cikmaya basladi anlamadim dun esim yani ibrahim yasadigim olayi anlatmak istiyorum  ibrahim uykudan kalkip banyoya gitmis ben daha belki 5 dk falan uyuyabildim zeynebi uyuddum tam uyuyim derken güm diye ses geldi sordum noldu ibo bayildim dio bana korkudan elim ayagim bosaldi bi anda ne yapcam sasirdim iyiki bi kaynim daha vardi yanimda hemen cagirdim dedim ben elim ayagim bosaldi ne yapcam sasirdim bi gel ibrahim cok atesim var dio olctuk 35 sonra kendisi gene olcdu gene 35 sonra bana dio benim yanima gelince ben uyanikmiydim dio hatirlamiyonmj diom hatirlamiyom dio piskolojik sorun baslamis ondada ama benide kokrkuta korkuta yakinda bende kafayi yerim herhalde o gun esimin de testi poztif cikdi oda gitti hastaneye 

Bide fahretin koca dio ya  hani polisler yapicak ihtiyaclari karsiliycak die polis kapida dioruz su bitti bi akrabaya deyin o getirsin kapiya biraksin dio ve hic bir akrabada korkuda bizim eve gelip bi ihtiyacimizi bize karsilamadi zaten 112 den soru sorabilirsiniz  dio ya 112 bize demedigi kalmadi maske yok evde ates olcer yok birinin atesi olsa bilemiycem hele polisler varya belki köpege daha iyi davranir o yuzden olabildigince kendinizi koruyun soylenenler hep yalan ben esim dun bayilip rahatsizlaninca ambulansi kapiya aksama kadar belki10 defa aradim zorlukla getitdirm bide bize diolarki atesi yuksek degil neden bizi mesgul edionuz diolar bende testi pozitif cikdi bayilip duruyor zten kendide piskolojik kotu oldu bize dokunamiyor kendini bi odaya kapaddi basina bisey gelse ben ne yapicam elimde bisey yok dedim o sekilde goturduler hastaneye

13 Cevaplar

+1 oy
(1,001 puan) tarafından
Uhuuu uzunmuss ac karina okunmaz kiz bukadar yazi gidip kahvalti edimde bari gelip okimm)
(776 puan) tarafından
Hahahha
(2,771 puan) tarafından
Tabi ne kadar cok yemek yersen zaten bagisiklik guclu oluyormus virus gelse bile migde tok oldugu icin bazen hic bir belirti gostermeden vucudan kendi ayriliyomus imkan bulduk ca ye ama hep temizlige ozen goster cok igrenc biseymis bu virus
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah yardimcin olsn :ermm: ailede kronik rahatsızligu olan var mi? Yas ortalamasi nasil ailenin? Gercu artk 90 yasinda insan bile yenebiliyi bu hastaligi. Evet ölümcül bi virus ama evde kendi inkanlariyla bile iyilesenler varmış direk karamsarliga kapilma. Senin 2 kat iyi olman lazim annesin sen

(2,771 puan) tarafından
Kaynana var astim hastasi kayinbabada seker hastasi yasla 50 ila 60 olmasi lazim kaynanayla kayinbabanin digerleri 23 den kucuk hepside 23 kaynim var 22 esim var 20 bi kaynim daha var 20 hem eltim hem gorumcem var bide oda hamile 8 aylik 19 ben varim 18 bi kaynim var 13 gorumce var 11 gorumce dha var bide daha 13 gunluk de bebegim var
tarafından
Ooo bütün sülale. Rabbin yardimcinz olsn yavrum. Peki kayinpederlerin durumu nasil entube mi suanda
(2,771 puan) tarafından
Iyiyim dio ama iste sadice telefondan gorusuyoz belkide kotude bizmi demiyo bilmiyom yada gercekten iyi de ben basindan beri entube ne anlamadim ne entube anlami ne
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun ya cok üzüldüm valla sana mı bebege6mı eşine mı hepiniz de çok zor gunler yaşıyorsunuz bebegınızın dogdugunu bile yaşayamadınız o yavrucak ne zor günlere denk geldi canım üzülme hersey Rabbımden duaya sıgınmaktan başka çaremiz de yok bende dua edıcem sizin için inşallah Allah kazasiz belasız kurtarsın hepinizi 
(2,771 puan) tarafından
Amin Allahim razi olsun senden evde ben kafayi yemek uzereyim tek olunca cocuk ev hepsine yetisemiyorum pekde heryeri dokunmak istemiyorum cunki esimle kaynana evden gitti hastaneye onlar heryere dokundular iste o yuzden ne yapcagimi sasiriyorum
(1,297 puan) tarafından
Aslında evi dezenfekte etmek lazım devlet bunu yapması lazım evde başka yaşayanlar da var yani. Sakin olmaya çalış Allah korusun bebegını düşün bu lohusa kafası biraz hassas olur dikkat et kendine canım gececek bu gunler moralini bozarsan olmaz bebegın için güçlü olmak zorundasın annelik buymuş
tarafından
Evi saat başı havalandır canim. Imkanin varsa sirkeli suyla her yeri bi sil
(2,771 puan) tarafından
Diksklerden egilip kalkamiyorum ki geceleri falan yorgunlukdan kac defa alarmi duymamisim suanda havalandiramiyorum cunki yagmur yagiyor cok soguk disari bebegim usur hasta olur
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Eşimde dün hastaneye gitti apandis başlangıcı varmış bulunduğu bölümde herkes korona olmuş gerçekten eşim diyorki hiç bir önlem yok 40 tane hasta hepsine gelip pozitifdiniz demiş ve normal hastalar hepsi aynı yerde mesafe falan yok yani kimse kimseye yardım etmiyor

Sana gelince bebeği hırpalama sakin ol buda geçecek inşallah 
(2,771 puan) tarafından
Aynen hic bir sekilde ne yardim eden var ne doktorlar ilgileniyor nede baska bisey testi negatif hastayla testi pozitif hasta suan bizim hastanede yatiyo hemde ayni odada bilmiyorum virus dahada mi cogalsin die hastaneler boyle yapiyo anlamiyorum test negatif olmus yolla evinde kendine karantina uygulasin simdi benim evin kaipalari karnatina vardir giria cikis yasakdir die tabela asildi o tabela olmadn oncede ben kendimi karantinaya almisdim zaten ama iste misfir denilen o manyak kadini bir turlu engelleyemedik hic zile falan basmadan iceri girip oturur kendisi seytan kadin virus var gelme dioz gelio simdide hastanede bana ne dio bilionmu esra doguma gitti 10 gun once hastaneden kapdi bize bulasdi dio ama benim testim negatif cikdi buna ragmen boyle dio dusuncesiz
(3,676 puan) tarafından
Allah akıl versin ne diyim
0 oy
tarafından
Canım Allah yardım etsin öncelikle keşke eve gelmeseydi sorumsuz kadın herkesi maf etmiş sakin kalmak zor ama bol bol dua et şuan soğuk ter attım maalesef çoğu insan tv de dedikleri gibi olmadığının farkında ama Rabbim bildiği gibi etsin vicdansizlik sadcee bu
tarafından
Şuan aşırı sınır oldum canım inan canim çocuğuma bulaşsaydi o sinirle o kadını parçalardım heralde ama her zaman sakınlık sabır Rabbim hakkınızı birakmkcaktir gezsin şimdi beyin yoksunu umarım vicdanı sızlıyordur
(2,771 puan) tarafından
Gelse zile de basmaz kendisi kapiyi acar girer oturur bide benden habersiz ben cay doldururken bi bakarim zeynebi almis kucagina bide aksam ne duydum bilionmu ama sinirler tepemde parmagini bebegimin agzina sokmus o sultanin kizini alan kaynim o ikisi hep yan yana dolasir bide bana dioki prmagimi agzina sokdum doktor test yapsin die parmagimi cikarinca aglamaya basladi parmka emcek dio ben dedim e simdi senin test pozitif o zaman sende virus vardi cunki kaynanan viruu cikdi neden cocgumun agzina parmagini sokuyon doktor nie kendi acmiyo agzini die sorunca da cavep vermiyorlar bende sinirden oluyom simdi sen dicenki sen yapsaydin ama ben o sairad dikislerim cok agridigi icin hem test yapiliyordu icerdeki odada hemde ilac veriliyordu hic haberim olmadi dha bugun haber aldim boyle oldugunu
tarafından
Canım sen eşine diceksin daha eve almicaksin onu Allahın belası pisilik karı Rabbim sorsun bak lohusasin kuzum sakin ol dua et ileri de bunlar gece e ama psikolojikmen kalır zor evet ama sakin ol Allah onun cezasını veirr elbet
(2,771 puan) tarafından
Aynen oyle sorcak elbet RABBIM bunlarida herseyi sorcak
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Gerçekten üzüldüm belki ondan bulaşması belki başka şey ne olursa olsun zor hastalık :( Rabbım yardımcın olsun 
(2,771 puan) tarafından
Amin evet cok zor cok igrenc bi hastalik bebegi annesinden babasindan ayiran bi hastalik ama hastalikdan once cevremde dusuncesiz kafali hastaliklilar cok
0 oy
(776 puan) tarafından
Yazma falan bagla bebegino al kucagina onu surekli sevdigini soyle guclu olmaya calis daha cok kucuk rabbim gozlesin malesef hayır diyebilmeliyuz kapina geldiyse bile hayir alamam demeliydiniz is isten gecmis artik polisleri de cimer hattini arayip sikayet edin ekip aracinin plakasini verinyardim etmek zorundalar 
(2,771 puan) tarafından
Yazma falan koruycak gibi degil o varken konusmamaya calisiyorum cunki tukurugum ona giderse diye korkuyorum onu emzirirken nefesimi bile tutuyorum oksurmemek icin malsef polisleri ben simdi sikayet edememki ben zten korkak birisiyim dogum hanede doktor benim elime defalarca tokatlar atti agzima eliyle hizli vurdu bagirma diye daha ne muamleler gordum dogumhane de ama onalri bile sikayet edemedim olurda devlet onlari hakli gorurse bana ceza verirlerse die kendimde o cesareti hic bir zaman bulamadim
0 oy
(4,760 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin inşallah canım korusun hepinizi çok üzücü nerde yaşıyorsun tatlım 
(2,771 puan) tarafından
Eskisehir de ciftelerde ysiyoz canim cok sagol ALLAH razı olsun
(4,760 puan) tarafından
Nasıl oldun kuzum bebeğin eşin ailen hepiniz iyisinizdir umarım
(2,771 puan) tarafından
Durumlar ayni canim değişen birşey yok ama sabir ediyorum insAllah duzelcezgecicek bu gunler bebegime farkind olmadan bagiriyorum surekli farkina varincada vijdan azabi cekiyorum benimde atesim 39 derece hastane almiyo dolu diye galiba atesten dolyi kendimu kaybediyorum bebegime kotu davraniyorum benim icin duaedermisin eskisi gibi hepiyi davranabilmem icin bana dua et lutfen
(4,760 puan) tarafından
Dualarım seninle herkesle inşallah ailen ve sen bebeğin tüm hastalar için Rabbim şifa versin inşallah canım benim
0 oy
(5,331 puan) tarafından

Kuzum hiç kolay şeyler değil. Ama sabret maske tak evde kendin dik gerekirse. Bebeğe öyle yaklaş şimdilik eşinde yaklaşmasın. Küçücük bebek başkalarından pek ilgi beklemez herkesten uzak yere koy onu. Ve ne olursa olsun bebeği hırpalama lütfen sakın yanlış anlama kuzum bende çok sinirlenince bağırıyorum ama hiç doğru değil küçücük el kadar bebe bunlar sığınamazlar korkarlar yazık olur. Rabbim tez zamanda şifanıxı versin inşallah:(

(2,771 puan) tarafından
Esim yokki oda dun hastaneye kaldirildi gözumun onunde bayilinca ben dyanamadim tuttum onu sabah 8 gibi onunda test sonucu poztif cikdi evde durumu agirlasdi ambulansi aradaim aksama kadar zorla belki 10 defa aradim oyle geldiler gelmek istemiyor onlarda bizim eve virus tasiyoruz die onlarda kokuyor onlarada bulascak die ama isde bzi de tehlikaya atiolar onlar her dakikada gec kaldikca esim evde daha fena olsaydi ben ne yapicaktim tek basima bilmiyorum sonradan geldiler goturduler aimdi sadice ben varim evde baska kimse yok hepsi virus cikdi hastanede
(2,771 puan) tarafından
Inanki bebegi hirplarken kendimde olmuyorum o an hersey duruyor sanki sonradan bende aglamam kesilip sakinlesince yaptiklarim gelio aklima ama o anda elimde olmuyo yoksa ben ona asla yapma oyle sey yazik o kuzumda ben onu hirplayarak sallarken hic aglamiyoda bana bakiyor ama iste benyaprken farkinda olmuyorum piskoljimmi bozuldi ne oldu hic anlamiyorum sonra farkedince de cok uzuluyorum evde tek yatigim aglamk olduyor iste
(5,331 puan) tarafından
O an öyle yapacağıb zaman aklına gelsin bebeğe bişey olursa napacağını ne kadar üzüleceğini düşün kuzum yapmazsın inan ki. Allah yardımcın olsun
(5,331 puan) tarafından
Kimseyi dr eve kabul etme bundan sonra farzetki seni takmadı geldiler bebrği al odana gir kimse bu zamanda bebeği sevemez kusura bakmasın
(2,771 puan) tarafından
Ama iste o anda beynim tamamen bombos oluyor virus dusuncesiyle beynim zonkluyor hic bisey dusunemiyorum o anda bayilip gotcek gibi oluyorum o anda eger zeynep kucagimda olursa ista bayilmamak icin biraz hirpalayar salliyorum iste ama farkinda olmuyorum salladigimdan sonra zonklama gecin ce kendime geliyorum hani bazen bian da insan kendini kaybeder ya isde oyle oluyorum elimde olmuyor hic bisey
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Of çok sinirlendim o sultanı eve almıcaktın işte suç herkeste suç ev halkında 
(2,771 puan) tarafından
Ben almadim ki kaynana aldi ben bisey diyin ce  kotu bilio cocugu onlarin kucagina vermemek icin cabalayinca babanin evinden getirmedin dio aliyor bi sekilde kucagimdan kaynana denilen sonra misafir gelincede ayni yapiyo babanin evindeki gini olmaz sultan ailemizden diyip diyip aldi virus var diyince ben temizim temiz insana gelmez dedi kirli temiz fark etmiyor virus herkese bulasiyor sen eve kimseyi almasaa bulasmaz diom Allah tan geldi dio tamm RABBIM. Virusu yolladi bize ama hic tedbir alma virus gelsin die ugrasmak da ne bileyim ya ben yapilanlar gecmisde o yasananlar artik kafam kaldirmiyor dedigim biseyde agzina alma sen kotu dusunuyon dediler
0 oy
(373 puan) tarafından

Rabbim yardımcımız olsun canım :(

(2,771 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
tarafından
Rabbim yardimcin olsun kuzum guzel haberlerini bekliyoruz.sorumsuz insanlar yuzunden iste hep bu basa gelenler.sadece kendileri hasta olsa iste.sizin gibi hic sucu gunahi olamayanlara sıcrıyo malesef
(2,771 puan) tarafından
Ya sorumsuz tek o degilki benim basimdada var sorumsuz kaynana oda her gelen misafiri ksbul etti o gelenlerde simdi atesi varmis ama test yapilmamis hastanede yer yokmus galiba her haberi alan hastaneye kosuyo suan da ama iste saglikli olanlar suphe olmadigi halde yalan soyleyip test yapip hastanede yattigindan dolayi hasta olanlar evde trdavi yi kendi uygulamak zorunda kaliyor boyle sorumsuz insanlarda var basimizda
tarafından
Malesef kuzum ama sen bol bol c vitavimi al vitamin ilaclarina devam et

İlgili sorular

+1 oy
42 cevap 1,349 göst.
19 Ekim 2022 Aile kategorisinde mastikaa (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 465 göst.
14 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Cananadiguzel (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 216 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (663 puan) tarafından soruldu