Bugun hastaneye gittim bebegi kontrol etmek icin nts ye bagladilar doktor ve hemsire gittiler ben koca salonda tek kaldim nts nin sesi bitek bana mi acaip geliyo bilmiyorum ama kalbim agzimdan cikacak gibi oldu eski yasadiklarimi hatirlatti galiba simdi piskolojim yerle bir ben bu dogum isini nasil yapicam ya simdiye kadar korkum yoktu nasilsa sezaryen olacak bitecek o kadar buydu benim icin ama bugün pekte öyle gelmedi sanki
Bide buse evdeydi yazik üzüldü cocuk her dakka ariyolar nerde kaldin anne diyo onada canim sıkıldi ben doguma gidince 1 2 gün kalicam buyuk ıhtimal o cocuk ne yapicak iyce pskolojisi bozulur bide bana cok düşkün sanki bu ikinci bebek fikri bana yanlismis gibi geldi canım çok sıkılıyor
Sıkma canını güzel ablam kocaman kız olmuş busem de hele bir doğum yap daha iyi.olacak bide tek kaldın ondan kötüyü düşünme
Balimm öyle düşünme hani hamileyken duygusal oluruz ya biraz daha sen oyuzden böyle duygusallasmissiin düşünsene sana bi tane daha anne diyen.olacak şimdi bile sevgine ihtiyacı var eminim de çok seviyorsun çok hayırlı bi evlat olur inşallah sana gelince de farkındayım çok güçlü bi annesin sezeryani kolay atlatırsın eminim
Kolay doğumların olur inşallah
Öyle düşünme , hayırlısı ile al kucağına inşallah , oda kardeşini görünce çok mutlu olacak ...
1,491,356 soru
24,370,542 cevap
347,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın