0 oy
166 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,748 puan) tarafından

Kızlar kadın doğuma geldim bugün rahmin sol tarafında portakal buyukluğünde kist oldugunu ogrendim smear ve kan verdim kan sonucu öğleden sonra çıkacak ağrım sızım vs hiç bir şeyim yok enfeksiyon ve koku başladı onun için geldim aslında dua edin kötü bir şey cıkmasın çok moralim bozuldu ağlamamak için zor tutuyorum kendimi  😥

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,164 puan) tarafından

Kaç cm canım ? Geçmiş olsun Allah korktuğunu yaşatmasın inşallah 

önce (1,748 puan) tarafından

50 küsür dedi zaten kistimduyunca basımdan assa kaynar sular dokuldü acayip moralim bozuldu doktorunda bi suratı değişti Rabbim kötüye ugratmatsın inşallah

Gülüm bu mümkün değil 50 cm olması . Aşırı derecede radyasyona maruz kalman gerekiyor 50 cm olması için . Bunun için hiroşimaya gitmen gerek 🙄 doktor ya yanlış hesapladı yada sen yanlış anladın canım 

Bilemiyorum canım valla bende sok oldum zaten portakal buyuklüğünde diyince 50 li dedi sanki ya kız beynim durdu valla ama bi 50 duydum 😥😅

İçini ferah tut canım o kadar değildir Allah'ın izniyle inşallah . Yoksa hayat standartını baya düşürürdü

Çok şükür herşey yolunda inşallah tahliller ve smear da temiz cıkar 

-Reklam-
0 oy
önce (626 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım, öğleden sonra benim de randevum var bir sorunum olduğuna eminim yüzleşmekten korktuğum için hep erteledim 

Sağol canım enfeksiyon için geldim kisti duyunca basımdan assa kaynar su dokuldü sanki acayip moralim bozuldu 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 624 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
0 oy
24 cevap 553 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,733 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 81 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu

412,364 soru

12,413,681 cevap

44,938 kullanıcı

Kategoriler

...