0 oy
831 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (510 puan) tarafından
Bir haftadır çok amaçlı dolabı bekliyordum şu boneden alacaktım sonuç hüsran taa 8'de açmış olmaları yetmiyor birde dünden satmaya başlamışlar ürünleri yuh dedim insan bir haber yayınlar bir şey yapar bekleyenler var o kadar  canım çok sıkıldı şikayet hattını arayacağım şu dakikam bir yenilensin :angry:

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
A 101de dun yapti aktuel urun satışını. Yasak var malum kapali olucak o siralarda. 
(510 puan) tarafından
A101 en azından duyuru yaptı biliyorduk onun dün olacağını bim hem dün başlamış satışa hemde sabah 8 de açmış
tarafından
Napsnlar onlarda emir kulu yani. Kimi kime sikayet ediceksn?
(510 puan) tarafından
Çalışanları şikayet etmeyeceğim tabiki onların ne suçu var şikayet hattı varya belki getirttirirler
-Reklam-
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Ama ztn salıdan başlıyor ürünler satılmaya 
(510 puan) tarafından
O a101 idi
0 oy
(17,537 puan) tarafından
Dün buradan bir arkadaş paylaşmıştı zaten erken satışa çıkacak diye 
(510 puan) tarafından
Kim ben görmedim hiç dün başlamış zaten satış
(17,537 puan) tarafından
Ablam bimde çalışıyor bana demişti keşke bende paylaşsaydım burda ama başka biri paylaştı diye gerek duymadım. Sokağa çıkma yasağı var diye erken satışa koymuşlar
(510 puan) tarafından
Keşke yaaa nasıl bekliyordum o dolabı biliyor musun mutfağım çok küçük benim dolapları ise sadece bir tane yeri var oraya da ne koyacağımı şaşırdım dedim bunu alayım en azından yiyecekler bir arada olur rahatlarım oda olmadı :((
(17,537 puan) tarafından
Sürekli gelir canım canını sıkma
(510 puan) tarafından
İşte bu kez parasını ayırmıştım olmuyor kalmıyordu bakalım aradım dönüş yapacaklar ama pek umudum yok yine de
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Dünden satış yapamazlar ya kendilerine ayırdılar depoya yasak yani 
(510 puan) tarafından
Yok yaa kaç yere gittim hepsi öyle dün başlamışlar satmaya bu nasıl bir saçmalık evet içinde bulunduğumuz durum belli ama haber yayınlamaları gerekiyor
(510 puan) tarafından
Malum içinde bulunduğumuz durumdan dolayı yapmışlar canım bütün çalışanlar öyle söylüyor kaç yere gittim
0 oy
(3,232 puan) tarafından
Bim instagram hesabında açıklamayı yaptı yasak sebebi ile aktüel ürünler erken satısa cıkcak diye
(510 puan) tarafından
Saati belki evet ama dünden başlamış satılmaya ayrıca ben Instagram kullanmıyorum kullanmayanları neden düşünmüyorlar
0 oy
(4,036 puan) tarafından
Tüm marketler 8de açacaktı zaten 8 11 arası çalışa aklar
(510 puan) tarafından
Satışı dün başlamışlar saatini de geçtim yani
0 oy
(830 puan) tarafından
Ben cuma yapılacak olan satışların carsambaya alındığını duydum ama salı değildi cins bunlar ya valla 
(510 puan) tarafından
Aynen öyle valla yaa
0 oy
tarafından
Bim de duyuru yaptı tvde çıktı sokağa çıkma yasağından dolayı ome almışlar canım 
(510 puan) tarafından
Tamam Çarşamba denildi
tarafından
Hee günlerden haberim yok valla  saçmalık o zaman yaptıkları zaten her şeyden bi tane getiriyolar hep orda tanıdığı olqnlqr ayirttiruyo hemen kaç kere mama sandalyesi için sabah 9dw açılır açılmaz gittim her seferinde satıldı denildi
(510 puan) tarafından
Birgün öncesinde gidip alıyorlar fişi ertesi gün kesiyorlar
0 oy
tarafından

image

Bim zaten bunu duyurmuştu.  Takıp ediyorsanız haberiniz olmalı.  

image

(510 puan) tarafından
22 sinde başlıyor yazıyor bugün 22 si ama 21 inde başlamış daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum ki
tarafından
Tamam da kardeşim demek istediğim sen 8 de neden açıldı diye sordun ben o soruna ithafen zaten bunu paylaştım. Daha önce 8 de açılacağı bildirildi yani
(510 puan) tarafından
Tamam 8 de açıldı diyelim ki dün satış yapması doğru mu ayrıca daha öncede belirttim Insta kul lan mı yo rum
tarafından
Daha önce satışa sunması elbette yanlış.

Instagram kullanmadığını anladim kullanmadığını anladığım için de paylaştım zaten bacım
(510 puan) tarafından
İşte ben bunu söylemek istiyorum evet 8 de olmuş olabilir ama dün satışa sunulması çok yanlış az önce aradılar özür diliyorlar ne anlamı var ki neyse artık başka bahara kaldı benim dolap teşekkür ederim sağol
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Bim dün önceki gün duyurdu salı olacak satışlar diye 
tarafından
Bende oyle soyledim hanim efendiye hatta resimli bilgi vermek istedim ama hanim efendi yükselip yazdigindan birşey anlamadığımı ifade etti
(510 puan) tarafından
Resimde kaç yazıyor 22  ayrıca Instagram kullanmıyorum kullanmak zorunda da değilim bim kendi sayfasında bunu duyurmalıydı
(13,307 puan) tarafından
İyi de bi alt tarafı dolap yani abarttığınızı düşünüyorum. Herkes herşey kullanmak zorunda değil tabiki. Kapıda ödemesi olan dünya kadar uyguna satan site dükkan var. Bir tek bim de satılmıyor ya

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 641 göst.
0 oy
3 cevap 167 göst.
15 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 208 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 349 göst.

413,861 soru

12,457,319 cevap

46,536 kullanıcı

Kategoriler

...