0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından
Arkadaşı ile oyun oynuyo hep telefonda konusrkar bilgisiyar ile dedm oyun oynayalım ise gitmedsine yarım saat vardı dedi ise gidicm giyinicem kapatıyorum dedi bende dedm nie ailemle vakit gecircem gidene kadar demedin diye sordum yok kapatınca trip atıyor yok hemen bitsin istiyo oyun kuruyolar eşim yardım ediyor bende dedim ona ne kim o ya dedm arkadaş karşı taraf erkek söylemek istemedim ailemle vakit gecircegimi neden diyim dedi evliyiz dedim söylemem diyo ne alaka arkadaşına nie eşimle vakit gecircem diyemiyo ne alaka sizce sinir oldum 

1 cevap

0 oy
tarafından

Allah sabır versin.  Knight diye bir oyun var öyle o da online sesli oynuyorlar.  Onun yüzünden sitenin 6.katindan aşağı monitör atışligim var. Baktım olmadı bosadim kurtuldum :D

(149 puan) tarafından
Hdhdjdjs oyun sorun degl neden vakit gecircegini demiyo saklıyor
tarafından
Sonuna dikkat etmemişim pardon :)
(149 puan) tarafından
Sence peki delircm ya
tarafından
Ya erkek kafası farklı canım mesela biz eşimle vakit geçireceğim dediğimiz zaman kadın kadına normal gelir cinsellikten tut sosyal aktivitrye kadar ama erkek dediği zaman karşı muhatabın aklına direkt cinsellik gelir ve erkek kafası yani hayallere dalar vs vs yani anlatabildim umarım. O yüzden söylememiş olabilir erkekler bizim gibi değil
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 812 göst.
22 Nisan 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1Prenses'in Annesi (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 442 göst.
0 oy
12 cevap 761 göst.
29 Mart 2019 Aile kategorisinde İkinci mutluluk (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Arasbebek (105 puan) tarafından soruldu

404,390 soru

12,114,665 cevap

36,453 kullanıcı

...