0 oy
412 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar yoğurt maydonoz ve limon karıştırıp yenilince acayip yağ yakıyomuş tok tutsun diye içine kabak rendelenebiliyo ya şimdi ben emziriyorum ya yesem acaba bi zararı olur mu ki? Ben içine sütü artırsın diye yeşil haşhaş  doğruyorum bi de arı poleni atıyorum bi iki gece yedim sabaha kadar hiç acıkmadım ama korktum bebeğe bi zararı olur mu diye yemedim bi bilginiz var mı? 

4 Cevaplar

0 oy
(2,475 puan) tarafından
Arî poleni dediğin propolis mi 
(2,475 puan) tarafından
Ben ikisi aynı şeymi bilmiyorum canım ama emziren anneler de propolis kullanılmaması gerek diye okumuştum ben o yüzden kullanmamıştım bi sende bak derim
tarafından
Eşim rezene aşmaya gitmişti aktar vermiş zararlı olsa vermezdi herhalde aynı değildir ama bi bakayım canım
tarafından
Baktım canım aynı şey değilmiş hatta faydası çokmuş bebeğe ve süte faydası varmış
(2,475 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim bende araştırıp kullanıyom o zaman
tarafından
Kullan canım sütü baya artırdo
-Reklam-
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Maydanoz biraz süt kanallarını tikiyo ama dene azalma olurmu bilemem kişiden kişi değişir 
(12,768 puan) tarafından
Dene bakalım ben limonlu tuketince baş ağrısı yapıyo bende diyetle verdim  baya kg şuan yiyorum ramazanda geri ahahah
tarafından
Oğlan ek gıdaya geçse diyet yaparım da 4 aylık dhaa
(12,768 puan) tarafından
Dhaa küçükmüş bekle az daha ben 10 aylık di başlamıştım 13 aylık bıraktım şuan 2 aydır yiyorum de geliyorum
tarafından
Annem de 8-9 aylık olsun öyle başla diyete diyo çocuk karnını başka şeylerle doyursun memeyi de alsın öyle diyo
(12,768 puan) tarafından
Aynen kesilirse yada azalırsa hiç değilse yemek yiyo kahvaltı VS yapıyo
0 oy
tarafından
maydanoz ve limon sutu azaltir canmmm yeme onalri ...
tarafından
Aaa tamam canım yeniyim sadece kabak yoğurt yesem içine de haşhaş otu doğrasam olur mu en azından tok tutar
tarafından
olur da canim bence suan diyet yaoma benimd ekziim.dort aylik.85 kiloyum sutu azalmasin diye bisey yapamiyorum  benimki.ikinci cocuk buyugu 3 yasinda
tarafından
Çok kafaya takıyorum canım ya artık açlıktan değil sırf midem büyüdüğü için daha aç hissediyorum ondan yiyorum 8-9 aylık olsun öyle yapıcam diyet ama şimdi en azından gece yemesem bile yeter
tarafından
ahahaaaa ayni ben kiz agzimda yemek var aklimd aacaba ne yesem.diye dusunuyorum ... doymiyorum.bi turlu  valla .... dur demem.lazim.da iste neyse ramazan ayi geldi en azindan  biraz acikirim ...inan kizim.ben aynanin karsinlsina dahi gecmek.istemiyorum 48 beden olmusum ... kiyafetlerim.hicbiri olmuyor.bana yeni de almak.istemoyorum.alirsam.rahata girerim diye .....
tarafından
Dün kahvaltı yaparken kardeşimle yemek sepetinde ne sipariş etsek diye bakıyorduk benim evim çarşıya uzak olduğu için paket servis yokmuş sipariş veremedik şaka gibi ya. Kıyafet zaten alamam da param olsa da almazdım bilerek çünkü kafaya koydum zayıflıcam. Kız hamile kalmadan öncekiler küçük hamileyken giydikleri büyük geliyo sadece bi pantolon iki tunik var başka da giyecek bişey yok Allah tan dışarı çıkmıyorum yoksa kafayı yerdim evde egzersiz yapcam inşallah belki faydası olur
tarafından
valla bende .. ahaha 3 ane etegim.tek.oluyor bana kapaliyim pantolon giy.iyorum allahtan giymiyirum kiz bacaklarim herbiri bi insan kalinliginda pantolonda dusuenmiyirum
tarafından
Ben de kapalıyım en bol pantolonlardan var bi tane onu giyiyorum bazen evin içinde tayt giyiyorum sinirlerim bozuluyo asadaffa :D
tarafından
giyme canim tayt valla insan gordukce paikolojisi bozuluyor sen bol.seyelr giy .. rakazan da geldi ordan braz zayflarsim
tarafından
Oruç tutamam ki canım emziriyorum geçen azalttım yemeyi sütüm azaldı
tarafından
hmm hadi  yaaaa  benimkizim 4 aylik oldu bugun bend e deneeyecwhim inseallah sutum azalmaz  gecen semeedem 24 gum borcum var hamileydim.tutamadim gelisim.geriligi dusuk riski vardi asiri mife bulantisi vardi doktor izin vermedi tutmadim. u sene tutmam lazim yoksa borcum cogalacak .. senin ki kac aylikti
tarafından
Benimki de 4 aylık geçen sene de tutmadım hamileydim seneye üç aylarda iki senelik tutcam inşallah
tarafından
ayimiz ayni :)) ..ben deneyecegim.olmadi 2 gun tutar bi hun yerim ... 1 gun 1 gundur
tarafından
sen sadece anne sutu mu veriyorsun ...
tarafından
Evet canım sadece anne sütü alıyo mama da versem dediğin gibi yapardım ama geçen gün azalttım sadece yemeyi suyu da ihmal etmedim sütüm azaldı çocuk bas bas bağırdı karnı aç tabi
tarafından
valla korktum.simdi yaaa inseallah benimki oyle.olmaz .. bunramazanda tutmak istiyorum evlendigim.seneden beri rqmaz ayinindogru durust geciremedim ya
tarafından
Eltim de öyle ilk sene hamileydim ikinci sene emzirdi sonra ramazanda öğrendi ki tekrar hamileymiş geçen sene yine emziriyodu bu sene borç ödemeye başladı 15 tane ödemiş kalanı da ramazan dan sonra ödücem diyo. Ben inşallah seneye kışın başlıcam hepsini öderim ramazana kadar
tarafından
Sen kendini bi dene azalırsa tutmazsın
tarafından
bnde bi turlu orucunu tutamadim dogru durust ... ilk.evlendim ilk dogumum kirkliydim tutmadim ikinci sene tuttum 3. see gene hamile kaldim ... ilk senenin kazadini bitirdim ama gecen senenin kazasi duruyor ... bu sene tutmaya caliscam kalan kazalari da kisin bitirecegim insealllh...
tarafından
İnşallah canım seneye artık hepsini tutarız
tarafından
rabbim omur verrse tutalm inseaallh
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Bndr yaocaktim maydanoz sutu azaltiyomus canm 
tarafından
Yapmam canım süt daha önemli 8-9 aylık olsun diyet yaparım artık

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 247 göst.
0 oy
9 cevap 201 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aytug (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 360 göst.
20 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 220 göst.

413,080 soru

12,436,545 cevap

45,823 kullanıcı

Kategoriler

...