0 oy
640 göst.
Diğer kategorisinde (7,126 puan) tarafından

Kızlar eşim ayın 15 de geldi ee malum uzun zamandır ilişki olmayı ca o gece oldu ama eşim sürekli korunurken evde o şeyden olmadığı için geri çekilme yöntemiyle korundu 

Neyse ben ayın 17 veya 18 gibi adet olmam gerekti daha olmadım ve eşim o şeyden almaya utandığı için almıyor sürekli geri çekilme yöntemiyle kournuyor bu ne kadar güvenilir daha adet olmadım için de bir sizi var 
 Eşim kendinden cok cok elin bisey olmadi  diyor 
Adet dönemine yakın bi zaman da kaza olmuşsa bile hamile kalınır mi ksb  lütfen 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bitanem geri çekilmeye hamile kalan o kadar çok insan var ki. Bende bir yıl geri çekilme ile korundum evet hamile kalmadım ama risk var mı tabiki var sen sağlık ocağından al o zaman prezervatif eşin utanıyor sa yada eczaneden alsın yabi bunda utanacak ne var
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canim her ihtimal olabilir kondom bile 100 de yüz korunma saglamiyor  suan burdakiler ne dese yalan olur kimse bilemez bekle bakalim icin raht degilse test al
+1 oy
tarafından
5 bucuk yildir evliyim cocuk sahibi olmak istedigm dönem haric hep geri cekilmeyle korundk hic sknti yasamadk
+1 oy
tarafından
Adetten iki gün önce kalma ihtimali çok çok düşük  ama kalabilir ve o yöntem de tam koruma değil asla biz ilk başlarda 1 yıl falan öyle korunduk ama sonra hapa başladım kafam rahat etti acaba olmuş  mudur kalmış mıdır demekten kafayı yemiştim 
0 oy
tarafından
Canım o şeyden internetten sipariş vere bilirsin ya gidib eczaneden kendin al geri çekilme hiç güvenilir değil 
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Canım eşim geri çekilmeyle korunuyordu çok şükür birşey olmadı. Sonra kendi istediğimle hamile kaldım. Bebeğim var. Üçüncü çocuk olmaması için hem geri çekilme hemde prezervatif kullanıyor. Beraber. Ayrıca utanıyorsa eşin sen sağlık ocağından al ücretsiz veriliyor. Eczacıda eşimin köylüsü o da utanır. Ben o yüzden sağlık ocağından alıyorum
0 oy
tarafından
Adet donemine yakin ve adetten sonra olmaz derler ama ben adetten 2 gun sonra hamile kaldim :) şok oldum hatta. Doktora da "korunuyorduk aslinda supriz bi gebelikti"dedigimde kendi korunmayan her anne bebek istiyodur diyoruz biz dedi :) yani kendin onlemlerini alicaksin, yoksa olmuyor gercekten
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Adetinden 1 gün önce hamile kaldim ve üstüne gördüm.Geri çekilme yöntemiyle oldu
0 oy
(7,748 puan) tarafından
Evet ablam şuan 1.5 aylık hamile . Ve 9 aylık bebeği var. Hamile kaldığına inanamadi.
(7,126 puan) tarafından
Benimde 9 aylık oğlum var eşim cok elin kndinden
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Ben geri cekilme ile 3 4 sene bi skinti yasamadim ama baskasi yasamis olabilir esin almaya utaniyorsa internetten siparis versin gtti gdiyor n11 hepsi buradadan filan
(7,126 puan) tarafından
O netten ben sağlık ocağından alcam
0 oy
tarafından
Aynı durumdayiz canım eşim utandigi için almıyor ama sağlık ocağı ücretsiz veriyor ben sağlık ocağından alıyorum 
(7,126 puan) tarafından
Bende alim ozman netten sipariş ercek esim
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Kuzum saglik ocagindan her ay ucretsiz 10 tane alma hakkin var haberin olsun
(7,126 puan) tarafından
Alırım canım onuda parayla alma pek dayanmaz para
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Canım netten alsanıza 5 paket falan nasıl olsa pakette gelıyor ne olacak
(7,126 puan) tarafından
Alcak canım konustum
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Her an olabilir canım o tehlike...o seyide almaya utanıyorsa internetten sipariş verebilirsiniz canım evine gelor
(7,126 puan) tarafından
Öyle yapcam canım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 772 göst.
19 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 490 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 825 göst.
17 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 950 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,730 puan) tarafından soruldu

410,262 soru

12,337,682 cevap

39,451 kullanıcı

Kategoriler

...