0 oy
1,045 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim ailesiyle görüşmüyor ve ben asla hakliyiz mevzular çok en son ablasının düğününe dahi cagirmadilar sorun aslında kaynanamın oyunları ve kıskançlığı herşeyi gorumceme yapmaları oldu eşim 17 ay yoktu görev de vs aramadılar dahi kayrayi ben götürmüştüm 1 kez 20 günlükken sonra 1 kez kendileri geldi enson olaylar kopunc bende resti çekmiştim söz verdikleri şeylerinde ypmamaislardi ki kafamaiz daha rahat inanın neyse kayınpederim ardı açmadım msj atmış çok şeyler yaşandı vs bilmem ne anıl o alıp müsait zamanda gelir mısınız diye eşime attım ve bende hepsi bitti onların ben neyin ne olduğunu zor zmaanimda gördü dedi ve ben üzerine eşime boşver ülkenin haline bak ölümlü dünya ara babani naber nasılsın de bari dedim bu zamana kadar ne desen tamam ma bennsana yapılanları unutmadım kalbini kırarım dedi şimdi biliyorum ki hepsi beni suclucak siz olsaydınız o msjlari kayinlederinjze atıp oğlumuz böyle diyor görün ve beni dahil erltmeyin dermiydiniz açık söylemek.gerekirse yüzlerini dahi görmek istemiyorum ama sırf evlatları sadece lafta anne babalar ma yime de görsün istemistim siz olsaydınız ne yapardınız 

19 Cevaplar

0 oy
(29,536 puan) tarafından

En İyi Cevap

Hayır demezdim kuzum eşim ne derse onu yapardım 

tarafından
Huzur kaçırmak için birebire canım ama nafile artik:)
(29,536 puan) tarafından
Amannn giz söylediklerini toton altina at otur ;)
tarafından
Ugtaamsam kuzum pasta yapacam valla:)
(29,536 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm
tarafından
Sağol kuzum❤
-Reklam-
0 oy
(36 puan) tarafından
Eşine haksızlık yapılar ise atabilirdim mesajları ben canım ama düşünceli davranmışsın en azından bu güzel. mesajları da atarsan eşin rahatsız olur mu olmaz mı diye düşün ondan sonra karar ver derim ben sonra eşinle aranız bozulmasın yoktan yere. 
tarafından
Eşim at diyor canım at oğlumuz sizi istemiyor onu arayın beni karistirmayin diyor
(36 puan) tarafından
At o zaman canım onlar da bilsinler durumu
0 oy
tarafından
Onlar seni hakli bulsa nolur ki. Kocan küfür etse sen baba anne diye peşlerinden dolansan da sen Gelinsin o Oğul. Her sekilde seb suçlu olucaksn bosver o yzden.
tarafından
Ceyda o kadar insanlık yaptım ki onalra zamanında eşimin böyle edeceğini bile bile yaptılar yani şimdi ne yüzle bana yazıyor anlmais değilim ama ben dedim üzerimden attım aradım oğlunu yerse napim
tarafından
Onlarin gözünde sen anne babayla oglunun arasina giren insansindir. Boşver degmez yanı
tarafından
Sıkışınca benden yardım isticekler sonra aynı taş aynı hamam devam daha o topa giremem canım
0 oy
(4,035 puan) tarafından
Hayır atma bu sefer de oğullarını şikayet ediyormuşsun gibi olacak bu daha kötü.  Eşinle aldığınız kararları bak ben olayın içinde değilim diyerek anlatmış gibi olursun.  Bırak senden bilsinler zaten sen sürekli suçlusun.  Ilur da bigün konuşursanız konusu açılırsa cevabını verirsin. Sadece dikkatli ol illa ki lad çarpacaklar.

Ama kayınpedere şunu diyebilirsin bana diyeceğine oğluna söyle ben karışmıyorum tarzı bişey
tarafından
Canım eşim takacak insan değil eşimin tabiri ağızlarına et istersen banane istediğini desinler ben im ailem 3 kişilik diyor ve asla.evde mevzuyu dahi açıp kavgamız olmadı ama eşim de yapsa ben sucluyum bana demesinin sebebi anılin inadını biliyorlar ve onu tek yola getireecek kişi benim bende eşimin numarasını attım.oglunun numarası ikiniz halledin ben bu mevzulara karışmıyorum çocuğuma yansitamam hayırlı günler dedim
(4,035 puan) tarafından
Mesajı onlara atmadan ben oğlunuza söyledim o istemiyor ben daha da karışmam de.  Eşine helal olsun sen de kafaya takma hiç kafaya takılacak insanlar değil. Ama işte sana mesaj atmışlar bayağı rahatsız olmuşsun
tarafından
Dedim canım ben ister istemez yaşadıklarımı hatirliyroim takıyorum ve şuan durup dururken 13 ayın üzerine n3yin evlâdı acaba diye sorguluyorum
(4,035 puan) tarafından
Evet vardır bunun altında bişey
tarafından
Parasal mevzular canım eminim doymazlar
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Bu durumda ne desen seni sevmiyor suçlmak istiyolarsa ona çevirirler ben bilmem sizle oülunuz arasında dersin ayrıc kfn rahat hayatında oldular mı insan dertten sıkıntıdan başka biley verrmiyolar 
tarafından
Valla canım 13 aydır seslerini dahi duymuyorum şükür huzurum var eşim haksız da olsam beni tutar ama bayanlar öyle değil takıyorlar ve ben daha yüz göz olmak istemiyorum
(6,676 puan) tarafından
Eşinden yana şanslıymışsın cnm eşi haklı olduğu halde o kadar ezdiren adam varki o açıdan biley yapamazlar sana ama dediğin gibi insana sıkıntıyı vermeleri bile  yetiyo o yüzden ne kadar küs kafa o kadar rahat :):):)
tarafından
Şükür canım yoksa benim.kaynannamla uğraşılmaz asla ama cevremde yoklar kafam rahat işte istemiyorum da açıkçası
0 oy
tarafından
Sen hiç karışma canım Ne güzel işte kurtarmış sın yakanı kaynana belasından burada kaç kişi var senin yerinde olmak isteyen biliyor musun
tarafından
Canım neler yaşadım anlatsam ama eşim en büyük şansımdı ve ettiginkendine dondu kaynanamin
0 oy
(63 puan) tarafından
Mesajları göndermezdim herhalde ama oğlunuza söyledim yok diyor derdim sadece. Çünkü Msjlari gönderirsen kim blir altından ne çıkarırlar her kelimenin analizini yaparlar
(4,035 puan) tarafından
İşte bu doğru mesajdaki cümlelerden onların arasındaki ilişkiyi de tartışmaya başlarlar evliliklerini falan
(63 puan) tarafından
Aynen canım insanoğlu yapar mi yapar
tarafından
Kızlar onlar yüzünden hiç tartışmadık ama ben üzüldüm.ister istemez yaşanılan şeylerden eismin numarasını attım aranızda halledin ben karışmıyorum dedim çıktım işin icinden
(63 puan) tarafından
Canım bazen ben çok iyi niyetli olduğumu düşünüyorum eşimin ailesine karşı. Gerçkten o kadar detay dusunuyorum ki eşimin aklına gelmeyen şeyleri bile ben söylüyorum söyle yap söyle davran ailene diye. Ama zaman geçtikçe aynı değeri gormedigmi fark ettm o yüzden eniyisi nötr olmak ne çok iyi olacaksın ne kötü
tarafından
Bende yaptım canım zamanında ve kötü oldum şimdi yapmıyorum kötü de deseler zoruma gitmiyor çünkü malesef anlamazlar boşver sende kötü ol daha makbule geçiyorsun
(63 puan) tarafından
Doğru diyorsun cidden. Gerçkten onlarda iyi olsa ne olacakki yani iyi davranmak içten davranmak bu kadar zoe olmasa gerek
0 oy
tarafından
Yok kuzum mesajları atma bence yine sen kötü olursun nisbet yapiyo derler. Oğullarının kararı sen Üzerine düşeni yapmissin çok bile 
tarafından
Yazdım canım eşimin numarasını atıp bej bu mevzulara karışmıyorum aranızda halledin çocuğuma ilgileniyorum diye
tarafından
Iki yapmışsın kuzum çünkü ne yapsan sen suçlu olacaksın aralarında halletsinler adimiz çıkmış bi kere gelin diye ne yapsak batiyor
tarafından
Hiç sorma canım.hersey de biz suçluyuz valla
0 oy
(3 puan) tarafından
Bence hiç araya girme derim ama böyle yapan insanlarsa size çok yarar gelmez gibime geliyor ne kadar anne babada olsa sabır bir yere kadar. 
tarafından
Gelmedi zaten canım hep zarar o yüzden oğlunu ara ben karışmıyorum dedim
0 oy
(7,629 puan) tarafından
 Bence araya girmeceni onlara soyle. Beni bu olaylara dahil etmeyin bu oglunuzla sizin aranızda. Benim sözüm geçmez de.  
tarafından
Söyledim canım teker aradı açmadım dahi
0 oy
(3,187 puan) tarafından

Mesajları atma bence canım da.. adam mesaj yazmış cevap vermek gerekir böyle böyle onunla görüştüm böyle diyor diyebilirsin arada kalmamak adına..

ha bir de şu var bu değişmez kanun yani ne olursa olsun kimse evladından bilmiyor hep gelininden damadından biliyor o yüzden de kendini hiç yıpratma.. insanlar olana değil , istediklerini düşünecekler çünkü..
tarafından
Dedim canım tekrar aradı açmadım inan uğraşamam..

Kötü olan hep benim canım o yüzden daha beni ilgilendirmez hiç birisi
(3,187 puan) tarafından
Yanii önemli olan senin huzurun.. eşin ne diyorsa o..ki sen yapacağını yapmışsın zaten.. oglu ile çözsün..
tarafından
Mevzu aralarında canım halletsinler
(3,187 puan) tarafından
Kesinlikle..
0 oy
(15,958 puan) tarafından
Bence hiç araya girme , yarın birgün oğullariyla iyi olurlar seni suçlu ilan ederler. Şimdi kocanın mesajıni kayınbabana atarsan sanki araya nifak sokan senmişsin gibi algılarlar. Bence boşver , kendi oğulları istemiyorsa sende uzak dur.
tarafından
Ben karsimiuorum dedim  canım ma eşim iyiboomaz daha basit şeyler değil he olurs da benden uzak tutacak ailesini kendisi görüşür eder ama biz asla
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Hayır canım söyleme kötü olursun bırak araları düzelsin baba oğul sonucta
tarafından
Aranizd halledin karışmıyorum dedim canım
0 oy
(62 puan) tarafından
Canim sen yinede pek girme bak biz eşimle benim ailem düğünümü yaptı benim eşimde uzman suriyede ailesi beni istemedi ve ne ailemle tanıştı ne başka bisi eşim o kadar suriyede olayların içinde aramadılar ve eşim arabası vardi tekirdagdayken küs degillerken trabzona göndermişti parasını yiyip göndermediler borçlar içinde dugun yaptık ama hiç eşime konuşma ailenle demedim çünkü ailesidir bide şimdi hamileyim bilmiyorlar ailemin yanındayım eşim buraya gelir arada izne çıkınca öyle yani yarın birgün bariscaklar ben yine arada kötü olmiyim diye hep dedim kandil bayramlarda ara diye ama yapmıyor laz inadı işte bende herşeyi akışına bıraktım sende öle yap hiç bi şekilde oğlun bunu istiyor gibisinden konuşma 
tarafından
Valla canım bende karışmıyorum dedim benzer şeyler yaşamışız inan ama akıl olmaz böyle insanlar
0 oy
(5,108 puan) tarafından
Ben olsam hiç karışmam kuzum ya. Kayınpederine de söyle oğlunla probleminizi kendiniz halledin beni karıştırmayın diye. Eşine de barış felan deme belli ki gerçekten sorunlu anne babası. Allah korusun siz kötü olursunuz işin sonunda.
tarafından
Dedim kuzum cunki cidden zamanında çok aralarını yaptım ama bej kötü oldum artık kotuyum en azından koymuyor yaptım diyelim geçiyorum
(5,108 puan) tarafından
Sen yeterince yıpranmışsın boşver kendini hiç yorma. Oğulları kendiliğinden affederse affeder. Sen ne iyi ne kötü hiçbişey deme. Ama kayınpederine ben karışmam oğlunuzla kendiniz halledin beni karıştırmayın de.
tarafından
Dedim canım onun üzerine arıyor eşimin numarasını da attım beni değil.onu arasın ben daha kılımı kıpırdamam eşime dedim engelle ya kaale alıp cvp dahi verme boşver dedi ben  yapacagimi yaptım
(5,108 puan) tarafından
Ayne öyle gerisi onlara kalmış.
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Bence sen araya girme cnm esin konssn sonra kötu olan sen olrsun 
tarafından
Dedim.csnim beni arıyor.halen eşim dr engelle boşver dedi
(4,103 puan) tarafından
Iyi yaptin cnm boswer
0 oy
tarafından
Resmini çek at sırf seni suçlamak için seni ariolar neden ogullari değilde sen bak biz adım attikda oğlumuzu doldurdu diyecekler
tarafından
Kuzum eşimin numarasını att.difek ben karşılıyorum dedim arasın oğlunu banane
0 oy
(136,351 puan) tarafından
Esin kendi atsin snr senin zorla yazdirdigini dusunup iyice canini sıkarlar
tarafından
Hiç uğraşmam sevda onlarla kafaları almıyor sanırım engelledim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 210 göst.
25 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 625 göst.
25 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 547 göst.
0 oy
15 cevap 545 göst.
21 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,114 soru

12,437,742 cevap

45,867 kullanıcı

Kategoriler

...